Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Hooglede: 20 jaar woonzorgcampus Ter Linde

Gemeente Hooglede
20 jaar woonzorgcampus Ter Linde
Vrijdag 30 september vierden de bewoners en de personeelsleden van woonzorgcampus Ter Linde feest. Tijdens het feest kon iedereen genieten van de muzikale deuntjes van Vlaams zanger Christoff.
Lees verder

Week van de kinderopvang
Tijdens de week van 10 tot en met 16 oktober 2022 vindt de week van de kinderopvang plaats.
Lees verder

Gemeente Hooglede digitaliseert plannen begraafplaatsen met een drone
In de komende weken digitaliseert de gemeente de plannen van de vier begraafplaatsen. De digitalisering van de plannen gebeurt door middel van een drone. De drone zal over de vier begraafplaatsen vliegen en zo alle graven, paden en afmetingen in kaart brengen.
Lees verder

Test van BE-Alert op 6 oktober 2022: resultaten
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen. Daarom testte onze gemeente vandaag BE-Alert, een nationaal alarmeringssysteem dat je op de hoogte brengt bij een noodsituatie via sms, e-mail of telefoon.
Lees verder

Een hart voor West-Vlaanderen steunt ook volgend jaar projecten ten voordele van kinderen en jongeren in kwetsbare situaties
Meer dan één op de tien kinderen in West-Vlaanderen loopt het risico om op te groeien in een kansarm gezin. Door de energiecrisis en de stijgende levensduurte dreigt dat cijfer nog op te lopen.
Lees verder