Doorgaan naar hoofdcontent

Deejay Joeri (26) en kelner Sebastien (33) betrokken bij verkeersagressie: “We zijn bedreigd met knuppel, we schrok...

HLN
Deejay Joeri (26) en kelner Sebastien (33) betrokken bij verkeersagressie: "We zijn bedreigd met knuppel, we schrokken zo hard"
Dj Joeri Pauwels (26) en kelner Sebastien Maes (33) kregen tijdens de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september met verkeersagressie te maken. Ze werden met een knuppel bedreigd. "Terwijl we niets verkeerd deden", zeggen ze. Het nieuws wordt pas nu bekendgemaakt na het bekijken van dashcambeelden. De man die de knuppel bovenhaalde, zegt dat hij zelf bedreigd werd.
Lees verder

Laura (24) is gespecialiseerd in 'financial domination': "Ik verdiende een keer 10.000 euro op één uur"
In de HLN-Original 'De Wereld van Nanoe' gaat OnlyFans-ster Nanoe Vaesen langs bij BDSM-meesteres Laura (24). En zij kent duidelijk het klappen van de zweep. Want naast obscure praktijken met o.a. tepelklemmen, ball gags en chokers, doet Laura ook aan 'findom', ofwel 'financial domination'. "Dan probeer ik zoveel mogelijk geld uit iemand te halen. Sommigen geven het vrijwillig, anderen vragen nog een opdracht". Bekijk de volledige aflevering hierboven.
Lees verder

LIVE F1. Max Verstappen op weg naar winst, maar moet titelfeest allicht uitstellen
Doet Max Verstappen het vandaag in Japan? Als hij op het circuit van Suzuka minimaal acht punten meer pakt dan Charles Leclerc en zes punten meer dan zijn teamgenoot Sergio Pérez, dan volgt de Nederlander zichzelf op als wereldkampioen in de Formule 1. Goed begonnen is half gewonnen, want Verstappen start vanop de pole. Volg de wedstrijd hieronder LIVE!
Lees verder

Vermeend slachtoffer Kevin Spacey getuigt voor het eerst: "Ik voelde zijn volledige gewicht op mijn borst drukken"
Anthony Rapp (50), de man die Kevin Spacey (63) heeft aangeklaagd vanwege seksueel misbruik, heeft vrijdag voor het eerst getuigd in de rechtszaak in New York. Rapp noemde het vermeende incident in 1986 "enorm choquerend" en "beangstigend".
Lees verder

Staatstelevisie Iran gehackt, brandende leider Khamenei in beeld: "Bloed druipt van je handen"
De Iraanse staatstelevisie is zaterdag korte tijd gehackt. Tijdens een nieuwsuitzending verscheen opeens een Anonymous-masker in beeld, gevolgd door foto's van een brandende leider Ali Khamenei en dodelijke slachtoffers van de protesten in Iran.
Lees verder

Zware brand vernielt woning in Vlezenbeek
Bij een zware brand in Vlezenbeek is zondagochtend een woning uitgebrand. Het vuur werd omstreeks 7 uur opgemerkt in een huis aan de Jozef Sluysstraat. Al snel steeg er rook op uit het dak. Toen ploegen van de brandweerzone Vlaams-Brabant West en de Brusselse brandweer arriveerden sloegen de vlammen al op verschillende plaatsen uit de woning. De brandweermannen kregen het vuur uiteindelijk wel snel onder controle. Eén bewoner moest voor controle naar het ziekenhuis overgebracht worden. De brand is wellicht veroorzaakt door een smeulende sigaret.
Lees verder

VRT lanceert nieuw showbizzprogramma 'Swipe'
Na meer dan elf jaar na de laatste uitzending van 'De Rode Loper' pakt de VRT uit met een gloednieuw showbizzprogramma. In 'Swipe' komen showbizzfans alles te weten over het laatste nieuws over muziek, films, series, bv's en celebs.
Lees verder

Ten huize van bestsellerauteur en Njam!-chef Karolien Olaerts: "Een gasfornuis en een oven, dat volstaat om al mijn gerechten te bereiden"
In de top tien moet Karolien van Karola's Kitchen alleen de onvermijdelijke Pascale Naessens voor zich dulden, dus het nieuwste boek van de Njam!-chef wordt duidelijk gesmaakt. Karolien schotelt daar opnieuw een reeks eenvoudige recepten zonder al te veel poespas in voor. Dat is precies ook hoe ze zelf is én hoe ze woont. Onze woonexpert Björn Cocquyt bracht een bezoek aan haar gerenoveerde rijhuis. "Als iets niet werkt, moet je durven in te grijpen. Nu komt het hoge plafond beter tot zijn recht."
Lees verder

Bert Huysentruyt begroef zijn vader pas twee jaar na zijn dood: "Ik was bang om dat verdriet weer op te rakelen,' maar nu kan ik het eindelijk loslaten"
"Zodra je hieruit komt, maken we die reis waar we al zo lang van dromen", beloofde Bert Huysentruyt (42), den Indiaan uit 'Chantal', aan z'n doodzieke vader. Maar de zeldzame longziekte sloeg zó snel toe dat er zelfs geen tijd was voor een écht afscheid. Wat rest is het troostende besef dat Bert steeds meer op z'n papa lijkt. Daarover en over zijn populaire rol als Indiaan in 'Chantal' praat hij openhartig in 'Dag Allemaal'.
Lees verder

LIVE. Wie ontmoeten de Rode Duivels op weg naar het EK 2024 in Duitsland?
In het Duitse Frankfurt wordt geloot voor de kwalificatiegroepen voor het EK voetbal van 2024. België is reekshoofd. In totaal gaan 53 landen in de trommel tijdens de loting in het Festhalle Exhibition Centre. Duitsland is als organisator rechtstreeks geplaatst en Rusland is na de invasie in Oekraïne uitgesloten. Volg de loting hier LIVE!
Lees verder

Waarom vrouwen vaker een burn-out krijgen. Leen Steyaert legt uit: "We multitasken omdat het moét"
55 procent van de langdurige zieken zijn vrouwen: nooit eerder kregen er zoveel een burn-out of depressie. "We moeten naar de supermarkt, de schoolpoort, maar ook naar de yoga en de kapper", zegt experte Leen Steyaert. Om het niet zover te laten komen, somt ze 14 signalen op die aantonen of jij een vrouw in overdrive bent, en geeft ze oplossingen mee om de juiste balans te houden in het leven. "Al dat druk-druk-druk-gehol beïnvloedt je hormonen, waardoor je moe en dikker wordt."
Lees verder

Complete verwarring in Japan: Formule 1 roept Max Verstappen tóch uit tot wereldkampioen
Chaos alom in de Formule 1. Max Verstappen won de GP van Japan en werd na een tijdstraf van Charles Leclerc uitgeroepen tot wereldkampioen.
Lees verder

IN BEELD. Vrouwelijk BV-land palmt Carré in voor modeshow Cilem Tunc
Geen clubbers, wel de nieuwste collectie van Cilem Tunc (29) op de dansvloer van de Carré. De ontwerpster die zopas nog prinses Delphine van Saksen-Coburg mocht kleden voor het huwelijk van prinses Maria Laura, stelde in het bijzijn van onder meer Julie Vermeire, Sarah Puttemans en Olivia Trappeniers haar winterontwerpen voor. Roger van Damme zorgde tijdens het spektakel voor een live wafelenbak.
Lees verder

Complete verwarring in Japan: Formule 1 roept Max Verstappen na gegoochel met punten tóch uit tot wereldkampioen
Chaos alom in de Formule 1. Max Verstappen won de GP van Japan en werd na een tijdstraf van Charles Leclerc uitgeroepen tot wereldkampioen. Dat bleek in eerste instantie niet te kloppen, maar finaal werd er beslist om ondanks de verkorte race toch de volledige punten uit te keren.
Lees verder

Antwerpse ondernemer krijgt gratis kantoor in... hartje New York
CEO Michiel Valee van het Antwerpse softwarebedrijf Dockflow ondergaat een avontuur in New York de komende zes maanden. Dankzij het 'Tech@venture' project van Voka krijgt hij zes maanden lang de sleutels van een kantoor in het hartje van de Big Apple. Grátis.
Lees verder

Meisje (14) verkracht op terugweg van school
"Dit voelt als de laatste strohalm." Dat vertelt de mama van een meisje van veertien, nadat haar dochter vorig jaar verkracht werd op klaarlichte dag, terwijl ze van school terug naar huis fietste. Bijna een jaar later zit het onderzoek muurvast. Daarom geeft ze dit interview over wat haar dochter meemaakte: in de hoop dat iemand thuis de dader toch nog herkent.
Lees verder

Karin (50) heeft een fobie voor braaksel: "Niet kunnen wegvluchten als iemand moet overgeven, dat lijkt me een nachtmerrie"
Naar schatting hebben zo'n 115.000 Belgen en Nederlanders last van emetofobie, of een angst voor overgeven. Karin (50) is een van hen. "Ik durf niet meer naar feestjes, omdat ik gewoon weet dat veel mensen zich daar bezatten en misselijk kunnen worden." Maar hoe ontwikkelt iemand zo'n angst? En kan je ervan verlost raken? Expert Jos Jazie (Angstcentrum) beantwoordt de belangrijkste vragen. "Het lage zelfbeeld, selectieve eetgedrag en de fixatie op voedsel kunnen doen denken aan anorexia."
Lees verder

Schokkende videobeelden: kinderverzorgster jaagt huilende "stoute" peuters stuipen op het lijf met Halloweenmasker
Onthutsende beelden van een Amerikaanse kinderverzorgster gaan het internet rond. De vrouw, gekend als CeeCee, heeft een Halloweenmasker op en brult tegen "stoute" kindjes die het uitschreeuwen van angst. Het kinderdagverblijf uit Mississippi stuurde haar de laan uit.
Lees verder

Els van Doesburg (N-VA) ziet nieuw verhaal in brede Vlaamse volkspartij: "N-VA en CD&V kunnen niet naast elkaar blijven bestaan"
Els van Doesburg, Antwerps schepen en de coming lady van N-VA, pleit in 'De Zondag' voor een opvallende nationale samenwerking tussen N-VA en CD&V. Een nieuw kartel wil ze het niet noemen, ze lanceert eerder het idee van een volledig nieuw verhaal als brede Vlaamse volkspartij. Volgens haar zijn CD&V en N-VA "natuurlijke bondgenoten", "al kunnen ze niet naast elkaar blijven bestaan".
Lees verder

Uitbaters laten afvalberg achter in tapascafé: "Rattenkeutels tot in koelkasten en overal wormen"
Ze doen kokhalzen, de foto's die op sociale media circuleren van hoe de in Marke gekende horecazaak Chills werd herschapen tot een stort. "Ons vertrouwen is geschaad", vertelt Tony Vandenbulcke (51). Hij en zijn vrouw Cindy Snyers zijn hoofdhuurder en lieten de horecazaak uitbaten door onderverhuurders.
Lees verder