Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Stad Brugge verkoopt unieke stadswoning, gelegen Carmersstraat 54.

Stad Brugge verkoopt unieke stadswoning, gelegen Carmersstraat 54.
Lees verder

Stadsmagazine oktober valt in de bussen
Het stedelijk infoblad verschijnt 8 keer per jaar en valt in alle Brugse brievenbussen. Brugge Stadsmagazine speelt in op de actualiteit en geeft een heldere kijk op lopende projecten van de stadsdiensten.
Lees verder

Subsidie en logistieke ondersteuning voor Brugse dierenwelzijnsverenigingen
Brugse dierenwelzijnsverenigingen kunnen zich laten erkennen. De erkenning is maximaal drie jaar geldig en geeft recht op logistieke ondersteuning en een subsidie van de Stad.
Lees verder

Project Brood(doos)nodig: Brugge investeert in gezonde voeding voor schoolgaande jeugd
Ouders, familieleden en buurtbewoners kunnen voor 'Brood(doos)nodig' een solidaire bijdrage doen. Ze trakteren de deelnemende school of scholen op een gezonde, lekkere maaltijd of tussendoortje. Er zijn verschillende formules, volgens ieders budget.
Lees verder

Afsluiten van enkele straten voor aanvang van Great Bruges Marathon
Op zondag 16 oktober vormt Brugge het decor voor de Great Bruges Marathon. Om de marathon in goede banen te leiden, zullen enkele straten al voor de aanvang van de loopwedstrijd afgesloten worden voor het verkeer.
Lees verder

Kinderboerderij de Zeven Torentjes viert 50-jarig bestaan op zondag 23 oktober 2022
Er zijn initiaties bolderen, gegidste boerderijwandelingen en spannende huifkartochten. Je kunt ook zelf je handen uit de mouwen steken bij een van de broodbakworkshops of een bezoekje brengen aan de boerderijmarkt.
Lees verder

Stedelijk centrum voor volwassenenonderwijs SNT lanceert 'low waste'-smaakchallenge
Lees verder