Doorgaan naar hoofdcontent

“Jij bent nummer zes op de verkrachtingslijst”: Britse marine onderzoekt beschuldigingen van seksuele intimidatie...

HLN
"Jij bent nummer zes op de verkrachtingslijst": Britse marine onderzoekt beschuldigingen van seksuele intimidatie op duikboten
Na een krantenbericht over verschillende gevallen van seksuele intimidatie op onderzeeboten heeft de Britse marine een onderzoek bevolen. De stafchef van de Royal Navy, Ben Key, noemde de beschuldigingen "weerzinwekkend".
Lees verder

Huizen van 110 m² te koop vanaf 285.000 euro: "In deze woning hoef je enkel nog je koffers uit te pakken"
Vastgoedsite Immoweb stelde vast dat we door de verminderde koopkracht kleinere huizen kopen. Tijdens de eerste negen maanden van 2022 daalde de bewoonbare oppervlakte tot een gemiddelde van 110 vierkante meter. Dit zijn vijf aanraders van ongeveer die grootte die nu te koop staan. "Vooral de rijkelijke lichtinval springt hier in het oog en zorgt samen met de lichte tinten van de gebruikte materialen voor een positieve vibe."
Lees verder

Qatar zet duizenden arbeiders uit hun woningen in Doha, bericht Reuters
Qatar heeft een appartementsgebouw ontruimd waar duizenden buitenlandse arbeiders woonden. De gebouwen bevinden zich in hetzelfde gebied waar tijdens het WK voetbal buitenlandse voetbalfans zullen verblijven. Dat bericht het nieuwsagentschap Reuters, dat met getroffen arbeiders heeft gesproken.
Lees verder

Zo zag je Matteo Simoni nog nooit: acteur toont zijn beste hakkunsten op Zillion-party
De Zillion herleeft. In de Waagnatie kregen feestvierders vrijdag de kans om de uitgaanscultuur van de jaren 90 te herbeleven. Matteo Simoni, pornokoning in 'Zillion', kon uiteraard niet ontbreken. Op beelden is te zien hoe de acteur de feestvierders vermaakt met zijn beste hakkunsten.
Lees verder

Russische journalist omgekomen bij schietoefening op de Krim
Een journalist van een Russisch staatsmedium is omgekomen tijdens een schietoefening op een militair oefenterrein op de Krim, het Oekraïense schiereiland dat Rusland sinds 2014 bezet. De vrouw werd geraakt door een verdwaalde kogel.
Lees verder

Je t'adore: dit zijn Kate Ryans 8 favoriete plekken in het buitenland. "Zeevruchten zijn hier superlekker en niet duur"
Zangeres Kate Ryan (42) tourt tegenwoordig door heel Europa: begin december vertrekt ze weer. En dankzij al dat reizen is ze een wandelende reisgids geworden. Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Met gemak schudt Ryan enkele buitenlandse adresjes uit haar mouw. "Soms voel ik me er al iets te oud voor. Maar als je van feesten houdt, zit je in dit hotel op de juiste plek."
Lees verder

LIVE. Trekt Standard de goede lijn door op bezoek bij rode lantaarn Zulte Waregem?
• 15de speeldag • Aftrap: 16u • Regenboogstadion • Standard pakte 21 op 27, Zulte Waregem staat laatst
Lees verder

LIVE. Ieder een kans, maar nog geen goals in Zulte Waregem-Standard
• 15de speeldag • Aftrap: 16u • Regenboogstadion • Standard pakte 21 op 27, Zulte Waregem staat laatst
Lees verder

Kevin De Bruyne bezorgt City met weergaloze vrije trap overwinning bij Leicester-Belgen
Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. De gelijkmaker van Tielemans spatte uiteen op de lat.
Lees verder

"He's back": Kevin De Bruyne bezorgt City met "perfecte" vrije trap overwinning bij Leicester-Belgen
Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. "Hij is terug", zei Guardiola.
Lees verder

LIVE (zo, 16u15). Hazard in de basis tegen Girona? Geen Benzema bij Real, ook Rodrygo twijfelachtig
• La Liga • Aftrap: 16u15 • Santiago Bernabéu • Krijgt Hazard opnieuw minuten?
Lees verder

