Doorgaan naar hoofdcontent

Wat vind jij te kinky? Straffe reacties van 35 Vlamingen. “Alles wat anaal is? Niks voor mij”

HLN
Wat vind jij te kinky? Straffe reacties van 35 Vlamingen. "Alles wat anaal is? Niks voor mij"
Wanneer wordt het voor jou té kinky? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 27.900 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. "Er bestaat niet zoiets als 'te kinky', maar je kan het wel te snel aanpakken. Opbouwen is key."
Lees verder

Ook Stijn (27) uit VRT-reeks 'FIRE' verrijkte zichzelf met piramidespel: "Je raakt er verslaafd aan omdat je blijft proberen om toch winst te maken"
Dinsdag raakte bekend hoe Wout Schrijvers (28) uit de VRT-reeks 'FIRE' betrokken is bij een Russisch piramidespel. Uit meerdere getuigenissen blijkt nu dat ook Stijn Vereecken (27) zijn fortuin bij elkaar raapte met een sluw piramidespel. "In twee jaar tijd maakte ik van 1000 euro meer dan 1 miljoen", zegt hij in de documentaire vanuit zijn villa in het Thaise Phuket. "Zijn hele verhaal is een leugen, met wat hij je leert verdien je niets. Hij is rijk geworden door een leger influencers die nieuwe leden ronselen voor zijn dure cursussen", stellen slachtoffers Dries*, Tom* en Jasper*, die door hem werden opgelicht.
Lees verder

Vooruit wil automatische loonindexering van álle lonen
Vooruit wil dat de automatische loonindexering voortaan geldt voor alle werknemers in alle sectoren. Volgens Kamerleden Melissa Depraetere en Anja Vanrobaeys is dat vandaag nog niet het geval voor ongeveer 200.000 werknemers, onder wie ook personeel in de energiesector. Met een wetsvoorstel willen ze daar verandering in brengen.
Lees verder

K3 over nieuwe single 'Vleugels': "Het gaat over moedige kinderen die positief in het leven staan"
Goed nieuws voor K3-fans. Vanaf donderdag kunnen liefhebbers de nieuwe single 'Vleugels' pre-saven op heel wat streamingplatforms. Het nummer is een ode aan moedige kinderen. "Ik denk dat heel wat kinderen zich in het nummer gaan herkennen", klinkt het.
Lees verder

"Niet iedere helm is geschikt voor elk hoofd": hoe kies je een goede motorhelm en wat verklaart het prijsverschil?
Een helm dragen op de motor is niet alleen verstandig, het is ook verplicht. De helm is tenslotte het belangrijkste onderdeel van de veiligheidsuitrusting van de rijder en passagier. Toch bestaat er soms nog onduidelijkheid over de vereisten. Onze motorexpert Arno Jaspers legt uit waarop je moet letten bij de aankoop. "Er zijn verschillende soorten keurnummers, afhankelijk van de manier van testen."
Lees verder

Zowel in Europa als in competitie krijgt AA Gent zijn fans moeizaam naar de Ghelamco Arena: "Het is bedroevend"
Duizend 'Rovers' in de Ghelamco Arena vanavond. Maar hoeveel Buffalo's? Zowel in Europa als in de competitie krijgt AA Gent zijn fans moeizaam naar het stadion. Met het laagste aantal abonnees sinds het eerste jaar in de Ghelamco. Een zoektocht naar de oorzaken.
Lees verder

Waar ligt de toekomst van het Belgische mannentennis? "We hebben nog een heleboel werk"
De kansloze nederlaag tegen Australië dinsdag toonde voldoende aan dat het Belgische mannentennis niet in een topperiode zit. Vers bloed is nodig en dan wordt eerst gekeken naar Zizou Bergs (ATP 134) maar ook naar de tieners Gilles-Arnaud Bailly en Alexander Blockx.
Lees verder

Drie kwart meer elektrische personenwagens in België op jaar tijd
Het aantal volledig elektrische personenwagens in ons land bedroeg op 1 augustus 71.651. Dat is een stijging met 75,4 procent op een jaar tijd, blijkt donderdag uit cijfers van statistiekbureau Statbel. Het aantal hybridewagens steeg met 44,9 procent tot 375.107, het aantal wagens op gas met 10,9 procent tot 17.740.
Lees verder

Lothar uit 'Blind Getrouwd' is opnieuw verliefd: "Met Sarah zit ik volledig op dezelfde golflengte"
Zijn 'Blind Getrouwd'-huwelijk met Tatiana 'Tati' Rogier liep met een sisser af, en ook met daaropvolgende partner Kelsey - met wie Lothar Callaerts (29) zich zelfs verloofde - bleek de liefdesvonk niet groot genoeg. Gelukkig is er nu Sarah, met wie hij sinds een tijdje een koppel vormt. "Zij is de vrouw van mijn leven", klinkt het.
Lees verder

