Doorgaan naar hoofdcontent

Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”

HLN
Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: "Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt"
Stille waters, diepe gronden? Het lijkt wel te gelden voor Victoria Beckham (48). De modeontwerpster liet zich van haar meest speelse kant zien als het over de hobby van manlief David Beckham (47) gaat. Sinds de lockdown ontdekte ook hij een nieuwe hobby: bijenteelt. In een video grapt ze met het feit dat David haar al meermaals 'plakkerig spul' aanbood, wat zij dan 'proefde'. Dubbelzinnigheid alom, en dat valt in goede aarde bij haar volgers.
Lees verder

CD&V-parlementslid over regeringscrisis: "Tsjeven zijn niet geplooid en zullen niet plooien"
CD&V lijkt niet van plan veel water bij de wijn te doen bij de Vlaamse onderhandelingen over het Groeipakket, het grote knelpunt in de Vlaamse begrotingsbesprekingen. Volgens CD&V-parlementslid Robrecht Bothuyne hebben N-VA en Open Vld zich volledig verkeken op de houding van CD&V. "De andere partijen hebben onze rechtlijnigheid onderschat, geloofden dat we gingen plooien. Maar neen. De tsjeven zijn niet geplooid. En we zullen ook niet plooien", zo schrijft Bothuyne op zijn Facebook-pagina.
Lees verder

Ongerustheid over 'historische gok' met Britse economie: "Rijken worden rijker en armen worden armer"
Wereldwijd groeit ongerustheid over de 'historische gok' die de nieuwe Britse premier Liz Truss neemt met de Britse economie. De Britten kiezen bij hun nieuwe koers resoluut voor 'trickle-down'-economie. Maar wat is dat? De Nederlandse econoom en journalist Mathijs Bauman omschrijft het in 'Nieuwsuur' als volgt. "De rijken worden rijker en de armen worden armer."
Lees verder

"Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken": uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.
Lees verder

Werkgroepen in parlement zijn gestart met oplossing te zoeken voor impasse Vlaamse begroting
Na de mislukking van maandag gaat de Vlaamse regering vandaag/dinsdag opnieuw op zoek naar een akkoord over de begroting. Vanaf 10 uur komen technische werkgroepen samen en wordt er achter de schermen een poging gedaan om de brokken te lijmen. Wanneer de ministers zelf opnieuw aan tafel schuiven en of dat met of zonder CD&V-viceminister-president Hilde Crevits zal zijn, is nog onduidelijk.
Lees verder

Waalse vrouw verdient gemiddeld meer dan Waalse man
Het loonverschil in ons land tussen mannen en vrouwen is bijna volledig weggewerkt. Meer zelfs: in Wallonië verdienen vrouwen gemiddeld zelfs meer dan mannen. Dat blijkt uit cijfers van het Belgisch bureau voor statistiek Statbel.
Lees verder

Loonkloof tussen mannen en vrouwen bijna volledig weggewerkt in ons land
Het loonverschil in ons land tussen mannen en vrouwen die voltijds werken, is bijna volledig weggewerkt. Meer zelfs: in Wallonië verdienen vrouwen in dat geval gemiddeld zelfs meer dan mannen. Dat blijkt uit cijfers van het Belgisch bureau voor statistiek Statbel.
Lees verder

"Ik ben bang dat dit escaleert": 2 Iraans-Belgische vrouwen over wat er echt achter de protesten schuilt
In Iran zijn hevige protesten aan de gang, waarbij de zedenpolitie (jonge) vrouwen doodschiet die tegen hun kledingvoorschriften in opstand komen. Ook Mahdieh (34) en Nilufar (51), Vlaamse vrouwen met Iraanse roots, zijn woedend. Mahdieh heeft nichtjes die op straat hun leven riskeren, Nilufar zag als twintiger al hoe bloederig de politie er te werk gaat. Ze vertellen wat er in Iran écht speelt. "Het Westen ziet de onderdrukte, gesluierde Iraanse vrouw. Maar die is er nooit geweest."
Lees verder

