Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Haaltert: Haaltert neemt deel aan bike for life ten voordele van sociale inclusie

Gemeente Haaltert
Haaltert neemt deel aan bike for life ten voordele van sociale inclusie
Iedereen moet kansen krijgen binnen deze maatschappij. Door deel te nemen aan 'Bike for Life: een fiets voor iedereen', schenkt het lokaal bestuur een bedrag waarmee fietsen aangekocht worden voor mensen die dat zelf niet kunnen betalen. Wat een aanzienlijke impact heeft op hun sociale inclusie.
Lees verder

Streekmotor23
Heb jij een schitterend idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor je streek en je streekgenoten? Heb je zin om de kloof tussen droom en daad te overbruggen? Zet voor 8 november een projectidee op papier voor #streekmotor23.
Lees verder

Bestel bomen en struiken aan een voordelige prijs
De jaarlijkse boomplantactie van rlva is er weer met een groepsaankoop voor streekeigen bomen en struiken. Bestellen kan tot 24 oktober 2022. Op zaterdag 3 december kan je dan je bestelling afhalen op het door jouw gekozen afhaalpunt.
Lees verder

Jaarmarkt en kermis Haaltert
Zien we jou op 27 oktober voor jaarmarkt Haaltert ? Naar goede gewoonte trappen we de jaarmarkt af om 8 uur, en om 14 uur sluiten we af. Hou er rekening mee dat die dag de gemeentelijke gebouwen (behalve De Pagadder) gesloten zijn. Geniet ook van de kermis op 27, 29 en 30 oktober!
Lees verder