Doorgaan naar hoofdcontent

KU Leuven: Publications

Publications
Publications of the LECTIO Series
Lees verder

Transcultural Trauma Care Expertise Centre
Would you like to contribute to a warm and safe place for refugee children and young people in our society? You can! With your donation, you help support refugee youth and their families in their psychosocial development and social integration. This way, you help build culturally sensitive assistance and a warm place for the most vulnerable.
Lees verder

Publiekswerking - Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis
Mensen, kunst en geschiedenis verbinden. De Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (KMKG) wakkeren in Brussel, in het hart van Europa, nieuwsgierigheid en verwondering aan voor de werelden die vrouwen en mannen hebben gemaakt.
Lees verder

Virtual mobility redirect
Lees verder

Meerdere stage opties - Parcum
PARCUM is het door de Vlaamse overheid erkende museum en expertisecentrum voor religieuze kunst en cultuur. Bij PARCUM vinden we dat religieus erfgoed een inspiratiebron en uitnodiging tot dialoog kan zijn voor iedereen. Het museum brengt religieus erfgoed, verborgen parels, topstukken en hedendaagse kunst op een verrassende manier samen. Het expertisecentrum verleent advies rond alle erfgoedvraagstukken. We zijn gevestigd in de Abdij van Park in Leuven, de best bewaarde abdijsite van West-Europa.
Lees verder