Stunt van formaat: Dieumerci Mbokani ei zo na rond met SK Beveren
Dieumerci Mbokani (36) staat op het punt om een tweejarig contract te tekenen bij SK Beveren. Ook Seraing was geïnteresseerd, maar de Waaslanders konden de Congolees overtuigen van hun project.
Lees verder

Paniekaanvallen blijven Dimitri Van den Bergh parten spelen: 'Dancing Dimi' moet rusten na controle in ziekenhuis
Kopzorgen voor Dimitri Van den Bergh. Dit weekend tijdens de German Open in Jena vroeg onze landgenoot zelf om een medische checkup en dinsdag ging hij nogmaals op controle. Er werd niks ontdekt, maar hij moet wel rusten. Dat schrijft 'Het Nieuwsblad'.
Lees verder

Europese Commissie komt met wetsvoorstel om toestellen en software beter te beschermen tegen cyberaanvallen
De Europese Commissie wil werk maken van een betere beveiliging van geconnecteerde digitale producten als slimme koelkasten of uurwerken. Ze presenteerde donderdag een wetsontwerp dat moet zorgen voor een betere bescherming van deze producten tegen de alomtegenwoordige dreiging van cyberaanvallen.
Lees verder

Artsen: "80 procent arme patiënten kan medische kosten niet betalen"
Uit een enquête van De Artsenkrant, in opdracht van de Universiteit Antwerpen, blijkt dat bijna 80 procent van de bevraagde dokters aangeeft dat arme patiënten hun gezondheidskosten niet kunnen betalen. "Het heeft geen zin om de medicatie voor te schrijven als mensen toch niet kunnen betalen bij de apotheker", zegt professor Kris Van den Broeck.
Lees verder

Anderlecht-supporters kunnen zaterdag een laatste groet brengen aan Michel Verschueren
Supporters van Anderlecht krijgen de kans om een laatste groet te brengen aan Michel Verschueren. Zaterdag zal de kist van 'Mister Michel' tussen 9u en 12u opgesteld staan aan het stadion aan de ingang van tribune 4. Zij die dat wensen, kunnen ook een boodschap achterlaten in het rouwregister.
Lees verder

Anderlecht-supporters kunnen zaterdag een laatste groet brengen aan Michel Verschueren, die zal opgebaard worden in het Lotto Park
Supporters van Anderlecht krijgen de kans om een laatste groet te brengen aan Michel Verschueren. Zaterdag zal de kist van 'Mister Michel' tussen 9u en 12u opgesteld staan aan het stadion aan de ingang van tribune 4. Zij die dat wensen, kunnen ook een boodschap achterlaten in het rouwregister.
Lees verder

Proces aanslagen in Brussel: Kamer van Inbeschuldigingstelling laat beide broers Farisi vrij
Na zijn broer Smail is nu ook zijn broer Ibrahim Farisi vrijgelaten door de Brusselse Kamer van Inbeschuldigingstelling. De twee waren in de aanloop naar het terreurproces opnieuw aangehouden vorige week maar lang hebben ze dus niet in de cel moeten zitten.
Lees verder

Vieze voetstappen en modderige hondenpootjes op je propere vloer? Poetsexperte geeft advies voor regenachtige dagen
Het huis kan eens in de zoveel tijd wel een grote poetsbeurt gebruiken. Schoonmaakexpert Marja Middeldorp helpt daarom alledaagse problemen op te lossen. Deze week: Hoe houd je de vloer zelfs op regendagen stralend schoon?
Lees verder

Twee privévliegtuigen voor mensensmokkel in beslag genomen op luchthaven Wevelgem
Op de luchthaven van Wevelgem zijn twee privévliegtuigen die in een afgesloten loods stonden, in beslag genomen. De loods werd door een bende gehuurd die mensensmokkel organiseerde met privévliegtuigjes. "Dit is mensensmokkel voor vips, dat bestaat blijkbaar ook", zegt Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD).
Lees verder

Vrouw beschuldigt monteur van voedselvergiftiging in restaurant
Een monteur moest een kassasysteem gaan installeren voor de opening van een restaurant in Rhode Island. Maar hij wordt door een boze 'Karen' beschuldigd van voedselvergiftiging. De vrouw ratelt maar door en het is niet altijd duidelijk waarover ze het heeft. "Het personeel was alles aan het voorbereiden en de vrouw dacht dat we het eten aan het vergiftigen waren", laat de man weten.
Lees verder

Vrouw (34) die Russisch burgerschap opgaf om in Oekraïne te gaan vechten, gestorven aan frontlinie
Een vrouw die haar Russisch burgerschap had opgegeven om tegen haar landgenoten in Oekraïne te gaan vechten, is omgekomen aan de frontlinie. De 34-jarige Olga Simonova, die de bijnaam 'Simba' kreeg, overleed in de Zuid-Oekraïense regio Cherson. Dat meldt het lokale nieuwsmedium 'TSN'. Simonova was soldaat bij de 24ste Gemechaniseerde Brigade.
Lees verder