Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kampenhout: Reveil 2022: een warm moment van samenzijn op 1 november

Gemeente Kampenhout
Reveil 2022: een warm moment van samenzijn op 1 november
Met Reveil eren we onze overleden geliefden door middel van po√ęzie en muziek. Het project wil de kille sfeer op een kerkhof verdrijven en het met Allerheiligen laten heropleven. Reveil biedt een warm moment van troost, samenzijn en stilstaan bij herinneringen.
Lees verder

Werken De Watergroep ter hoogte van Heideweg op 14 oktober
Op vrijdag 14 oktober voert De Watergroep werken uit ter hoogte van Heideweg nr. 15. Als gevolg daarvan kunnen er die dag drukschommelingen of drinkwateronderbrekingen zijn. De Watergroep doet er alles aan om dit zo snel mogelijk in orde te brengen en verontschuldigt zich voor eventuele ongemakken.
Lees verder

Je verwarmingspremie nog niet ontvangen? Vraag ze ten laatste 14 oktober aan!
De regering besliste om een eenmalige federale verwarmingspremie van 100 euro netto toe te kennen aan houders van een residentieel contract voor elektriciteit. Heb je je verwarmingspremie nog niet ontvangen van je elektriciteitsleverancier? Je kan ze nog t.e.m. 14 oktober 2022 aanvragen.
Lees verder

Asfalteringswerken Peeterslaan en Vilvoordsesteenweg (Steenokkerzeel)
Wegen en Verkeer vernieuwt tijdens de tweede helft van oktober het asfalt op de Peeterslaan en de Vilvoordsesteenweg (N278) in Steenokkerzeel. Tussen het kruispunt met de Huinhovenstraat en dat met de Tervuursesteenweg (N227) krijgen ook de aanliggende fietspaden een opfrisbeurt.
Lees verder