Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kampenhout: VACATURE: teamverantwoordelijke Sociale zaken

Gemeente Kampenhout
VACATURE: teamverantwoordelijke Sociale zaken
We zijn op zoek naar een teamverantwoordelijke om mee de lijnen uit te zetten van ons team Sociale zaken. Ben jij de persoon die een team kan aansturen en de werkprocessen en resultaten ervan op peil kan houden? Dan zoeken we jou! Dien je kandidatuur in voor maandag 7 november.
Lees verder

Onderhoudswerken zijstraat Leuvensesteenweg en carpoolparking van 26 tot 29 oktober
Van woensdag 26 tot zaterdag 29 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit aan de zijstraat 'Leuvensesteenweg' van de gewestweg en de aanliggende carpoolparking, telkens tussen 20 en 6 uur. De parking wordt tijdens de gehele duur van de werken afgesloten.
Lees verder

Asfalteringswerken op Leuvensesteenweg (N26) van 26 tot 29 oktober
Van woensdag 26 tot zaterdag 29 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) (telkens tussen 20 en 6 uur) asfalteringswerken uit aan Kampenhout-Sas. De Leuvensesteenweg krijgt in beide richtingen tussen de ovonde aan de Vekestraat en de eerste rotonde richting Leuven een nieuwe laag asfalt.
Lees verder

Diensten lokaal bestuur gesloten op 31 oktober & 1 en 2 november
De diensten van het lokaal bestuur zullen gesloten zijn op maandag 31 oktober (sluitingsdag), dinsdag 1 november (Allerheiligen) en woensdag 2 november 2022 (Allerzielen).
Lees verder