2 Iraans-Belgische vrouwen geven een inkijk in de protesten: "Het internet en sociale media zijn geblokkeerd"
In Iran zijn hevige protesten aan de gang tegen de kledingvoorschriften voor vrouwen, waarbij de zedenpolitie (jonge) vrouwen doodschiet die in opstand komen. Ook Mahdieh (34) en Nilufar (51), Vlaamse vrouwen met Iraanse roots, zijn woedend. Mahdieh heeft nichtjes die op straat hun leven riskeren, Nilufar zag als twintiger al hoe bloederig de politie er te werk gaat. Ze vertellen wat er in Iran écht speelt. "Het Westen ziet de onderdrukte, gesluierde Iraanse vrouw. Maar die is er nooit geweest."
Lees verder

Ze kleden zich non-binair of dragen veel make-up: "Iraanse vrouwen zijn al jaren zo rebels", getuigen Mahdieh en Nilufar
In Iran zijn hevige protesten aan de gang, waarbij de zedenpolitie (jonge) vrouwen doodschiet die tegen hun kledingvoorschriften in opstand komen. Ook Mahdieh (34) en Nilufar (51), Vlaamse vrouwen met Iraanse roots, zijn woedend. Mahdieh heeft nichtjes die op straat hun leven riskeren, Nilufar zag als twintiger al hoe bloederig de politie er te werk gaat. Ze vertellen wat er in Iran écht speelt. "Het Westen ziet de onderdrukte, gesluierde Iraanse vrouw. Maar die is er nooit geweest."
Lees verder

Mensen met handicap komen op straat voor gelijke kansen met Freedom Drive door Brussel: "We missen betaalbare en toegankelijke huisvesting"
Al stappend of rollend trekken mensen met een handicap dinsdag door de regen van het Jubelpark naar het Europees parlement. Met de protestoptocht klaagt het Europees Netwerk voor Onafhankelijk Leven (ENIL) aan dat ze in België te weinig kansen krijgen om in de samenleving een waardig en onafhankelijk leven te leiden.
Lees verder

Waarom Marvel de overleden Chadwick Boseman niet verving in 'Black Panther': "Het voelde te vroeg"
Een iconische rol voor een iconische acteur. Chadwick Boseman raakte wereldberoemd door zijn rol als 'Black Panther' himself, maar liet helaas het leven in 2020. Het vervolg op de kaskraker zal dus zonder hem verschijnen, al wordt zijn rol niet ingevuld door een andere acteur. Voor het eerst sinds de dood van Boseman sprak Marvelbaas Kevin Feige (49) zich uit over de reden waarom ze geen recasting hielden. "De wereld verwerkt nog steeds de dood van Chad. En dat heeft de regisseur in het verhaal gestopt."
Lees verder

De coaches van 'The Voice' testen hun muziekkennis: "Ik ben hier beter in dan ik dacht"
Natalia (41), Koen Wauters (55), Laura Tesoro (26) en nieuwkomers Jan Paternoster (33) en Mathieu Terryn (28) zetelen binnenkort als de coaches in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Speuren naar talent kunnen ze, maar hoe is het gesteld met hun muziekkennis? Ze nemen het tegen elkaar op in een ludieke muziekquiz. "Ik heb zelfs ooit mogen jammen met Toto", verklapt een van hen.
Lees verder

Neslihan (37) verloor 70 kilogram in één jaar tijd na een maagverkleining: wat kan je erna nog allemaal eten? Dokter helpt misverstanden de wereld uit
Wanneer afvallen niet meer lukt door gezond te eten of meer te bewegen en je BMI tussen 30 en 40 zweeft, is een maagverkleining een ingreep die kan helpen. "Toch is het geen wondermiddel", benadrukt dokter Veerle Van Vlodrop. "Ik moest zélf aanpassingen maken en eten volgens de 3 gouden regels", getuigt patiënt Neslihan (37) die 70 kilo verloor dankzij de ingreep. Wat zijn die regels? Kan je nooit meer op restaurant? En is de operatie mislukt als je opnieuw bijkomt?
Lees verder

