Doorgaan naar hoofdcontent

Vrouw laat baby’tje van drie maanden achter in wassalon: “Onduidelijk of zij de mama is, ze is gefilmd toen ze écht wegliep van het meisje”

Vrouw laat baby'tje van drie maanden achter in wassalon: "Onduidelijk of zij de mama is, ze is gefilmd toen ze écht wegliep van het meisje"

Een onbekende vrouw heeft zaterdag op klaarlichte dag een baby'tje achtergelaten in een wassalon in Anderlecht. Op camerabeelden is te zien hoe de vrouw het plots op een lopen zet - en het meisje met haar grote ogen en donkere krullen achterlaat in een buggy. De politie staat voor een mysterie en is…

Lees verder »
"België? Dat zijn geen drie kopmannen, maar de drie beste renners van de wereld": hoe kijken de andere bondscoaches naar de Belgische WK-ploeg?

"Iedereen gaat naar België kijken." Bondscoach Sven Vanthourenhout zegt het al weken. Maar zal dat daadwerkelijk zo zijn? Dus stapten wij heel simpel op de bondscoaches van de drie grootste tegenstanders af. Hoe kijken ze in Denemarken, Nederland en Frankrijk naar de immense Belgische luxe? Hoe wape…

Lees verder »

Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief