Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Foto's '50 jaar GC Tentakel'

Foto's '50 jaar GC Tentakel'
Op vrijdag 30 september vierden we feest in GC Tentakel naar aanleiding van het 50- jarig bestaan. De talrijke aanwezigen konden genieten van leuke optredens en lezingen van onder andere het Pieter-Jan Van Paesschenkoor, Tin en Fin, Jan Hulsmans, Toon Royackers, de Vogelzangers en Kaboeki.
Lees verder

Internationale dag tegen armoede
Op 17 oktober komen wereldwijd mensen samen en herinneren ze wereldleiders eraan dat armoede een schending van de mensenrechten is. Om de aandacht te vestigen op het armoedeprobleem, hangen we in Zonhoven een geknoopt laken uit. Het thema dit jaar is de wooncrisis en tekort aan betaalbare woningen.
Lees verder

Asfaltherstellingen op E314 richting Lummen
Van maandagavond 17 tot zaterdagochtend 22 oktober worden er 's nachts werken uitgevoerd op onder meer de E314. Het verkeer moet in de omgeving van Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder plaatselijk over één rijstrook. Maandagnacht zijn in Houthalen de opritten naar Lummen tijdelijk afgesloten.
Lees verder

Dinsdagmenu: Voor ik het vergeet ... over dementie
Televisiemaker Wannes Deleu leefde een maand in het woonzorgcentrum bij zijn grootmoeder die aan dementie lijdt. Om de banden aan te halen en te ervaren wat dementie écht met iemand doet. Wegens grote belangstelling wijkt deze beklijvende lezing op dinsdag 25 oktober uit naar in het gemeentehuis.
Lees verder