Doorgaan naar hoofdcontent

Speciale eenheden kunnen man oppakken nadat hij vriendin verwondt met mes en zich verschanst

HLN
Speciale eenheden kunnen man oppakken nadat hij vriendin verwondt met mes en zich verschanst
In de Solveldstraat in Bilzen hebben speciale eenheden van de federale politie zondagavond een zestiger opgepakt die zich met een mes in zijn flat verschanst had. Zijn vriendin, een vijftiger, werd met ernstige verwondingen afgevoerd.
Lees verder

BEKIJK HIER. Hoe Radja Nainggolan uur voor de match op Standard e-sigaret rookt, coach Van Bommel blijft op de vlakte: "We moeten eerst de beelden zien"
Een opmerkelijk beeld van Radja Nainggolan gaat over de tongen. Een dik uur voor de topper in de Jupiler Pro League tussen Standard en Antwerp (3-0) werd hij door de camera's van Eleven gespot met een elektronische sigaret in de hand, op het moment dat z'n ploegmakkers het veld aan het bekijken waren. Antwerp-coach Mark van Bommel werd er na afloop door onze journalist attent op gemaakt, maar hield zich op de vlakte: "Ik moet de beelden nog zien."
Lees verder

Mignolet, alias "de man met zeven armen", eens te meer matchwinnaar: "Nog nooit meegemaakt in carrière"
Wat een week voor Club Brugge en Simon Mignolet in het bijzonder. Na de clean sheet bij Atlético Madrid (0-0) nu ook de nul gehouden op Anderlecht, bovendien in combinatie met de winst. En na opnieuw enkele cruciale reddingen in de slotfase. Vooral de manier waarop "de man met zeven armen", dixit Carl Hoefkens, in twee tijden een poging van Fábio Silva nog redde, gooide hoge ogen. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière."
Lees verder

Mignolet, alias "de man met zeven handen", eens te meer matchwinnaar: "Nog nooit meegemaakt in carrière"
Wat een week voor Club Brugge en Simon Mignolet in het bijzonder. Na de clean sheet bij Atlético Madrid (0-0) nu ook de nul gehouden op Anderlecht, bovendien in combinatie met de winst. En na opnieuw enkele cruciale reddingen in de slotfase. Vooral de manier waarop "de man met zeven handen", dixit Carl Hoefkens, in twee tijden een poging van Fábio Silva nog redde, gooide hoge ogen. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière."
Lees verder

LIVE. 0-2! Vanzeir met zijn tweede van de avond
• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 21u • Diaz Arena • Oostende staat 13de, Union 4de
Lees verder

Agent schiet bestuurder dood tijdens politiecontrole in Frankrijk
In Frankrijk is een bestuurder doodgeschoten door een politieagent nadat hij wegreed van een politiecontrole. Het gaat al om het twaalfde soortgelijke incident in Frankrijk sinds begin dit jaar. De agent in kwestie is voor de onderzoeksrechter geleid.
Lees verder

LIVE. Lang ontbreekt bij Club, geen Duranville bij Anderlecht - ontdek hier de verwachte opstellingen
• Jupiler Pro League • Speeldag 12 • Aftrap: 18u30 • Anderlecht-Club Brugge
Lees verder

Defect brandalarm van bedrijf zet Gentse buurt voor tweede keer in week tijd op stelten
Voor de tweede keer op een week tijd was in Ledeberg en Gentbrugge een luid alarm te horen. Dergelijk lawaai voorspelt doorgaans weinig goeds, maar buurtbewoners hoeven geen schrik te hebben. Het gaat om een defect brandalarm.
Lees verder

Mogelijk hinder door acties van veiligheidspersoneel op luchthaven Charleroi
Vanaf begin volgende week dreigt er hinder op de luchthaven van Charleroi door acties van het veiligheidspersoneel. De stakingsaanzegging die de vakbonden van het bedrijf Security Master ingediend hebben, loopt af. Dat zegt luchthavenuitbater BSCA.
Lees verder

Iserbyt wint ook in Fayetteville, Van Empel verslaat Brand en Worst
Eli Iserbyt blijft na twee manches foutloos in de wereldbeker. In Fayetteville moest hij wel tot het gaatje gaan om Laurens Sweeck te kloppen. Zelfs de hulp van ploegmaat Michael Vanthourenhout volstond niet, waarna Iserbyt gokte op de sprint en won.
Lees verder

LIVE. 0-3! Sykes doet de boeken helemaal toe
• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 21u • Diaz Arena • Oostende staat 13de, Union 4de
Lees verder

Franse premier vordert mogelijk nieuw personeel op voor problemen in tankstations
De Franse eerste minister Elisabeth Borne waarschuwt voor nieuwe opvorderingen van personeel als de brandstofvoorziening tot "zeer gespannen situaties" leidt. Dat zei ze tijdens een interview op de Franse zender TF1.
Lees verder

Union zelfs met rotatie met 1-6 oppermachtig op Oostende, coach Vanderhaeghe not amused: "Voel me verantwoordelijk, maar ook in steek gelaten"
Union haakt zich vast aan Club in de top vier. Een vlotte 1-6-zege op KV Oostende verlengt de zegereeks tot 12 op 12. Vanzeir zette zijn stijgende vorm in de verf met twee goals en een assist. Bij KV Oostende verbeet coach Yves Vanderhaeghe zijn ontgoocheling: "Ik ben dit niet gewoon, niet als speler en niet als coach."
Lees verder

Union legt KV Oostende met 1-6 over de knie: Vanzeir blinkt uit met twee goals en een assist
Union haakt zich vast aan Club in de top vier. Een vlotte 1-6-zege op KV Oostende verlengt de zegereeks tot 12 op 12. Vanzeir zette zijn stijgende vorm in de verf met twee goals en een assist.
Lees verder

Football Talk. Origi speelt tweede helft in nipte zege AC Milan - Neymar schenkt PSG zege in 'Le Classique' tegen Marseille
In de Serie A heeft AC Milan op de tiende speeldag met 1-2 gewonnen van Hellas Verona. Bij Milan waren Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers out met blessures. Aster Vranckx bleef op de bank. Divock Origi was wel weer bij de kern na blessureleed. Dankzij een owngoal van Velosa kwam Milan snel op voorsprong (9'). Tien minuten later bracht Koray Günter Verona op gelijke hoogte (19').
Lees verder

Geen nieuwe titel voor Emma Plasschaert op WK zeilen: Oostendse moet zich tevreden stellen met brons
Titelverdedigster Emma Plasschaert moet zich op het WK zeilen in de ILCA 6-categorie (ex-Laser Radial) in het Amerikaanse Kemah tevreden stellen met brons.
Lees verder

"Hoopgevend, maar wat koop je ermee?": onze chef voetbal zag Anderlecht ondanks nederlaag 'referentiematch' spelen
Ook al verdiende het meer, toch ging Anderlecht vanavond kopje onder tegen Club Brugge (0-1). Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag paars-wit z'n beste wedstrijd tot dusver spelen, maar 'un magicien' zorgde ervoor dat de landskampioen met de drie punten aan de haal ging.
Lees verder

De scheidsrechter in Didier Lamkel Zé, een olympisch doelpunt en een slapende start van Antwerp: bekijk hier de hoogtepunten van de twaalfde speeldag
De twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League stond bol van de gebeurtenissen. Didier Lamkel Zé liet de scheidrechter in zichzelf los, Shinja Kagawa scoorde rechtstreeks vanuit een corner en dan was er ook nog een belabberde start van Antwerp op Sclessin. Bij Cercle was er tot slot nog een hattrick van Kevin Denkey.
Lees verder

Haïtiaanse zanger Mikaben (41) sterft op podium in Parijs
Consternatie tijdens het optreden van de Haïtiaanse muziekband Carimi in Parijs: 'special guest' Mikaben (41) kreeg een hartaanval op het podium en kon niet meer gereanimeerd worden.
Lees verder

BEKIJK. De olympische goal van Kagawa, scheidsrechter Lamkel Zé en de e-sigaret van Nainggolan: dé momenten van speeldag 12
Er viel afgelopen weekend weer veel te beleven op de Belgische voetbalvelden. Shinji Kagawa trapte een hoekschop rechtstreeks binnen, Didier Lamkel Zé nam het heft - en de bal - zelf in handen als scheidsrechter en Simon Mignolet bewees opnieuw mirakels te kunnen verrichten. En wat dan gedacht van Radja Nainggolan, die een uur voor de match tegen Standard nog van een e-sigaret zat te lurken. Bekijk in bovenstaande video de opvallendste momenten.
Lees verder