Doorgaan naar hoofdcontent

Deze winterjas van Mango is betaalbaar, tijdloos én een favoriet kledingstuk van Selena Gomez

HLN
Deze winterjas van Mango is betaalbaar, tijdloos én een favoriet kledingstuk van Selena Gomez
Ben je nog op zoek naar de perfecte, tijdloze winterjas die op elke outfit past en de trends overstijgt? Zoek niet verder, want Selena Gomez heeft dat stuk gevonden. En ze shopte het dan ook nog eens bij de betaalbare, Spaanse keten Mango. Ook stervelingen kunnen de jas dus aanschaffen, en hij is wonder boven wonder nog niet uitverkocht.
Lees verder

Satellietbeelden tonen Russische antitankgordel in Oost-Oekraïne, gebouwd door Wagner-huurlingen
Op nieuwe satellietbeelden die de Amerikaanse nieuwszender CNN opvroeg, is te zien hoe bij het Oost-Oekraïense dorp Hirske een antitankgordel aangelegd werd. De vier rijen van cementen piramides met daarachter een gracht moeten tanks en andere voertuigen van het Oekraïense leger tegenhouden. Russische media hebben videobeelden van de aanbouw uitgezonden die hieronder te bekijken zijn.
Lees verder

Klimaatactivisten zorgen voor heisa op Parijse autobeurs en lijmen zich vast aan peperdure Ferrari's
"Autosalon van de zelfdestructie," roepen een tiental klimaatactivisten van Extinction Rebellion in koor. Ze zorgen op een autobeurs in Parijs voor heel wat opschudding. De leden van Extinction Rebellion lijmen zichzelf vast aan peperdure Ferrari's. Ze vinden dat personenwagens de wereld kapot maken. De activisten zijn ook tegen zogezegde 'groene' wagens omdat die ook vervuilen. Ze pleiten vooral voor meer en beter openbaar vervoer. Het is al de zoveelste actie van Extinction Rebellion van de afgelopen weken.
Lees verder

De trainer die zijn spelers op café stuurde. Hoe Ronny Deila een zieltogend Standard weer op de rails kreeg: "Spelers begrijpen dat ze niets zijn zonder het team"
Door de crisis bij Anderlecht en de heibel na de Clasico zou je het nog vergeten: Standard is aan een fikse opmars bezig. De Luikenaars pakten 21 op 27. Met dank aan trainer Ronny Deila. Hoe flikte de charismatische Noor dat? "Hij is oprecht geïnteresseerd in iedereen."
Lees verder

Eerste beelden van 'Fear Factor' met Alex Agnew tonen spannende opdracht: "Zit te wachten tot je verdrinkt"
'Fear Factor' is bijna terug van weggeweest. Op dinsdag deelde Play4 namelijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen en die zien er alvast veelbelovend uit. "Ik zie het écht niet zitten."
Lees verder

Rusland verliest veel gevechtshelikopters in Oekraïne, munitie van artillerie is "bijna op"
Rusland verliest in de oorlog tegen Oekraïne bijzonder veel gevechtshelikopters. Dat is de conclusie van het Britse ministerie van Defensie op basis van inlichtingendiensten.
Lees verder

Laptop gekregen, maar kwart van middelbare scholieren moet die op school laten: "Die leerlingen dreigen digitaal uit de boot te vallen"
Hoewel de beschikbaarheid van digitale toestellen voor zowel leraren als leerlingen toeneemt, mag een kwart van de leerlingen uit het secundair onderwijs een schoollaptop 's avonds niet mee naar huis nemen. Dat blijkt uit een bevraging van de Onderwijsinspectie bij 7.500 directeurs, leraren, leerlingen en ouders die eind vorig schooljaar werd afgenomen.
Lees verder

Kandidaat 'Expeditie Robinson' Nederland vertrekt nadat hij op injectienaald stapt (en de makers niet snel genoeg reageren)
Wie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? In Nederland strijden verschillende deelnemers om 'Expeditie Robinson' te doorstaan. En daar gebeurde het onwaarschijnlijke: op het idyllische strand trapte iemand op een injectienaald. De producers stuurden geen arts, dus vertrok de kandidaat zelf.
Lees verder

Kim Kardashian reageert op de antisemitische uitspraken van haar ex-man Kanye West: "Valt niet goed te praten"
Kim Kardashian (42) heeft zich voor het eerst uitgesproken over de haatdragende uitspraken van haar ex-man Kanye West (45). De rapper kwam in de afgelopen dagen onder vuur te liggen na onder meer antisemitisme en pestgedrag. Iets waar de realityster zich duidelijk niet in kan vinden.
Lees verder

Extra jaar tijd om oude woning te verkopen bij ingrijpende renovatie van nieuwe woonst
Wie zijn nieuwe woning grondig renoveert, krijgt drie jaar de tijd om de oude woning of bouwgrond te verkopen om zo het verlaagd tarief van de registratierechten aan 1 procent te genieten. Tot nu toe lag de termijn op twee jaar, zo bevestigt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA).
Lees verder

