Doorgaan naar hoofdcontent

Zeldzame foto van Sarah Jessica Parker met haar tweeling op de première van ‘Hocus Pocus 2'

HLN
Zeldzame foto van Sarah Jessica Parker met haar tweeling op de première van 'Hocus Pocus 2'
'Sex and the City'-legende Sarah Jessica Parker (57) is dinsdag op de première van 'Hocus Pocus 2' verschenen aan de zijde van haar 13-jarige tweeling: Marion en Tabitha. Dat is heel uitzonderlijk, want de meisjes zijn nog maar zelden gezien. Ze leiden hun leven namelijk volledig uit de spotlights.
Lees verder

Coolio verzeilde deze zomer op gratis festival in Oostkamp: "Zijn manager dacht dat het om Parkpop Nederland ging"
Het laatste concert van de overleden Coolio in ons land was niet in het Sportpaleis of op Rock Werchter, maar wel op een klein, gratis festival in Oostkamp. "Ze dachten dat het om Parkpop in Nederland ging", klinkt het. Op radiozender Joe vertelt programmator Dries Lescouhier hoe hij die topnaam wist te strikken, en hoe de rapper reageerde toen hij de vergissing ontdekte. "Hij had absoluut geen zin om op te treden, maar op het podium gebeurde iets magisch."
Lees verder

Openhartige docu over André Hazes Jr. verschijnt in oktober: 'zijn' Monique en mama Rachel reageren vol trots
De documentaire 'Crossroads', waarvoor André Hazes de afgelopen twee jaar gevolgd werd in zijn soms nogal onstuimige leven, verschijnt op 20 oktober op Videoland. Dat maakt de 28-jarige zanger vandaag bekend op sociale media. "Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken", aldus Hazes. Ook Monique en mama Rachel tonen hun steun op Instagram.
Lees verder

Docu over André Hazes Jr. verschijnt 20 oktober: "Ben de strijd aangegaan met mijzelf"
De documentaire 'Crossroads', waarvoor André Hazes de afgelopen twee jaar gevolgd werd in zijn soms nogal onstuimige leven, verschijnt op 20 oktober op Videoland. Dat maakt de 28-jarige zanger vandaag bekend op sociale media. "Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken", aldus Hazes.
Lees verder

Beleggers straffen winstwaarschuwing Colruyt af: aandeel verliest meer dan 20 procent
Het verlies van het aandeel Colruyt diept nog uit, tot meer dan 20 procent. Het noteert donderdagvoormiddag op het laagste niveau in tien jaar. De grootste supermarktketen van het land waarschuwde woensdag voor een aanzienlijke daling van de winst.
Lees verder

Josje Huisman lanceert haar eigen hoedenmerk. "Mensen die een hoed dragen, boeien mij meteen"
Heel vroeger - denk begin vorige eeuw – hoorde er een hoed bij elke outfit. Die tijden komen hoogstwaarschijnlijk nooit meer terug, maar het valt op dat hoofddeksels nu een gestage comeback maken. Ex K3'tje Josje Huisman (36) ziet het graag gebeuren: na jaren als hobbyist laat ze haar eigen merk en hoedencreaties los op de wereld. Met Cornelia wil Josje het geklede imago van het item helemaal onderuit halen. Prinses Delphine is alvast fan. "Als je iets maakt waar je zelf tevreden over bent, slaap je 's nachts lekker."
Lees verder

Josje Huisman lanceert haar eigen hoedenmerk. "Nee, dit is niet mijn definitieve afscheid van tv of muziek"
Heel vroeger - denk begin vorige eeuw – hoorde er een hoed bij elke outfit. Die tijden komen hoogstwaarschijnlijk nooit meer terug, maar het valt op dat hoofddeksels de laatste jaren een gestage comeback maken. Ex K3'tje Josje Huisman (36) ziet het graag gebeuren: na jaren als hobbyist laat ze haar eigen merk en hoedencreaties los op de wereld. Met Cornelia wil Josje het geklede imago van het item helemaal onderuit halen. Prinses Delphine is alvast fan. "Als je iets maakt waar je zelf tevreden over bent, slaap je 's nachts lekker."
Lees verder

Arnold Schwarzenegger bezoekt Auschwitz... en schrijft 'Terminator'-citaat in het gastenboek
Oostenrijks-Amerikaanse acteur Arnold Schwarzenegger (75) zorgde woensdag voor heel wat ophef nadat hij tijdens een bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz een beroemd citaat uit de film 'The Terminator' in het gastenboek schreef. Mensen reageren geschokt op sociale media: "Hij had twee keer moeten nadenken over zijn boodschap", luidt het.
Lees verder

Porsche mist start niet op beurs van Frankfurt
De Duitse sportwagenbouwer Porsche heeft zijn beursgang donderdag in Frankfurt niet gemist, ondanks de sombere stemming op de aandelenmarkten. Het aandeel Porsche noteerde donderdagochtend op 84 euro, boven de introductieprijs van 82,5 euro. Het gaat om de grootste Duitse beursgang sinds 1996.
Lees verder

