Doorgaan naar hoofdcontent

Vrenz Bleijenbergh voelt zich in Oostende opnieuw gelukkig: “Ik maak hier deel uit van een schitterende club met ee...

HLN
Vrenz Bleijenbergh voelt zich in Oostende opnieuw gelukkig: "Ik maak hier deel uit van een schitterende club met een mooie accommodatie"
Filou Oostende werkt zondagmiddag zijn derde competitiewedstrijd in de betFIRST BNXT League af en aast in Charleroi op een derde zege op rij.
Lees verder

An is professioneel Tinderfotografe: "De juiste foto's kunnen iemand zoveel zelfvertrouwen geven bij het daten"
Wie Cupido een handje wil helpen, kan zijn kans wagen op datingsites. Duidelijke foto's van jezelf zijn dan een must, wil je in de smaak vallen bij potentiële lovers. Maar veel mensen worstelen met het maken of kiezen van het juiste kiekje op hun profiel. "Ik kwam zo vaak wazige foto's tegen. Dan dacht ik: jullie doen écht geen moeite", vertelt An (49). Zij helpt vandaag mensen professioneel met hun datingprofiel. "Al zijn er iets meer mannen die mij contacteren."
Lees verder

"Ze weet goed genoeg waar ze mee bezig is": lichaams­taal­ex­per­te analyseert Meghan Markle tijdens nieuw interview
Meghan Markle (41) laat opnieuw van zich horen. De vrouw van prins Harry (38) gaf een uitgebreid interview aan 'Variety' én werd tijdens het gesprek ook gefilmd. Dana Ketels, gedragsanalist en expert in non-verbale communicatie, analyseerde voor ons de beelden en kwam tot opvallende vaststellingen. "Op een bepaald moment zie je haar gezicht veranderen, alsof ze plots beseft dat ze in beeld wordt gebracht."
Lees verder

K3 zit met echte beelden én bolle buik van zwangere Hanne in nieuwe 'Just Dance'-game
De nieuwste versie van videospel 'Just Dance' pakt binnenkort uit met 'Vleugels' van K3. Fans kunnen zo de exacte danspasjes van de nieuwe single oefenen, en bovendien ook voor het eerst met echte beelden van Marthe, Julia en Hanne zelf.
Lees verder

Football Talk. Noa Lang en Vincent Janssen in WK-voorselectie Oranje - Yannick Ferrera nieuwe coach van Omonia
Bondscoach Louis van Gaal heeft zopas zijn voorselectie bekendgemaakt voor het WK. Daarbij Noa Lang (Club Brugge) en Vincent Janssen (Antwerp). Beiden behoren tot de lijst van 39 spelers, die mogen hopen op een plaatsje.
Lees verder

Russen beschuldigen Oekraïne van bombardementen op evacuaties, Kiev ontkent
De Russische bezettingsautoriteiten in de regio Cherson hebben de Oekraïense troepen er vrijdag van beschuldigd dat ze vier mensen hebben gedood bij bombardementen op de Antonovskibrug over de Dnjepr. Die brug zou gebruikt worden voor evacuaties. Kiev heeft meteen ontkend.
Lees verder

Cannabisplantage ontdekt in woning van ex-agent Lenny Janssens, bekend van Blind Getrouwd en Expeditie Robinson
In de Hogenakkerstraat in Tielrode zijn politie en civiele bescherming vrijdagochtend begonnen met de ontmanteling van een cannabisplantage. De woning is eigendom van Lenny Janssens (40), een voormalig agent, maar vooral bekend van zijn deelnames aan Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Hij woont er zelf niet en speurders onderzoeken nu of hun voormalige collega op de hoogte was van de drugsteelt.
Lees verder

Cannabisplantage ontdekt in woning van ex-agent Lenny Janssens, bekend van Blind Getrouwd
In de Hogenakkerstraat in Tielrode zijn politie en civiele bescherming vrijdagochtend begonnen met de ontmanteling van een cannabisplantage. De woning is eigendom van Lenny Janssens (40), een voormalig agent, maar vooral bekend van zijn deelnames aan Blind Getrouwd. Hij woont er zelf niet meer en speurders onderzoeken nu of hun voormalige collega op de hoogte was van de drugsteelt. Op videobeelden is te zien hoe de Civiele Bescherming honderden plantjes uit het pand haalt.
Lees verder

KOERS KORT. Lotto-Soudal promoveert Van de Wouwer tot sportief manager - Keisse rijdt laatste zesdaagse aan de zijde van De Buyst
Lotto-Soudal, volgend jaar Lotto Dstny, heeft bekendgemaakt dat Kurt Van de Wouwer per direct de nieuwe sportief manager van het team wordt. De 51-jarige Kempenaar was de voorbije jaren manager van het Lotto Development en Ladies Team. De ploeg blijft intussen zoeken naar een nieuwe CEO, als opvolger van John Lelangue. Die neemt op 31 december afscheid van het team.
Lees verder

