Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Laarne: Onze sterren op de speelvloer

Gemeente Laarne
Onze sterren op de speelvloer
De Week van de Kinderopvang is hét moment om al onze medewerkers van 't Keikopje, 't Weiken en onze onthaalouders te doen schitteren. Het Lokaal bestuur Laarne zorgde voor enkele leuke verrassingen. Een dikke merci aan al onze medewerkers, onze sterren!
Lees verder

Aanvraag voorlopig rijbewijs M18 (zonder begeleiders) nu ook online mogelijk
Vanaf maandag 17 oktober is het mogelijk om het voorlopig rijbewijs M18 online aan te vragen. Daarmee start de FOD Mobiliteit met het uitrollen van een online aanvraagsysteem. De bedoeling is dat dit op termijn wordt uitgebreid naar de andere soorten rijbewijzen die in omloop zijn.
Lees verder

Slibruiming Kalkenvaart gestart
Waterloop kan meer water bergen - Meer ruimte voor water zorgt voor propere waterloop - Vissen, waterplanten en andere fauna en flora krijgen kansen.
Lees verder

Gemeenteraad en OCMW-raad van 27 oktober 2022
De volgende gemeenteraad en OCMW-raad vinden plaats op donderdag 27 oktober 2022. De gemeenteraad start om 20u. Aansluitend volgt de OCMW-raad.
Lees verder

Nieuwe energiepagina op de website van Woonplus
De energiefactuur weegt momenteel zwaar op ieders gezinsbudget. De overheid kondigt verschillende maatregelen aan om gezinnen en bedrijven te ondersteunen tijdens deze energiecrisis. Overal zie je tips verschijnen over hoe je energie kan besparen. Maar waar moet je nu beginnen?
Lees verder