Doorgaan naar hoofdcontent

Anouk doet aan raamprostitutie in Antwerpse Schipperskwartier: “Ik geef niet meteen alles prijs als mannen vragen o...

HLN
Anouk doet aan raamprostitutie in Antwerpse Schipperskwartier: "Ik geef niet meteen alles prijs als mannen vragen om iets te tonen"
In de HLN-Original 'De Wereld van Nanoe' neemt OnlyFans-ster Nanoe Vaesen een kijkje achter de schermen van Villa Tinto, het grootste bordeel van ons land. Ze ontmoet er Anouk, een Vlaamse sekswerkster die al enkele jaren achter het raam zit. "Sommige mannen vragen aan mijn deur wat ik onderaan in huis heb, maar ik geef niet meteen alles prijs." Bekijk hierboven de volledige aflevering.
Lees verder

Bewakingsbeelden onthullen meer details over mysterieuze moord op 12-jarige Lola: "Ze leek helemaal niet op haar gemak"
De Franse politie heeft vijf verdachten opgepakt die mogelijk betrokken zijn bij de moord op de 12-jarige Lola, het Franse meisje dat vrijdagavond dood werd teruggevonden in een reiskoffer. Volgens getuigen was het kind "helemaal niet op haar gemak" toen ze vrijdag thuiskwam van school en vergezeld werd door een 20-jarige vrouw, de hoofdverdachte in de zaak. "De vrouw gebaarde naar het meisje dat ze moest komen", vertelt een ooggetuige. "Ze zag er een beetje gek uit."
Lees verder

LIVE. Lang ontbreekt bij Club, geen Raman en Duranville bij Anderlecht - ontdek hier de verwachte opstellingen
• Jupiler Pro League • Speeldag 12 • Aftrap: 18u30 • Anderlecht-Club Brugge
Lees verder

Nu het Britse pond maar blijft dalen: is dit het moment voor een (kerst)citytrip naar Londen? Onze reisexpert geeft advies om te besparen op je trip
Het Britse pond is de voorbije maanden gevoelig in waarde gedaald. Is het nu dus het uitgelezen moment voor een citytrip naar Londen of een andere bestemming in het Verenigd Koninkrijk? Onze reisexpert Johan Lambrechts geeft zijn advies én deelt slimme bespaartips. "Vergeet je reispas niet op tijd te bestellen, voor een spoedprocedure betaal je 200 tot 300 euro."
Lees verder

Steeds meer bekende strafpleiters actief in het voetbal: "We maken zelfs de grote makelaars nerveus"
Opvallende trend in voetballand: makelaarskringen worden steeds meer bevolkt door strafpleiters. Omar Souidi en Tim Smet regelen transfers en onderhandelen over contracten. Walter Van Steenbrugge adviseert zijn broer. Sven Mary voelt dat de houdbaarheidsdatum van zijn toga in zicht komt. De vier advocaten getuigen: "Na alle gevangenisbezoeken, verschrikkelijke beelden en getuigenissen ben ik misschien wel toe aan iets nieuws."
Lees verder

COLUMN. Chef-kok Tom (35), papa van 2, die strijdt tegen kanker: "De chemo's die ik in Gent kreeg, slaan niet meer voldoende aan. Tijd voor plan B"
Eerst kwam corona, daarna de ongeneeslijke kanker. Hooguit 2,5 jaar heeft chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent nog te leven. Dat doet de papa van Leo (5) en Daniel (7) voluit en met veel humor. Elke week schrijft hij over zijn goede en slechte dagen. "Ik mág in Leuven meedoen aan een vrij exclusieve studie die mijn lastige en ongehoorzame uitzaaiingen toch een beetje in toom zou kunnen houden."
Lees verder

Met deze tips maak je voorgoed komaf met een vieze geur in het toilet
Bij het toilet denken we niet meteen aan een fris geurende bloemenweide. Maar wanneer je deze trucs van vtwonen.be toepast komt het in ieder geval aardig in de buurt. En dat zónder lelijke verfrisser weg te zetten.
Lees verder

'Close' van Lukas Dhont wint hoofdprijs op Hamptons Film Festival in VS
De film 'Close' van Lukas Dhont heeft in de nacht van zaterdag op zondag de hoofdprijs gewonnen op het 30ste Hamptons Film Festival in de Verenigde Staten. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).
Lees verder

Opnieuw bloedbad in Mexicaans café: twaalf mensen doodgeschoten
In de Mexicaanse stad Irapuato, in de deelstaat Guanajuato, zijn twaalf mensen om het leven gekomen nadat schutters het vuur hebben geopend in een café. Drie anderen raakten gewond. Er is een grote zoekactie op poten gezet naar de daders. Over hun motieven is nog niets bekend.
Lees verder

Nederlandse prinses Amalia kan haar huis niet meer uit. Wat is er aan de hand?
Amalia (18), de Nederlandse kroonprinses, kan haar huis niet uit vanwege dreigingen. Dat meldden koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens een staatsbezoek aan Zweden in een gesprek met de pers. "Dat heeft enorme consequenties voor haar leven", klonk het onder meer. Wat is er aan de hand? Vijf vragen en antwoorden op een rij.
Lees verder

