Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: Verminder je stroomverbruik en bespaar op je factuur

Gemeente Herent
Verminder je stroomverbruik en bespaar op je factuur
In de wintermaanden piekt het verbruik van elektriciteit, gas en stookolie. Zeker bij de huidige sterk gestegen energieprijzen zijn tips om het energieverbruik te verminderen meer dan welkom.
Lees verder

Fietslicht aan en gaan!
Herfst en winter staan in ons land gelijk aan donkere dagen, vaak met grillig regenachtig weer. Een degelijke fietsverlichting is dan van essentieel belang. Spijtig genoeg rijden er veel fietsers zonder of met een slecht werkende fietsverlichting, hoewel een goede zichtbaarheid noodzakelijk is.
Lees verder

Leden gezocht voor de milieuadviesraad
Wij zoeken mensen die als lid van de milieuadviesraad aan het milieu- en natuurbeleid in onze gemeente willen meewerken. Stel je kandidaat via milieu@herent.be
Lees verder

Let op voor valse verkeersboetes
Er circuleren regelmatige valse e-mails waarin wordt gevraagd om een verkeersboete te betalen. In deze berichten wordt soms het logo van de politie gebruikt en is de afzender van de e-mail ogenschijnlijk de (federale) politie. Trap niet in de val. Het gaat om een vorm van oplichting.
Lees verder

Bordjes bij de begraafplaatsen
Op de begraafplaatsen zijn bordjes geplaatst bij de graven die dit jaar vervallen zijn. Nabestaanden hebben tot eind 2023 tijd om een hernieuwing van een concessie aan te vragen. Als er een bordje staat bij een graf dat je wilt behouden, kun je het online formulier invullen.
Lees verder