Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Lierde: Corona - overlegcomité van 4 maart 2022

Gemeente Lierde
Corona - overlegcomité van 4 maart 2022

Het overlegcomité heeft vorige vrijdag beslist dat we vanaf vandaag, 7 maart, overgaan naar code geel.

Dit wil zeggen dat de mondmaskerplicht enkel nog geldt in zorginstellingen en op het openbaar vervoer. Ook verdwijnt het Covid Safe Ticket in de horeca en vervallen de beperkingen voor evenementen.

Lees hier het volledige nieuwsbericht: https://bit.ly/3MvfisY

Lees verder

Een BOOST voor bos

Droom je van een eigen bos? Dan is BOOST misschien iets voor jou. BOOST is het bebossingsfonds van de Oost-Vlaamse Bosgroepen dat samen met de Provincie voor meer bos wil zorgen. Ze doen dit door particulieren met bosplannen een financiële duw in de rug te geven. Dien je aanvraag in voor 30 april 2022 en maak kans op 25.000 euro steun per hectare.

Lees verder

Verkeersveilige Dag Oost-Vlaanderen

Morgen, 25 februari 2022, is er opnieuw de Verkeersveilige Dag Oost-Vlaanderen. Op meer dan 115 plaatsen in de provincie voeren 26 lokale politiezones en de federale weg-, spoorwegpolitie op vraag van de gouverneur en de procureur-generaal snelheidscontroles uit. Goed voor een inzet van 200 operationele politiemensen. Ook in onze gemeente worden controles uitgevoerd.

Lees verder

Aanslagbiljet Diftar - nieuw rekeningnummer

Heb jij je Diftar aanslagbiljet al ontvangen? Dan heb je wellicht gemerkt dat er een nieuw rekeningnummer in gebruik is. 
Voortaan int afvalintercommunale IVLA namelijk de Diftar aanslagbiljetten voor onze gemeente. 
Heb je een vraag over je aanslagbiljet? Dan kan je terecht bij de IVLA-infolijn via het gratis nummer 0800 90 270.

Lees verder