Bpost plaatst in nog eens 70 stations pakjesautomaten
Postbedrijf bpost gaat pakjesautomaten plaatsen in 70 bijkomende stations. De samenwerking tussen bpost en spoorwegmaatschappij NMBS wordt verlengd en uitgebreid, zo melden beide bedrijven donderdag in een persbericht.
Lees verder

Sensationele terugkeer in de maak? Barcelona-topman laat fans dromen van comeback Lionel Messi
Barcelona-topman Eduard Romeu beweert dat het voor de Catalanen "financieel mogelijk" is om Lionel Messi terug te halen naar Camp Nou. De Argentijn is komende zomer einde contract bij PSG, een transfersom moet dus al niet betaald worden.
Lees verder

De zon trakteert op 10 miljard pintjes
AB InBev gaat voortaan al z'n bier in Europa - zo'n tien miljard pintjes per jaar - brouwen met hernieuwbare energie. Een statement dat de Belgische biergigant kan maken door een gigantisch zonnepanelenpark op poten te zetten in Zuid-Spanje.
Lees verder

Russen vrezen "heethoofden" in Moskou: "Poetin is een gokker die speelt met het geld van anderen"
De oplopende spanningen zorgen ook bij de Russen voor extra spanning. Bijna niemand sluit uit dat Poetin naar de knop van atoomwapens grijpt. "Hij heeft al vanaf het begin van de oorlog in Oekraïne voortdurend de slechtst mogelijke beslissingen genomen.''
Lees verder

De zon trakteert op 10 miljard pintjes: AB InBev kiest voor 100 procent hernieuwbare energie
AB InBev gaat voortaan al z'n bier in Europa - zo'n tien miljard pintjes per jaar - brouwen met hernieuwbare energie. Een statement dat de Belgische biergigant kan maken door een gigantisch zonnepanelenpark op poten te zetten in Zuid-Spanje. Binnenkort worden hun 50 biermerken dus gebrouwen met 100 procent hernieuwbare elektriciteit: hoe gaat dat juist in z'n werk?
Lees verder

Gloria Monserez over de liefde: "Als ik iemand supergraag zie, geniet ik daar enorm van"
Zelf is ze er rotsvast van overtuigd dat ze intussen de liefde van haar leven gevonden heeft, en dus stort Gloria Monserez (21) zich vol enthousiasme op het koppelen van bejaarden in 'Hotel Romantiek'. "En zij praten er nog steeds met evenveel passie en vuur over", vertelt Gloria in Story. Ze heeft het er uitgebreid over de liefde, de band met medepresentatoren Philippe Geubels en Sven de Leijer en haar 'volwassen' presentatiewerk op Eén én VTM. "De avond voor mijn vertrek brak het angstzweet me toch wel even uit."
Lees verder

Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
Lees verder

Inge (55) en Rudy (57) hebben een eetbudget van 184 euro per week: "Uit eten gaan, vinden we zonde van het geld"
De vraag "wat eten we vandaag?" vult elk gezin anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één gezin om te zien wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Inge (55), Rudy (57) en hun twee kinderen. Ze houden van Vlaamse kost en proberen op alle vlakken zo zuinig mogelijk te leven. "Iedereen loopt in huis rond met een eigen herbruikbare drinkfles."
Lees verder

Dreigend tekort aan syndici: maatregelen om job aantrekkelijker te maken
In ons land zijn er vandaag 90.000 mede-eigendommen en door de 'verappartementisering' zal dat aantal alleen maar toenemen. Al die gebouwen moeten beheerd worden door een erkend vastgoedmakelaar-syndicus, maar daarvan dreigen er straks onvoldoende te zijn. Het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) wil daarom de job aantrekkelijker maken.
Lees verder

Russische soldaten getuigen over hoe ze "gedumpt" werden aan Oekraïens front: "Dit stomme leger doet helemaal niets"
Een nieuwe video van twee Russische soldaten toont nogmaals hoe de gedeeltelijke mobilisatie die in Rusland van kracht is, grote ontevredenheid onder de bevolking veroorzaakt. In de video klagen de soldaten over hoe ze "gedumpt zijn in een bos" aan de Oekraïense frontlinie zonder voedsel of water. "Niemand geeft om ons", hekelen ze. "En de commandanten zijn echte idioten."
Lees verder

KOERS KORT. Barbier juicht in Kroatië, maar fotofinish duidt Milan als winnaar aan - Wellens geeft forfait voor Coppa Agostini
Tim Wellens zou vandaag zijn wederoptreden vieren in de Coppa Agostoni (1.1), een Italiaanse semiklassieker, maar zover komt het niet. De 31-jarige Limburger geeft in laatste instantie forfait door persoonlijke omstandigheden.
Lees verder