Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Asse: Herdenkingen n.a.v. Wapenstilstand

Gemeente Asse
Herdenkingen n.a.v. Wapenstilstand
N.a.v. Wapenstilstand vinden herdenkingen plaats in Asse, Zellik, Mollem, Relegem en Walfergem. Iedereen is welkom om deze herdenkingen bij te wonen.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer op 28 oktober
Farys laat weten dat er op 28 oktober tussen 08.00 en 16.00 uur gedurende enkele uren geen leidingwater zal zijn in de Brusselsesteenweg 632-740.
Lees verder

Inschrijvingen basisscholen schooljaar 2023-2024
Je moet je kind eerst elektronisch aanmelden voor inschrijving in een basisschool (kleuterschool of lagere school). Je kind krijgt een plaats toegewezen in een school, in functie van je woonplaats en voorkeur. Pas nadien kan je inschrijven in de school waar je kind een plaats kreeg
Lees verder

Laatste fase herinrichting Brusselsesteenweg tussen Vaal en Langestraat
Op dinsdag 9 augustus start de vierde en laatste fase van de werken. Het gaat in deze fase om de laatste 500 meter, nl. de N9 tussen Stevensveld en Vaal. Als alles vlot verloopt, duurt deze fase tot juni 2023. Daarna is de herinrichting van de Brusselsesteenweg helemaal klaar.
Lees verder

Inname openbare weg: nutswerken Edingsesteenweg 46
Van 31 oktober t.e.m. 4 november vinden er nutswerken plaats ter hoogte van Edingsesteenweg 46. Om steeds doorgaand verkeer mogelijk te maken, wordt er gewerkt met verkeerslichten.
Lees verder

Werken fietsenstalling station Asse op 28 oktober
Op vrijdag 28 oktober zal Infrabel de fietsenstallingen aanpassen aan het station in Asse. Er komen extra beugels aan de fietsenstalling van het Lindenpark en langs het spoor. De fietsenstalling langs de Stationsstraat krijgt nieuwe beugels die minder risico geven op het plooien van het wiel.
Lees verder

Gemeentehuis en sociaal huis gesloten op 1 en 2 november
N.a.v. Allerheiligen en Allerzielen zijn het gemeentehuis en het sociaal huis op 1 en 2 november gesloten.
Lees verder

Verkeersmaatregelen n.a.v. kermis Asse-Terheide
N.a.v. van de kermis in Asse-Terheide worden van 1 t.e.m. 14 november enkele verkeersmaatregelen genomen.
Lees verder

Verkeersmaatregelen n.a.v herdenkingen 1 november
Naar aanleiding van de vele bezoekers aan de kerkhoven op 1 november gelden een aantal parkeer- en verkeersmaatregelen om de toeloop naar het kerkhoven in goede banen te leiden.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer op 3 november
Farys laat weten dat er 3 november tussen 10.00 en 16.00 uur elke dag gedurende ongeveer 2 uren geen leidingwater zal zijn in Brugstraat 29-31 en Borrevaal 1-15.
Lees verder