Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Edegem: Samen verlagen we onze energiefactuur

Gemeente Edegem
Samen verlagen we onze energiefactuur
Je merkt het overal: de energieprijzen swingen de pan uit. Daarom moeten we ons energieverbruik fors inperken. Wat kan je zelf doen? Op welke financiële hulp kan je rekenen? En welke inspanningen levert ons lokaal bestuur? Ontdek het hier.
Lees verder

Gouden klassiekers op het seniorenfeest
Zin in een fijne babbel en aangename muziek in een warme sfeer? Kom dan naar het jaarlijkse seniorenfeest. Lisa del Bo brengt haar nostalgische show De Gouden Klassiekers met de mooiste golden oldies uit de jaren 40, 50 en 60.
Lees verder

Mijn Burgerprofiel nu ook als app
Mijn Burgerprofiel is dé plek om al je overheidszaken op te volgen en te regelen. Sinds kort hoort daar ook een nieuwe mobiele app bij.
Lees verder

Wereldlichtjesdag
Elke tweede zondag van december is het Wereldlichtjesdag. Over heel de wereld maken we licht en herdenken we alle overleden kinderen. Ook dit jaar komen we in Edegem samen om hen te eren en herdenken.
Lees verder

Shop lokaal en win
December betekent cadeautjes kopen. Heb je al aan onze lokale handelaars gedacht? Ze slaan naar jaarlijkse gewoonte de handen in elkaar voor de eindejaarsactie om je te bedanken als trouwe klant. Met een beetje geluk kom jij als winnaar uit de bus!
Lees verder

Edegem in alle straten
Vroeg jij je al eens af wie Richard Goossens, Jean Noté, Valentina Le Delier, Frans Kusters en Eugenio Pacelli waren? Of waarom Edegem er vandaag zo uitziet? Je bent niet de enige.
Lees verder