Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Opvallende keuze van Mazzu: 17-jarige spits Lucas Stassin aan de aftrap verwacht bij Anderlecht in topper tegen...

HLN
LIVE. Opvallende keuze van Mazzu: 17-jarige spits Lucas Stassin aan de aftrap verwacht bij Anderlecht in topper tegen Club Brugge
• Jupiler Pro League • Speeldag 12 • Aftrap: 18u30 • Anderlecht-Club Brugge
Lees verder

"Het is hier geen hotel, hé." Zo zorg je volgens experts dat het huishouden (zonder morren) eerlijker verdeeld is
Gekissebis over het uitladen van de afwasmachine en wiens beurt het is om naar de supermarkt te gaan: in veel gezinnen is het huishouden nog niet eerlijk verdeeld. Nochtans leidt een evenwichtige taakverdeling tot betere carrièrekansen voor de vrouw en zelfs een beter seksleven. Sociologen Eva Brumagne en Riet Ory geven tips hoe je iedereen in huis spontaan (!) laat meehelpen. "Het is niet de bedoeling dat de vrouw voortdurend reminders, boodschappenlijstjes en advies uitdeelt."
Lees verder

Radja Nainggolan uur voor match op Standard gespot met e-sigaret
Radja Nainggolan sprong net voor de aftrap van de topper tussen Standard en Antwerp opnieuw in het oog. De ex-Rode Duivel begon op Sclessin als bankzitter en werd in die hoedanigheid één uur voor de wedstrijd aan de zijde van ploegmaat Ritchie De Laet gespot met een e-sigaret. Een opvallend beeld. Nainggolan maakte er in het verleden al geen geheim van dat hij rookt.
Lees verder

Bankzitter Radja Nainggolan op Sclessin gespot met elektronische sigaret
Radja Nainggolan sprong net voor de aftrap van de topper tussen Standard en Antwerp opnieuw in het oog. De ex-Rode Duivel begon op Sclessin als bankzitter en werd in die hoedanigheid één uur voor de wedstrijd aan de zijde van ploegmaat Ritchie De Laet gespot met een e-sigaret. Een opvallend beeld. Nainggolan maakte er in het verleden al geen geheim van dat hij rookt, eerder deze week kwam hij in een storm terecht toen hij even in de cel belandde na autorijden zonder rijbewijs.
Lees verder

Bankzitter Radja Nainggolan uur voor de match op Standard gespot met elektronische sigaret
Radja Nainggolan sprong net voor de aftrap van de topper tussen Standard en Antwerp opnieuw in het oog. De ex-Rode Duivel begon op Sclessin als bankzitter en werd in die hoedanigheid één uur voor de wedstrijd aan de zijde van ploegmaat Ritchie De Laet gespot met een e-sigaret. Een opvallend beeld. Nainggolan maakte er in het verleden al geen geheim van dat hij rookt.
Lees verder

Gespannen sfeer op Day of Justice, de 'mars tegen alles'
Vandaag vindt in Brussel 'Day of Justice' plaats. De manifestanten protesteren er onder meer tegen de inflatie, de hoge gasrekeningen en vaccinatieschade. De protestactie is eigenlijk een 'mars tegen alles'. Men klaagt er ook wantrouwen in de huidige politiek aan. De sfeer is grimmig en er heerst veel frustratie onder de actievoerders.
Lees verder

LIVE. Sensatie op Sclessin: Standard na tien minuten al op 3-0-voorsprong tegen Antwerp
• 12de speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Sclessin • Nainggolan gewoon in selectie bij Antwerp
Lees verder

Had Mick Jagger een affaire met zijn Rolling Stones-collega's? "Op het einde keek ik gewoon toe hoe ze seks hadden"
'(I Can't Get No) Satisfaction'. Het is een nummer van de Rolling Stones, maar ook wel het persoonlijke lijflied van Mick Jagger (79), de frontman van de groep. De rocklegende heeft een turbulent liefdesleven achter de rug - naar eigen zeggen dook hij al met 4.000 vrouwen het bed in. 'The Stone Age', een nieuw boek over de band, doet daar nu nog een schepje bovenop op. De zanger zou namelijk ook een innige romance beleefd hebben met zijn Rolling Stones-collega's Mick Taylor (73) en Keith Richards (78). "Ik heb ze in bed betrapt. Ze waren volledig naakt."
Lees verder

Waar eet wielercommentator Michel Wuyts? "Hier komen veel spelers van AA Gent of wielrenners over de vloer"
"Wanneer je de koers moet verslaan, heb je niet veel tijd om aan fijnproeverij te doen", vertelt wielercommentator Michel Wuyts (65). "Maar door de uithuizigheid leer je wel de betere van de goede restaurants te onderscheiden." Waar schuift hij in zijn vrije tijd het liefst de voeten onder tafel? Hij neemt ons mee naar zijn 7 favoriete eetadressen doorheen heel Vlaanderen.
Lees verder

