Doorgaan naar hoofdcontent

Remco Evenepoel bevestigt dat hij “normaal gezien” bij Soudal Quick-Step blijft: “Een contract is een contract”

Remco Evenepoel bevestigt dat hij "normaal gezien" bij Soudal Quick-Step blijft: "Een contract is een contract"

Remco Evenepoel (23) koerst ook volgend seizoen "normaal gezien" voor Soudal Quick-Step. Dat bevestigde de kersverse wereldkampioen tijdrijden in de wielerpodcast 'Lanterne Rouge'. "Een contract is een contract…

Lees verder »
Polen in oktober (ook) naar stembus voor Europees asielakkoord

Het Poolse parlement heeft donderdag de organisatie van een landelijk referendum goedgekeurd, dat zal worden gehouden op de dag van de parlementsverkiezingen op 15 oktober. De Polen zullen onder meer worden gevraagd zich uit te spreken over het Europese asielakkoord dat in juni werd bereikt.

Lees verder »
Koop jouw ticket(s) voor het seniorenfeest op 28 september!

Op donderdag 28 september organiseren we opnieuw een geweldig seniorenfeest. We voorzien een warme feestmaaltijd om vingers en duimen bij af te likken en een spetterend showprogramma met Tina Rosita, Jason Bradley én Gene Thomas. Ambiance verzekerd! Alle Kampenhoutse senioren zijn van harte welkom.

Lees verder »
VACATURE: jobstudenten

We zoeken enthousiaste jobstudenten die een handje willen helpen bij team Vrije tijd. We kunnen je inzetten aan de balie van De Krop of vragen om ondersteuning te bieden bij evenementen of bij kleine taakjes binnen alle domeinen van het team. Interesse? Solliciteer dan snel!

Lees verder »
Asfalteringswerken Peperstraat uitgesteld naar 4 tot 10 oktober

Van 7 tot en met 11 augustus stonden er oorspronkelijk asfalteringswerken op de planning in de Peperstraat. Door de voorbereidingen voor de kermis in het centrum van Nederokkerzeel dit weekend werden deze werken verplaatst naar 4 tot en met 10 oktober.

Lees verder »
Kermis met jaar- en rommelmarkt in Kampenhout-Centrum op 9, 10 en 11 september

In het weekend van 9, 10 en 11 september landt de kermis in Kampenhout-Centrum. Kom genieten van de vele kermisattracties en andere leuke activiteiten. Op zondag 10 september kan je gezellig langs de jaar- en rommelmarkt struinen.

Lees verder »

Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? 
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief