Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Ontharden, vergroenen en verfraaien wegzate dorpskern te Sint-Martens-Lierde

Gemeente Lierde
Ontharden, vergroenen en verfraaien wegzate dorpskern te Sint-Martens-Lierde

Zaterdag 29 januari 2022 vond het eerste inspiratiemoment plaats betreffende de heraanleg van het pleintje te Kwaadstraat. Dit moment werd in goede banen geleid door de sociaal-culturele organisatie AVANSA (het vroegere Vormingplus).

Plannen waren nog niet beschikbaar tijdens het inspiratiemoment dus konden geïnteresseerde Lierdenaars, Lierdse adviesraden en natuurverenigingen samen brainstormen over de heraanleg van het pleintje. De aanwezigen konden hun ideeën neerschrijven op post-its en deze plakken op het grondplan van het pleintje.

Lees verder

Tragewegenkaart Lierde

Wat begon als een advieskaart opgemaakt door een ijverige werkgroep is vandaag gegroeid tot een overzichtelijke tragewegenkaart. Deze kaart biedt niet alleen een overzicht van onze toegankelijke trage wegen maar u vindt hier ook een overzicht van de logeer-, eet- en drinkmogelijkheden in onze gemeente.

Lees verder

Ken jij de sorteerregels voor glas?

IVLA heeft vastgesteld dat er nog veel onduidelijkheden zijn over het sorteren van glas. Wat mag in de glasbol en wat niet?

Hier vind je de nodige info: 

Lees verder

Corona - overlegcomité van 21 januari 2022

Het Overlegcomité heeft vandaag de coronabarometer goedgekeurd. De maatregelen op basis van de barometer zullen ingaan op vrijdag 28 januari onder code rood. Ook wordt het Covid Safe Ticket vanaf 1 maart aangevuld met het boostershot.

Lees hier het volledige persbericht: https://bit.ly/3u9cMSL 

Lees verder