Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Heeft jouw onderneming al een profiel op winkeLIERDE.be?

Gemeente Lierde
Heeft jouw onderneming al een profiel op winkeLIERDE.be?

Op de website van winkeLIERDE vind je momenteel een 60-tal ondernemingen uit onze gemeente terug.

Wij zijn al zeer tevreden met dit aantal maar weten dat er nog heel wat ondernemingen zijn die hier ontbreken.

Heb jij voor jouw onderneming nog geen profiel aangemaakt?

Ga naar winkelierde.be en maak vandaag nog jouw profiel aan. Kies zelf welke gegevens en foto's verschijnen op de site en maak op deze manier jouw onderneming kenbaar binnen onze gemeente en daarbuiten.

Help jij ons mee een succes te maken van deze website?

Lees verder

Hoe vermijd je bezoek van een vos?

Vossen eten erg gevarieerd. Ze jagen op gevogelte en kleine zoogdieren, maar ook insecten, vruchten en bessen staan op hun menu. Op zoek naar lekkers dringt het dier af en toe domeinen en/of eigendommen binnen.

Gelukkig kan je tal van acties ondernemen om ongewenst bezoek te voorkomen.

Hoe? Door een omheining te plaatsen!

Simpele omheiningen zijn geen partij voor vossen. Als intelligente klim- en springkampioenen hebben ze een afrastering op maat nodig om gestopt te worden. Twee soorten omheiningen houden vossen tegen:

Lees verder

Elk plantje helpt een handje

Koop in september een plantje (€ 8) voor Kom op tegen Kanker! Dat kan bij een van de honderden enthousiaste plantjesteams van vrijwilligers tijdens het Plantjesweekend op 16, 17 en 18 september. Je treft hen aan winkels, op markten, aan huis … Shop je plantje voor jezelf, voor een dierbare of voor een zorgverlener. De kleurrijke azalea's worden milieuvriendelijk geteeld en je haalt een echt Vlaams streekproduct in huis. Met je aankoop draag je bij aan betere zorg voor mensen met kanker en hun naasten.

Lees verder

COVID-19 - Herfstbooster

Om ons te beschermen tegen een eventuele golf van besmettingen in de winter, heeft de Interministeriƫle Conferentie (IMC) Volksgezondheid beslist om vanaf begin september een "herfstbooster" tegen COVID-19 aan te bieden.

In Eerstelijnszone Panacea zal men deze herfstbooster vanaf 12/09 in het Vaccinatiecentrum in Herzele kunnen halen.

Lees verder