Beelden tonen hoe Johnny Depp het iconische personage Jack Sparrow nog maar eens nadoet (en dat tot grote vreugde van zijn fans)
Johnny Depp (59) haalt voor de gelegenheid weer heel even de Jack Sparrow in zich weer naar boven. Wanneer de acteur even de tijd neemt om te praten met fans, vraagt iemand of hij nog eens de bekende kapitein uit de 'Pirates of the Caribbean'-films kan nadoen. In amper één seconde verandert de acteur in het personage. Depp spreekt met een dubbele tong in wartaal, zoals Jack Sparrow dat doet in de films. De aanwezige fans zijn duidelijk blij met de imitatie.
Lees verder

Europese ministers blijven wachten op impactstudie energiemaatregelen
De Europese ministers van Energie zitten vandaag bijeen om te onderhandelen over de details van het energieakkoord waarover de staatshoofden en regeringsleiders vorige week een principeakkoord sloten. Ze vragen de Commissie om met een brede impactstudie te komen.
Lees verder

"De Katy Perry-robot is defect": fans verbaasd door haperend oog tijdens concert
Op TikTok gaat een video viraal waarin Katy Perry (38) haar oog centraal staat. Terwijl de zangeres het beste van zichzelf geeft op het podium, lijkt het alsof haar oog niet meer kan sluiten. Katy probeert het zelf op te lossen door op haar slaap te duwen, zonder succes. Een grapje of een hapering? Fans verzinnen in elk geval de gekste theorieën. "Ik denk dat de Katy Perry-robot defect is."
Lees verder

9 op 10 mensen krijgt ooit een lumbago: "Een rug is niet gemaakt om te pamperen, wél om te functioneren!"
Maar liefst 9 op 10 mensen kampt vroeg of laat in zijn leven met een lumbago of lumbalgie – klinkende namen, maar eigenlijk gewoon Latijn/Grieks voor 'lage rugpijn'. Wat doen we dan massaal verkeerd? En hoe kunnen we lage rugpijn de wereld uithelpen? Lieven Danneels (UGent), hoogleraar aan de vakgroep Revalidatiewetenschappen, geeft advies om een lumbago te voorkomen en behandelen. "Je hoeft geen grote sporter te zijn om je rug sterker te maken."
Lees verder

Ook Vlaamse klimaatactivist viseerde al kunstwerken: "Ze vragen ruim 1.000 euro en ik heb geen schade aangericht. Schilders zoals Van Gogh zouden het eens zijn met ons"
Activisten viseren steeds vaker bekende kunstwerken om aandacht op te eisen voor de klimaatopwarming. Afgelopen weekend kwakten ze in Berlijn nog aardappelpuree over een schilderij van Monet. Ook Vlaming Wouter Mouton (45) kleefde zich afgelopen zomer vast aan een peperdure Van Eyck, maar kreeg vorige week wel de rekening in de bus. "Schilders zoals Van Gogh zouden het eens zijn met onze acties."
Lees verder

'Blind Getrouwd'-experten over het taboe rond seks bij de kandidaten: "Eerst 'jaja' en dan pas 'boemboem', dat is óók sexy"
Voor het eerst dit seizoen heeft een 'Blind getrouwd'-koppel seks gehad. Christiaan en Jana zetten de volgende stap in hun relatie, en dat op aanraden van seksuoloog Wim Slabbinck, een van de experten en matchmakers in het programma. Samen met collega's Sarah Hertens en Filip Geelen vertelt hij waarom seks voor de koppels zo'n grote stap is. Het trio reageert ook op de kritiek over het gebrek aan diversiteit in het programma, deelt het geheim van de perfecte match en geeft een inkijk in hun eigen liefdesleven. "Mensen schrikken dikwijls omdat ik als relatietherapeut een scheiding achter de rug heb."
Lees verder

6 op 15 voor Antwerp, maar statistieken spreken vormdip tegen: meer balbezit en doelpogingen dan tijdens lange zegereeks
Zit Antwerp in een dipje? Afgaande op de recente 6 op 15 zou je kunnen denken van wel. Tegelijk zijn er wedstrijdstatistieken die dat tegenspreken. De 'Great Old' heeft tegenwoordig zelfs meer balbezit en creëert gemiddeld meer doelpogingen dan voor de interlandbreak.
Lees verder

Ongeval tijdens het autodelen: ben je goed verzekerd? En hoe beïnvloedt dit jouw eigen verzekering?
Deelauto's zijn aan een echte opmars bezig. Zo'n 200.000 Belgen gebruikt regelmatig een deelauto, en dat via verschillende aanbieders. Maar hoe goed ben je verzekerd als je een ongeval hebt? En welke invloed heeft zo'n accident op je eigen autoverzekering? Independer.be licht het toe.
Lees verder

LIVE CLUB-PORTO (woe, 18u45). Mata opnieuw speelklaar: Hoefkens beschikt over fitte spelerskern
• Jan Breydel (18u45) • Ref: Michael Oliver (ENG) • Club heeft genoeg aan punt voor groepswinst • Blauw-zwart zonder geschorste Sowah
Lees verder

Enorme ravage na doortocht krachtige cycloon in Bangladesh: zeker 16 doden
Zeker zestien mensen zijn om het leven gekomen na de doortocht van de krachtige cycloon Sitrang in het zuiden van Bangladesh. Een miljoen mensen werd 's nachts uit de lagergelegen gebieden en de kustgebieden geëvacueerd, zo melden de autoriteiten dinsdag.
Lees verder