Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Hooglede: Attest van erfopvolging voortaan via MyMinFin

Gemeente Hooglede
Attest van erfopvolging voortaan via MyMinFin
Onlangs wijzigde de procedure om een attest van erfopvolging te bekomen. Met dit attest kunnen de financiële tegoeden van de overledene na het overlijden worden gedeblokkeerd.
Lees verder

Op zoek naar verhalen en foto's van het rijke café-verleden
Recent werd een werkgroep Erfgoed in Hooglede opgestart. Voor hun eerste project zijn ze op zoek naar verhalen, foto's en meer van het rijke café-verleden van Hooglede. Tips of interesse in dit project? Neem contact op via Trimard Hooglede.
Lees verder

Kookworkshop 'In geuren en kleuren'
Smaak- en geurverlies... het komt soms voor na ziekte, kankerbehandeling of op latere leeftijd. In LDC Zonder Zulle vindt een kookworkshop plaats die hier op inspeelt.
Lees verder

12de groepsaankoop groene stroom en gas Provincie West-Vlaanderen, schrijf je nu in!
Tot en met februari 2023 kan je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter milieu.
Lees verder

Youca action day - ook in Hooglede!
YOUCA is een organisatie voor en door jongeren die hen stimuleert om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Op 20 oktober is het YOUCA Action Day, vroeger Zuiddag. Dan engageren jongeren zich om één dag te werken voor het goeie doel.
Lees verder