STREAMINGTIPS. Halloween-fun voor de grotere griezelfans
Halloween gluurt om de hoek. Voor de één wil dat zeggen dat de klodders bloed letterlijk van het scherm moeten spatten, voor de ander mag die horror gerust in een meer komisch kleedje gehuld zitten. Gruwelen met gradaties dus, het is niet zo evident om door al die streamingbomen het spookbos nog te zien. Daarom hebben wij onze suggesties in een horrormenu gegoten waar alle leeftijden van kunnen meesmullen.
Lees verder

Grote herfstschoonmaak in huis? Houd dan maar cola, bier, laurier en een viltstift klaar
Het huis kan eens in de zoveel tijd wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken. Schoonmaakexpert Marja Middeldorp helpt daarom alledaagse problemen op te lossen. Deze week: tijd om te 'ontrommelen' en je huis herfstklaar te maken.
Lees verder

Sport- en fitnessapps beschermen privacy niet voldoende
Sport- en fitnessapps als Strava zijn niet zo privacybestendig als aangenomen. De optie om locaties te verbergen geven in vele gevallen een vals gevoel van veiligheid, zo blijkt uit een onderzoek van de KU Leuven dat zaterdag is verspreid.
Lees verder

Het Laatste Nieuws-columnist en journalistiek icoon Hugo Camps (79) overleden
Columnist en journalist Hugo Camps is op 79-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Knokke. Het Laatste Nieuws neemt daarmee afscheid van een journalistiek icoon die gulzig in het leven stond. Camps was een geboren observator die als geen ander grootheden uit de sport of politiek kon portretteren maar die bovenal de column - korte, vlijmscherpe stukjes in de krant - tot een ware kunst verhief.
Lees verder

Denise Betsema wint afgescheiden Superprestige-manche in Ruddervoorde en is de eerste leidster
Denise Betsema heeft de eerste manche van de Superprestige in het West-Vlaamse Ruddervoorde op haar naam gebracht. De Nederlandse is meteen ook de eerste leidster in de Superprestige. Het werd ook de eerste zege van het seizoen voor de renster van Pauwels Sauzen-Bingoal.
Lees verder

Noémie Wolfs en Balthazar-bassist Simon Casier gaan trouwen: "We zijn verloofd"
Ex-Hooverphonic-zangeres Noémie Wolfs (34) en Balthazar-bassist Simon Casier (34) stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Dat kondigen de tortelduifjes zelf aan op Instagram.
Lees verder

Gitarist Mauro Pawlowski en zijn favoriete vrouwelijke gabber-dj's. "Elke feestplek moet realistisch zijn: drugs bestaan"
DEUS-gitarist Mauro Pawlowski (51) is in vele muziekstijlen thuis. Zelfs in het gabbermilieu, waar hij als een blok voor viel, inclusief de dansstijl. In dat weer hippe wereldje maken dj Ariana Van Tongerloo (22) en grafisch ontwerpster Marieke Janssens (22) deel uit van het vrouwelijke dj-collectief 'Burenhinder'. "Mannelijke dj's spelen naar mijn gevoel 'op veilig'."
Lees verder

Linda en Jean-Marie zijn na 'Hotel romantiek' verliefder dan ooit: "Trouwen is geen meerwaarde, samenwonen wel"
Ze hadden allebei bijna de hoop op nog een liefde opgegeven. Maar dankzij het Eén-programma 'Hotel romantiek' is de droom van Jean-Marie en Linda (allebei 70) uitgekomen. "Als je jong bent, wil je je partner nog veranderen. Op onze leeftijd weet je dat dit geen zoden aan de dijk zet", vertellen ze aan Primo.
Lees verder

Iserbyt profiteert optimaal van pech van Van der Haar en wint Superprestige-manche in Ruddervoorde, Betsema is de beste bij de dames
Weer raak. Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft in Ruddervoorde de eerste manche van de Superprestige gewonnen - zijn vijfde overwinning al van het seizoen. Onze landgenoot profiteerde optimaal van de pech van Lars van der Haar, die in de finale tot twee keer toe lek reed. Iserbyt is door zijn zege ook de eerste leider.
Lees verder