Net geen hattrick: Lotte Kopecky strandt op puntje van brons in de puntenkoers
Net geen derde eremetaal voor Lotte Kopecky op het WK baanwielrennen in Saint-Quentin-en-Yvelines. Onze landgenote strandde op één puntje van brons na een zinderende finale in de puntenkoers. Kopecky pakte eerder deze week goud in de afvallingsrace en de ploegkoers, de wereldtitel in de puntenkoers was voor Neah Thomas.
Lees verder

LIVE. Standard op 3-0-voorsprong tegen Antwerp, match even stilgelegd door vuurpijl uit bezoekende vak
• 12de speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Sclessin • Nainggolan gewoon in selectie bij Antwerp
Lees verder

LIVE (16u15). Carlo Ancelotti bevestigt afwezigheid Courtois: "Thibaut is out voor de Clásico" - Hazard op de bank
• La Liga • Aftrap: zondag, 16u15 • El Clásico • Courtois speelt niet
Lees verder

BINNENKIJKEN. Leen Dendievel verkoopt haar huis en geeft een rondleiding
Voor Leen Dendievel (38) breekt een nieuw tijdperk aan: ze gaat verhuizen. Daarom verkoopt ze haar geliefde huisje dicht bij de stad Antwerpen. Op sociale media geeft ze aan de hand van enkele foto's een kleine rondleiding voor de geïnteresseerden. Ze toont de living, haar slaapkamer en ook de 'ietwat rommelige' dressing. Een duidelijke reden voor de verhuis geeft ze niet, maar ze verklapt wel dat haar man - Leen is getrouwd met zanger Udo - ruimte nodig heeft om luidkeels muziek te maken en dat Leen zelf graag een schrijfruimte wil.
Lees verder

Antwerp gaat met pijnlijke 3-0-cijfers onderuit bij Standard na dramatische openingsfase
Antwerp is leider af. En vooral de manier waarop zal pikken bij de Great Old. De 3-0-eindstand stond al na 9 (!) minuten op het scorebord. Standard was scherper, gretiger en efficiënter, en sluipt richting top vier.
Lees verder

Radja Nainggolan rookt uur voor match e-sigaret op de bank: hoe ongezond is 'vapen'?
Een uur voor de match tegen Standard zat Radja Nainggolan nog een e-sigaret te roken in de dug-out van Sclessin. Hoe ongezond is vapen? En is het een geschikt hulpmiddel om te stoppen met roken? Toxicoloog Ben Nemery (UZ Leuven) en tabakoloog Sven Van Lommel (UZ Brussel) geven meer duiding bij het fenomeen.
Lees verder

LIVE. Standard op 3-0-voorsprong tegen Antwerp, Nainggolan kan stempel nog niet drukken
• 12de speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Sclessin • Nainggolan gewoon in selectie bij Antwerp
Lees verder

'Relaxed', zo omschrijf je Bewust Alleenstaande Mama Inge (48) het best: "Wij hebben geen vast tijdstip om te eten of te slapen"
Bewust Alleenstaande Mama Inge houdt er een relaxte opvoedingsstijl op na en vindt het veel belangrijker dat haar dochter de wereld ontdekt dan dat ze elke avond op hetzelfde uur in bed ligt. Victoria's vragen over het ontbreken van een vader beantwoordt ze eerlijk én met humor. "En ik probeer bewust dingen te doen die een vader anders wellicht zou doen. Gaan we naar een festival, dan draag ik haar bijvoorbeeld in mijn nek."
Lees verder

Verdachten van moord op Nederlandse IKON-journalisten na 40 jaar opgepakt in El Salvador
In El Salvador zijn voor het eerst verdachten opgepakt voor de moord op vier Nederlandse IKON-journalisten in 1982. Het zijn volgens tv-programma 'Zembla' de hoogbejaarde oud-minister van Defensie Guillermo Garcia en kolonel Francisco Antonio Morán, oud-directeur van een speciale politiedienst, zo bericht de Nederlandse openbare omroep NOS zondag.
Lees verder

Antwerp gaat met pijnlijke 3-0-cijfers onderuit bij Standard na dramatische openingsfase en is leider af: "Een totale offday"
Antwerp is leider in de Jupiler Pro League af. En vooral de manier waarop zal pikken bij de Great Old. De 3-0-eindstand stond al na 9 (!) minuten op het scorebord. Standard was scherper, gretiger en efficiënter, en sluipt richting top vier.
Lees verder

Lindsay De Vylder en Fabio Van den Bossche zorgen voor nieuwe medaille op het WK baanwielrennen
Een vierde medaille voor België op het WK baanwielrennen in Saint-Quentin-en-Yvelines: Fabio Van den Bossche en Lindsay De Vylder reden in de ploegkoers naar brons. Het duo maakte een ferme remonte in de tweede koershelft, het goud was voor thuisland Frankrijk.
Lees verder