Doorgaan naar hoofdcontent

Spectaculaire beelden: Porsche stormt achterwaarts op bandenmuur én marshals af en belandt óp hek

HLN
Spectaculaire beelden: Porsche stormt achterwaarts op bandenmuur én marshals af en belandt óp hek
Spectaculaire beelden uit Engeland. Op het Brands Hatch-circuit in West Kingsdown crashte een Porsche aan een snelheid van 100 kilometer per uur en vloog hij over de bandenmuur. Als bij wonder vielen er geen slachtoffers.
Lees verder

Een goedkopere internetprovider gevonden? Zo stap je over zonder papierwerk
Bij veranderen van operator denken we vaak meteen aan ons gsm-abonnement. Maar het loont ook de moeite om je internetabonnement af en toe eens te vergelijken met dat van andere providers. Er zijn wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je overstapt. Mijntelco.be belicht de aandachtspunten.
Lees verder

Producer Wim Feyaerts belooft heftig seizoen van 'Familie': "De terugkeer van Lars zal voor spanning zorgen"
Het gevecht van Zjef tegen kanker, de zoektocht naar de verkrachter, de trouwplannen van Benny en Samira, de breuk tussen Lars en Veronique, de bijna-doodervaring van Niko, het gevangenisleven van Quinten. Het verteltempo ligt opmerkelijk hoog in 'Familie'. En dat blijft zo, voorspelt creative producer Wim Feyaerts in de 'Dag Allemaal Soapspecial'. Hij vertelt wat de fans de komende weken nog mogen verwachten. Hoe ver wil Hanne gaan om haar man uit de gevangenis te krijgen? En komt alles goed met Niko? "Hij raakt de richting van z'n leven kwijt."
Lees verder

"Op zoek naar nieuwe prikkels": onze atletiek-watcher over hoe het na 14 jaar tot een breuk kwam tussen Thiam en coach Lespagnard
Nafi Thiam jaagde gisteren een schokgolf door de atletiekwereld met haar beslissing om na veertien jaar te breken met haar coach Roger Lespagnard, de Luikenaar met wie ze àl haar belangrijke titels won. Maar nu heeft de 28-jarige kampioene nood aan wat nieuws, zo meldt ze. Onze atletiek-watcher Valerie Hardie blikt terug op wat was, maar ook op wat nu komen moet. "Afwachten of Thiam 2.0 een verbeterde uitgave wordt."
Lees verder

"Op zoek naar nieuwe prikkels": onze atletiekwatcher over hoe het na 14 jaar tot een breuk kwam tussen Thiam en coach Lespagnard
Nafi Thiam jaagde gisteren een schokgolf door de atletiekwereld met haar beslissing om na veertien jaar te breken met haar coach Roger Lespagnard, de Luikenaar met wie ze àl haar belangrijke titels won. Maar nu heeft de 28-jarige kampioene nood aan wat nieuws, zo meldt ze. Onze atletiekwatcher Valerie Hardie duidt de beslissing: "Concurrentes legden Nafi steeds nadrukkelijker het vuur aan de schenen. Tegelijk maakte ze zelf geen opzienbarende progressie meer."
Lees verder

"Hier waak ik (over je energieverbruik)." De tochthond is terug, maar zo kan je het ook creatiever aanpakken
De aanslepende energiecrisis dwingt ons massaal tot creatieve oplossingen, die liefst geen nog groter gat in ons budget bijten. We rukken verwarmingsventilatoren aan, plaatsen radiatorfolie, shoppen thermisch ondergoed en … jawel, zelfs oma's oude tochthond maakt zijn comeback in ons interieur. Al dan niet in een hip nieuw jasje. Ook eentje nodig? We geven enkele tips om een kwaliteitsvol exemplaar uit te kiezen.
Lees verder

"Ik sla hem in elkaar": nieuwe beelden van bestorming Amerikaans Capitool tonen reactie Nancy Pelosi op speech Trump
De Amerikaanse nieuwszender CNN heeft de hand gelegd op nooit eerder geziene beelden van de bestorming van het Capitool. Daarop is te zien hoe Nancy Pelosi (82) - de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden - geagiteerd zegt dat ze toenmalig president Donald Trump (76) zou slaan als hij met zijn volgelingen naar het Capitool zou komen zoals hij aankondigde in een speech.
Lees verder

CELEB 24/7. Nicole Richie heeft een nieuw accessoire en Chris Hemsworth dobbert erop los
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Krijgt Line de verrassing van haar leven in 'The Voice'? "Is dit een mop?"
Wanneer Line op het podium van 'The Voice Van Vlaanderen' kruipt, denkt ze dat ze een klanktest afneemt. Alleen weet ze niet dat ze eigenlijk stiekem auditie aan het doen is. "Ik wist niet dat er publiek aanwezig zou zijn."
Lees verder

