Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Tongeren: Beleef Tongeren in 1 app

Beleef Tongeren in 1 app
Snel en makkelijk zelf uw zaken regelen met uw smartphone? De nieuwe stadsapp combineert de toegang tot overheidsaministratie, een overzicht van praktische informatie en links naar vrijetijdsbesteding.
Lees verder

RUP 'Overhaem Jekeroever': ook uw mening telt
Tongeren stelt een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) op voor het bedrijventerrein Overhaem aan de Rietmusweg, voormalige Syntra-site en het aangenzende groengebied aan de Oude Jeker (zie kaart).
Lees verder

Ekiden omleidingen
Op vrijdag 11 november wordt in en rond het sportpark De Motten een Ekiden georganiseerd. Het 5 km lange loop-parcours wordt verkeersvrij gemaakt van 8 tot 15 uur (Dijk - Dirikenlaan - Neremweg - Rietmusweg (zijden bedrijventerrein) en een gedeelte van de Overhaemlaan).
Lees verder

Geef bloed
De laatste bloedcollectes van dit jaar vinden plaats op 28 en 29 november en op 8 en 9 december in de VIIO (Sint-Truidersteenweg 17), telkens van 18 tot 20.30 uur.
Lees verder

Nieuwe gevel stadhuis
Het ruwbouwwerk van het stadhuis is bijna klaar. Meest opvallend is allicht de rode kaleilaag die op de gevel werd aangebracht. Die sluit aan bij het historische uitzicht van het gebouw.
Lees verder

Stadsdiensten gesloten
Alle OCMW- en stadsdiensten zijn gesloten op vrijdag 11 november (Wapenstilstand) en dinsdag 15 november (Koningsdag). Het recyclagepark is alleen op 11 november dicht.
Lees verder