Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Rij jouw Ronde van Vlaanderen in Lierde

Gemeente Lierde
Rij jouw Ronde van Vlaanderen in Lierde

Getrainde wielertoerist of grote fan van de luie zetel, iedereen kan een Ronde van Vlaanderen rijden. 70 keer naar de bakker, 62 keer om frietjes of 50 keer naar het station fietsen, is ook de Ronde van Vlaanderen rijden. Jouw ronde natuurlijk: op jouw tempo en in onze buurt! Ook jij verdient een podiumplaats voor je wekelijkse portie fietsplezier.

Lees verder

Groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij

Wil je een lagere energierekening en bijdragen aan een beter klimaat? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Met de groepsaankoop zonnepanelen & thuisbatterij helpt de Provincie Oost-Vlaanderen inwoners en bedrijven op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Lees verder

Regel jij je bankzaken liever aan het loket of de automaat?

Dan is er nu de universele bankdienst! Heel wat banken ondertekenden een charter waarin ze zich ertoe engageren om een pakket aan diensten aan te bieden aan een tarief van maximaal 60 euro per jaar. Zo kan u betalingen verrichten en uw geld beheren, ook als u moeite hebt met digitale kanalen. Deze formule zorgt ervoor dat bankieren aan het loket of bankautomaat toegankelijk blijft voor wie dat nodig heeft.

Het pakket omvat:

Lees verder

Prijsuitreiking 10 mondiale uitdagingen

Op dinsdag 22 maart vond de prijsuitreiking plaats van de 10 mondiale uitdagingen. Onze gemeente behaalde nog niet alle uitdagingen maar werd toch samen met 14 andere gemeenten in de bloemetjes gezet. 

Iedere gemeente kreeg een certificaat met een speciale vermelding. Voor ons is dit het betrekken van de jongste doelgroep. Voor één van de uitdagingen hebben wij een smaaktoer georganiseerd voor de kleuters van de 3de kleuterklas. 

De nog te behalen uitdagingen zullen zeker dit jaar nog worden georganiseerd. Hou hiervoor zeker deze website en onze Facebookpagina in de gaten.

Lees verder