Doorgaan naar hoofdcontent

Herenthout: Openprikavond vaccinatiecentrum vrijdag 21 oktober

Herenthout
Openprikavond vaccinatiecentrum vrijdag 21 oktober
Op vrijdag 21 oktober organiseert vaccinatiecentrum Teunenberg een openprikavond. Tussen 16 en 21 uur kan iedereen die zijn/haar herfstbooster nog niet kreeg, een vaccin krijgen. Het is niet nodig hiervoor een afspraak te maken, maar het kan wel. De volgende weken worden er minder vaccins gezet. Het vaccinatiecentrum is nog open op 12, 21, 22 en 24 oktober. Na 24 oktober sluiten het vaccinatiecentrum Teunenberg en het callcenter. Lukt het niet om online een afspraak te maken? Bel dan naar het callcenter of kom naar het vaccinatiecentrum.
Lees verder

Extra openprikmoment in vaccinatiecentrum Teunenberg
Om zo veel mogelijk mensen te overtuigen zich te laten vaccineren, organiseert Eerstelijnszone Middenkempen nog een extra openprikmoment op woensdag 19 oktober van 14 uur tot 20 uur. Tijdens dit openprikmoment is het niet nodig om een afspraak te maken en kan je gewoon naar het vaccinatiecentrum komen. Na 24 oktober sluit vaccinatiecentrum Teunenberg definitief. Wil je dus nog een vaccin krijgen, maak dan zeker een afspraak voor één van deze dagen. Lukt het niet online, bel dan naar het callcenter of kom op 19 of 21 oktober naar de openprikmomenten."
Lees verder

Erfgoedcel Kempens Karakter zoekt vrijwilligers voor het project 'Met Vlag en Wimpel'
Het project 'Met Vlag en Wimpel' draait rond de vlaggen en vaandels in de regio van Kempens Karakter. Vlaggen en vaandels waren en zijn vaak het uithangbord van verenigingen en organisaties. Deze kleurrijke objecten vol symboliek vertellen dan ook een boeiend verhaal. 'Met Vlag en Wimpel' wil dit vlaggenerfgoed in kaart brengen, fotograferen en beschrijven. […]
Lees verder

Opheffing tijdelijk onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen voor de hele provincie Antwerpen
De neerslag in september maakte een einde aan de meest acute droogte. De tijdelijke onttrekkingsverboden op onbevaarbare waterlopen zijn niet langer noodzakelijk en worden opgeheven. Van een volledig herstel van het watersysteem is er echter nog geen sprake. De bevoegde diensten volgen de droogtetoestand daarom verder op. In stroomgebieden met een permanent onttrekkingsverbod verandert niets: permanente onttrekkingsverboden blijven van kracht.
Lees verder