Titelverdedigster Emma Plasschaert moet leiding uit handen geven op WK zeilen
Emma Plasschaert begint als tweede aan de slotdag van het WK zeilen in de ILCA 6-categorie (ex-Laser Radial) in het Amerikaanse Kemah.
Lees verder

Horrorbeelden tonen hoe wolkenkrabber met 24 verdiepingen in Istanbul in brand staat
Een wolkenkrabber met 24 verdiepingen in Istanbul staat in vuur en vlam. De brand brak uit op de eerste verdieping en bereikte via de gevelbeplating binnen de kortste keren de bovenste verdieping. De brandweer kwam massaal ter plaatse en kon het vuur blussen. Volgens Turkse media vielen er geen slachtoffers.
Lees verder

Voetganger overleden na aanrijding door motorfiets op Hamonterweg
Bij een zware aanrijding op de Hamonterweg in Hamont-Achel is zondagochtend een voetganger om het leven gekomen. Rond 6 uur werd de man aangereden door een motorfiets. Door de klap zou de persoon zijn weggeslingerd, waarna die nog door een of meerdere voertuigen geraakt zou zijn.
Lees verder

Frankrijk gaat in eigen land Oekraïense militairen opleiden: "We gaan uit van een lange oorlog"
Frankrijk gaat in eigen land militairen uit Oekraïne opleiden. Het zal gaan om maximaal 2.000 Oekraïense manschappen die enkele weken gaan doorbrengen bij eenheden van het Franse leger.
Lees verder

Jana verrast coaches met opera in 'The Voice van Vlaanderen'
Vanavond waagt een nieuwe resem talenten hun kans in 'The Voice van Vlaanderen'. Jana (19) uit Melle verrast vriend en vijand met haar prachtige sopraanstem. "Toen ik klein was, zette mijn papa vaak muziek op, vooral klassieke liedjes. Mijn grote droom is om in de opera mee te doen en die jurken aan te trekken", vertelt ze. Voor haar auditie koos ze voor 'O Mio Babbino Caro' van Katherine Jenkins. "Ik denk dat ik eruit ga springen, omdat ik een ander genre dan de meeste kandidaten ga brengen", klinkt het bij Jana. Kan ze coaches Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Natalia bekoren?
Lees verder

Adnan Custovic ziet KV Kortrijk de derby tegen Zulte Waregem helemaal uit handen geven: "De ontgoocheling is groot"
KV Kortrijk leek zaterdagnamiddag alles onder controle te hebben in de derby tegen Zulte Waregem, maar de Kerels kwamen bijzonder slap uit de kleedkamer en zagen de troepen van Mbaye Leye met 1-3 aan het langste eind trekken. KVK-coach Adnan Custovic was furieus op de persconferentie na de wedstrijd.
Lees verder

Alweer muis gespot in Antwerps Panos-filiaal: "Zaak blijft dicht tot probleem opgelost is"
Er is - alweer - een muis gespot in een vestiging van broodjesketen Panos. Ditmaal was het filiaal in de Antwerpse Nationalestraat aan de beurt. Panos heeft beslist om de zaak onmiddellijk te sluiten. "Tot de gespecialiseerde ongediertebestrijdingsdienst is langs geweest."
Lees verder

Bewakingscamera filmt hoe dieven met gestolen kluis door hartje Brugge lopen: "Ik begrijp niet dat niemand dit gezien heeft"
Lorenz en Elisia uit Brugge zijn er het hart van in: dieven gingen aan de haal met de kluis van hun loungebar, La Fuente, net wanneer ze een weekje op vakantie waren. "We waren nog maar net begonnen met de zaak, hadden veel investeringen gedaan. En dan doen ze dit."
Lees verder

Dokter legt uit waarom je maar niet afvalt en deelt 7 simpele aanpassingen die wél werken: "Bij elk dieet vertraagt je metabolisme, waardoor je extra verdikt"
Wie wil vermageren, moet vooral niét op dieet gaan. "Mensen hebben liever een mirakeldieet of een pil die sensationeel veel belooft, maar vaak zorgt dat er achteraf net voor dat je dikker blijft dan ooit tevoren", waarschuwt dokter Luc Evenepoel. Wat kan je dan wel doen om gezond te blijven? De dokter zet 7 tips op een rijtje. "Je eet er makkelijk 250 tot 300 calorieën minder mee per dag, zonder dat je het doorhebt."
Lees verder

Poetin wil Wit-Russische gevechtsvliegtuigen uitrusten met kernwapens
De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn toestemming gegeven om Wit-Russische gevechtsvliegtuigen uit te rusten met de mogelijkheid om kernwapens te dragen. Dat heeft het Russische buitenlandministerie bevestigd. Buurlanden Wit-Rusland en Rusland kondigden eerder al aan dat ze een gezamenlijke militaire eenheid zullen oprichten. Met de nieuwe beslissing vergroot Poetin de vrees voor een verdere escalatie van de oorlog in Oekraïne.
Lees verder