Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Prisma 2022

Prisma 2022
Lees verder

Steeds meer Brugse basisscholen zetten verkeersambassadeurs in
Deze jonge verkeersambassadeurs zijn een rolmodel rond veilig verkeersgedrag en duurzaam verplaatsen naar school. Ze zullen in  2022-2023 minstens acht acties rond deze thema's uitvoeren.
Lees verder

Vanaf nu fietszone in deel Brugse binnenstad
Een fietszone is een fietsvriendelijk gebied dat bestaat uit een netwerk van aaneengesloten fietsstraten. De maximumsnelheid bedraagt er 30 km/u voor alle weggebruikers.
Lees verder

Projectoproep: Buddywerking helpt kwetsbare gezinnen zoeken naar huurwoning
Iedereen heeft recht om in een gezonde en veilige woning te wonen maar niet iedereen vindt even gemakkelijk de weg naar een geschikte huurwoning. Daarom doet Stad Brugge een oproep naar verenigingen om via buddywerking kwetsbare gezinnen te helpen.
Lees verder

Stad Brugge plaatst nieuwe snelheidsinformatieborden
Indien de maximaal toegelaten snelheid overschreden wordt, geven deze borden een duidelijk visueel signaal aan de bestuurders.
Lees verder

Stad Brugge verheugd met financiƫle steun van Vlaanderen voor Brugse jeugdinfrastructuur
Het bedrag zal gebruikt worden voor de renovatie en de reorganisatie van de Jongerensite Entrepot. De ingrepen zullen zorgen voor een meer open gebouw.
Lees verder

Kom naar de infoavond voor verhuurders
Op 29/11 organiseert de stad een infoavond voor verhuurders. Vanaf 19.30u worden geĆÆnteresseerden in Sportcomplex Daverlo ondergedompeld in de nieuwste evoluties, do's-en-don'ts als verhuurder en de ondersteuning die de stad hierin biedt.
Lees verder