Dstny, waarvan sponsoring even aan zijden draadje hing: "Lotto heeft te lang geteerd op succes uit verleden"
Verliefd, verloofd, bijna uit elkaar, toch getrouwd. Zo is het verhaal van Dstny, volgend jaar de nieuwe sponsor van wielerploeg Lotto. Het Belgische IT-bedrijf wordt de vervanger van Soudal, maar dat hing even aan een zijden draadje.
Lees verder

Kun je afvallen zonder er ouder uit te gaan zien?
Eindelijk enkele kilo's minder op de weegschaal. Die broek spant minder, je kan T-shirts in een maatje kleiner kopen. Maar soms is dat maatje minder niet alleen positief, omdat je huid er wat slaper gaat uitzien. Kun je wel afvallen zonder er ouder uit te gaan zien?
Lees verder

Het geluid van Qmusic is geraden: luisteraar Delilah wint 44.600 euro
Het weekend kan alvast niet meer stuk voor luisteraar Delilah. Zij won vrijdagochtend 'Het Geluid' van Qmusic. Goed voor in totaal 44.600 euro. "Een deel gaan we aan de kant zetten voor een huisje."
Lees verder

Het geluid van Qmusic is geraden: luisteraar Delilah wint € 44.600
Het weekend kan alvast niet meer stuk voor luisteraar Delilah. Zij won vrijdagochtend 'Het Geluid' van Qmusic. Goed voor in totaal € 44.600. "Een deel gaan we aan de kant zetten voor een huisje."
Lees verder

GETEST. De nieuwe Smart #1 is 4,27 meter lang: "Dit heeft niets meer te maken met het oorspronkelijke concept"
Smart is niet dood, maar keert terug als Smart#1, in een heel andere gedaante én elektrisch. Onze autokenners testten de wagen uit en vonden niéts terug van wat Smart vroeger was. En dat is niet per se positief. "Dat je in nieuwe auto's almaar vaker goedkope plastic vindt, weet de trouwe lezer van onze tests. Maar Smart breekt hier trieste records", zeggen Joost Bolle en Brecht Vanhaelewyn.
Lees verder

Onze autokenners kritisch over Smart #1: "Dit heeft niéts meer te maken met het oorspronkelijke concept"
Smart is niet dood, maar keert terug als Smart#1, in een heel andere gedaante én elektrisch. Onze autokenners testten de wagen uit en vonden niéts terug van wat Smart vroeger was. En dat is niet per se positief. "Dat je in nieuwe auto's almaar vaker goedkope plastic vindt, weet de trouwe lezer van onze tests. Maar Smart breekt hier trieste records", zeggen Joost Bolle en Brecht Vanhaelewyn.
Lees verder

Familie Colruyt investeert in nieuwe kankerbehandeling
De familie Colruyt investeert in nieuwe en betere behandelingsmogelijkheden voor kankerpatiënten. Het doet dat via een instap in het Franse biotechbedrijf Mablink.
Lees verder

Dieselprijs nadert record: 2,24 euro per liter vanaf morgen
Diesel (B7) wordt morgen opnieuw duurder. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. De prijs voor diesel zit zo bijna weer op recordniveau.
Lees verder

Ex-atleet, ex-voetballer, ex-burgemeester en ex-Kamerlid: dit is Roger Lespagnard (74), de coach met wie Nafi Thiam na 14 succesvolle jaren breekt
Na 14 jaar scheiden de wegen van Nafi Thiam en Roger Lespagnard. De 74-jarige Luikenaar veroverde olympische, wereld- en Europese titels met Thiam, maar is een man die van vele markten thuis is. Hij stond zelf drie keer op de Spelen, voetbalde bij Standard, was jarenlang burgemeester en zelfs volksvertegenwoordiger. Een portret. "Nafi en ik hebben hetzelfde karakter. We zijn beiden echte competitiebeesten."
Lees verder

Ex-atleet, ex-voetballer, ex-burgemeester en ex-Kamerlid: dit is Roger Lespagnard (75), de coach met wie Nafi Thiam na 14 succesvolle jaren breekt
Na 14 jaar scheiden de wegen van Nafi Thiam en Roger Lespagnard. De 75-jarige Luikenaar veroverde olympische, wereld- en Europese titels met Thiam, maar is een man die van vele markten thuis is. Hij stond zelf drie keer op de Spelen, voetbalde bij Standard, was jarenlang burgemeester en zelfs volksvertegenwoordiger. Een portret. "Nafi en ik hebben hetzelfde karakter. We zijn beiden echte competitiebeesten."
Lees verder

'Pech onderweg' blikt terug op het Pukkelpopdrama: "Ik heb toen een jongen vanonder een tent gehaald"
Wegenwachter Gino snelt een festivalganger te hulp op de parking van Pukkelpop. Deze keer heeft de man zelf een helpende hand nodig, maar in 2011 was hij erbij tijdens de storm op het festival en hielp hij als verpleger verschillende mensen.
Lees verder