ASSISEN. Kenan Bulut (57) krijgt 23 jaar opsluiting voor duinenmoord in Zeebrugge: hof en jury houden rekening met verzachtende omstandigheden
In het Brugse assisenhof is Kenan Bulut (57) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor de zogenaamde duinenmoord in Zeebrugge. De Turkse Rotterdammer ontkende twaalf jaar lang tevergeefs dat hij z'n vriendin Milena Raycheva (26) om het leven bracht. Het Openbaar Ministerie vorderde 27 jaar opsluiting, maar het hof en de jury deden daar een hap vanaf door de lange duur van het onderzoek.
Lees verder

ASSISEN. Kenan Bulut (57) krijgt 23 jaar opsluiting voor duinenmoord in Zeebrugge
In het Brugse assisenhof is Kenan Bulut (57) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor de zogenaamde duinenmoord in Zeebrugge. De Turkse Rotterdammer ontkende twaalf jaar lang dat hij z'n vriendin Milena Raycheva (26) om het leven bracht. De jury zag donderdagavond echter voldoende elementen die het tegendeel bewezen. Het Openbaar Ministerie had 27 jaar gevorderd.
Lees verder

ASSISEN. Kenan Bulut (57) krijgt 23 jaar opsluiting voor duinenmoord: "Mag ik nog iets tegen m'n kind zeggen?"
In het Brugse assisenhof is Kenan Bulut (57) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor de duinenmoord in Zeebrugge. De Turkse Rotterdammer ontkende twaalf jaar lang vergeefs dat hij z'n vriendin Milena Raycheva (26) om het leven bracht. Het Openbaar Ministerie vorderde 27 jaar opsluiting, maar het hof en de jury deden daar een hap van af, door de lange duur van het onderzoek.
Lees verder

Erdogan akkoord om Zweedse premier te ontvangen voor bespreking NAVO-lidmaatschap
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is er vrijdag mee akkoord gegaan om de Zweedse premier Ulf Kristersson te ontvangen. De nieuwe premier had donderdag gezegd dat hij bereid was om "meteen" naar Turkije te reizen om een groen licht te krijgen van Ankara voor de toetreding van Zweden tot de NAVO.
Lees verder

Kremlin verwacht "geen enkele politieke wijsheid" na ontslag Truss
Het Kremlin heeft vrijdag gezegd dat het "geen enkele politieke wijsheid" van de Britse leiders verwacht na het ontslag van premier Liz Truss, die slechts 45 dagen in functie bleef.
Lees verder

André Hazes kan terug lachen: haalt grappen uit met vrienden vanop hotelkamer in Las Vegas
Op Instagram haalt André Hazes (28) moppen uit met zijn vrienden. Vanop zijn hotelkamer belt hij hen op en laat hij een robot tegen hen praten. Dat levert deze amusante beelden op.
Lees verder

'Plasattest' en strenge regels voor leerlingen die tijdens lesuren naar toilet moeten: "Kan stigmatiserend zijn"
Meer en meer scholen voeren strenge regels in voor leerlingen die tijdens de lesuren naar het toilet willen gaan. In sommige scholen moet je daar zelfs een attest voor hebben. Andere scholen registreren dan weer de namen van leerlingen die naar het toilet gaan. Op die manier willen ze misbruik voorkomen.
Lees verder

Vaarwel nazomer, en je bruine kleurtje? We testen 8 dure en goedkope 'tan extenders' om het te verlengen
Kans is groot dat je tijdens deze Indian summer — of als je net terug bent van een reis — nog met een zomers kleurtje door het leven gaat. En nieuwe 'tan extenders' beloven dat langer zo te houden, dankzij ingrediënten die je huid voeden of die het bruiningsproces zouden boosten. Werkt dat ook echt? En werkt eentje van 4,39 euro even goed als eentje van 46 euro? Onze beautyredactrice test er acht. "Door de gouden parelmoerpigmenten krijg je ook die mooie summer glow."
Lees verder

Honderden geschrapte vluchten door staking in Italië
In Italië zijn honderden vluchten geschrapt door een staking van luchtverkeersleiders. Ook een veertigtal vluchten van en naar België sneuvelde.
Lees verder

LIVE (20u45). Bevestigt Cercle Brugge goede vorm tegen Charleroi?
• 14de speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Lawrence Visser • Cercle telt 15 punten, Charleroi 16
Lees verder

Wouter Vrancken kijkt uit naar topper op de Bosuil: "Leven vol vertrouwen toe naar match tegen Antwerp"
• 14de speeldag Jupiler Pro League • Bosuil • Scheidsrechter: EriK Lambrechts • Antwerp telt 33 punten, Genk 34
Lees verder