Van zingen in lederhosen op Oktoberfest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza
Vorig weekend stond Ed Sheeran (31) nog in lederhosen te zingen op Oktoberfest in Frankfurt en nu bouwt hij al een feestje op Ibiza. De zanger verraste er de feestgangers in de Wayne Linekers-club. Hij maakte er een heuse karaoke van, met enkele hits van Backstreet Boys en het nummer 'Sweet Caroline' van Neil Diamond. Al moest hij voor dat laatste liedje wel even piepen op zijn smartphone om zich de tekst te kunnen herinneren.
Lees verder

Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen"
Hoe belangrijk is het om als artiest te mogen deelnemen aan 'Liefde voor muziek'? Nu de nieuwe cast bekend is, trekken Desna en Senne met die vraag naar ex-deelnemers Karen Damen en Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Van onschatbare waarde, zo blijkt. "Vraag dat maar eens aan Margriet Hermans en Niels Destadsbader", aldus Piet. Margriet scoorde inderdaad de Zomerhit met 'Lekker blijven hangen' en tekende voor de strafste comeback in jaren. En 'Verover mij', een cover van K's Choice, is één van de grootste hits van Niels Destadsbader. Karen Damen zal met extra veel aandacht kijken naar het nieuwe seizoen, want de artiesten gaan ook nummers uit haar K3-periode bewerken. "Dat gaat mij wel iets doen", vertelt ze in een nieuwe Showbits.
Lees verder

Netflix pakt uit met nieuw spelprogramma dat érg hard lijkt op 'Squid Game'
Er is goed nieuws voor de fans van de Zuid-Koreaanse hitserie 'Squid Game'. Netflix heeft tijdens zijn Tudum-evenement afgelopen zaterdag een gloednieuw spelprogramma aangekondigd: 'Physical: 100'. Honderd spierbundels nemen het in fysiek zware proeven tegen elkaar op in een uitputtende afvalrace.
Lees verder

Vanaf je 39ste verdien je doorgaans meer dan het gemiddeld: dit zijn de best én slechtst betaalde beroepen in ons land
Een voltijdse werknemer verdiende in 2020 gemiddeld 3.832 euro bruto per maand. Dat blijkt uit de jongste resultaten van het Belgische statistiekbureau Statbel. Welke jobs brengen het meeste geld in het laatje? Wat zijn de slechtst betaalde beroepen in ons land? En welke factoren hebben nog een impact op je loon? Jobat.be spit het verder uit.
Lees verder

Porsche van pas verloofde Ajax-aanvaller Ihattaren gaat in vlammen op, politie vermoedt brandstichting
De grijze Porsche Panamera van Ajax-voetballer Mo Ihattaren (20) is in de nacht van maandag op dinsdag in Utrecht in vlammen opgegaan, schrijft 'De Telegraaf'. Vorige week ging al de auto van de broer van het grote voetbaltalent in Utrecht teloor door een brand. Dat melden politiebronnen aan de krant.
Lees verder

Duo riskeert tot 6,5 jaar cel voor ramkraak op bank met gestolen bulldozer: "Hadden ze nog 1 of 2 keer geramd dan was het huis ingestort"
Twee Roemenen die betrokken waren bij de spectaculaire ramkraak van 23 september 2020 op een bank in Kapelle-op-den-Bos riskeren 6 en 6,5 jaar cel. Drie gemaskerde daders probeerden toen een geldautomaat uit te breken met een bulldozer, die kort daarvoor was gestolen. Het gebouw erboven, waarvan de eerste verdieping bewoond wordt door een gezin, moest zelfs gestut worden. "Ze wisten dat het bewoond was maar dat kon hen blijkbaar niet schelen", aldus hun advocaat.
Lees verder