Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Brugge wordt Troosthoofdstad van Reveil22

Brugge wordt Troosthoofdstad van Reveil22
Op het slotevenement aan het crematorium begraafplaats Blauwe Toren zijn er optredens van onder andere Raymond van het Groenewoud en Axelle Red. Dit slotevenement wordt live uitgezonden via de Radio 2 app en VRT max.
Lees verder

De grote STROOMversnelling, voor een betere waterkwaliteit
De stroomgebiedbeheerplannen vastgesteld voor 2022-2027 bevatten maatregelen en acties voor een betere waterkwaliteit en water vol leven.
Lees verder

Vroegere overzet in Lissewege gerenoveerd tot pittoresk fiets- en wandelrustpunt
Een deel van het oude staketsel werd behouden, sommige blauwe hardsteenblokken werden hergebruikt en de slipway werd in kasseien aangelegd. Ook de typisch gietijzeren afsluitpaaltjes werden terug in ere hersteld.
Lees verder

Grote restauratie van het Belfort tussen 2026 en 2029
Er komen bijkomende ingangen aan de zijkanten, een nieuw bezoekersonthaal op het gelijkvloers en een betere ontsluiting van de Belforttoren.
Lees verder

Warmathon op maandag 19 december op 't Zand
Schrijf je in voor de Warmathon in Brugge en steun zo de 270 projecten van De Warmste Week rond het centrale thema kansarmoede. In het Warmathon-dorp zorgen dj's voor de beste loopbeats en moedigen VRT-gezichten de sportievelingen aan.
Lees verder

Gratis afvalzakken jeugdbewegingen te verkrijgen bij de Jeugddienst
Indien er jeugdbewegingen hiervoor aan het onthaal komen/bellen mag je ze doorsturen naar de Jeugddienst
Lees verder

Zes ontwerpen voor kunstwerk als verwelkoming tot Zeebrugge voorgesteld
Het rondpunt aan de Baron De Maerelaan vormt een toegangspoort tot Zeebrugge Bad en de haven. Een kunstige invulling zal deze plek een aantrekkelijkere uitstraling geven.
Lees verder