Doorgaan naar hoofdcontent

US OPEN. Belgische “vriendenmatch” in tweede ronde dubbelspel: Elise Mertens en Kirsten Flipkens tegenover elkaar

US OPEN. Belgische "vriendenmatch" in tweede ronde dubbelspel: Elise Mertens en Kirsten Flipkens tegenover elkaar

Elise Mertens en Kirsten Flipkens, die goed bevriend zijn met elkaar, staan op de US Open in de tweede ronde van het dubbelspel tegenover elkaar nadat ze beiden makkelijk de eerste ronde overleefden. Voor de zussen Williams zat hun mogelijk laatste dubbeltornooi er meteen op. In het enkelspel verloor Alison Van Uytvanck van de Française Clara Burel, waardoor we in de derde ronde geen Belgische vrouwen meer hebben.

Lees verder

US OPEN. Rafael Nadal verwondt zichzelf aan de neus, maar stoot door: "Sloeg mezelf ook al eens met een golfclub"

De 36-jarige Spanjaard Rafael Nadal heeft het in de tweede ronde van de US Open in vier sets gehaald van de Italiaan Fabio Fognini (ATP 60). Dat ging niet zonder slag of stoot, letterlijk en figuurlijk: Nadal startte slecht en toen hij zich herpakte verwondde hij zichzelf met zijn racket. De partij duur Na 2 uur en 42 minuten.

Lees verder

Met Leander Dendoncker erbij hebben nu 18 Rode Duivels een nieuwe club: met het oog op het WK is dat géén slecht nieuws

Leander Dendoncker (voor naar verluidt 15 miljoen euro van Wolverhampton naar Aston Villa), Jan Vertonghen (van Benfica naar Anderlecht) en Wout Faes (voor zo'n 17 miljoen euro van Reims naar Leicester) brachten het aantal Rode Duivels die tijdens deze internationale mercato van club wisselden op achttien. Die transferwoede wegzetten als slecht nieuws met het oog op het WK is kort door de bocht: voor Dendoncker en Vertonghen was hun transfer een ontsnappingsroute, voor Faes de kans om een stap hogerop te zetten in een sterkere competitie.

Lees verder

Recordzomer in de Premier League: clubs gaven nog nooit zoveel uit aan transfers, promovendus haalt recordaantal spelers

De Premier League clubs hebben het oude transferrecord van het seizoen 2017-2018 verpulverd. Toen werd er in de zomermercato gezamenlijk 1,6 miljard euro uitgegeven, nu sloeg de teller door naar 2,2 miljard euro. Chelsea gaf het meeste uit: zo'n 279 miljoen euro.

Lees verder

Geen Brugse derby voor Club-icoon Dany Verlinden: "Vertrek bij Cercle is heel hard aangekomen"

Geen Brugse derby voor Club-icoon Dany Verlinden (59). Als keeperstrainer werd hij eind vorig seizoen heel plots op straat gezet bij de buren van Cercle. We belden hem op bij Ahba SC, in Saudi-Arabië.

Lees verder

Dimitri Van den Bergh genoot van exotische dartstrip, maar is gedrag wereldkampioen Peter Wright beu: "Weet niet waarom hij zo doet"

Dimitri Van den Bergh is weer thuis, alleszins in zijn woning in Engeland. Drie weken spendeerde 'The DreamMaker' aan de andere kant van de wereld om te darten. "Het was een unieke ervaring en een hele eer voor mij", aldus de Antwerpenaar.

Lees verder

Nicky Evrard, het bescheiden sluitstuk van de Red Flames: "Het was misschien heel naïef, maar ik wilde geen EK spelen om een transfer te versieren"

De geheimen achter de topprestaties van Nicky Evrard (27)? Een vroege transfer, tips van Davino Verhulst en reddingen van Thibaut Courtois. Ook vanavond tegen Noorwegen wil de doelvrouw van de Red Flames er met dezelfde focus staan als op het afgelopen EK. Want de Flames zijn nog in de running voor hun eerste WK-ticket ooit.

Lees verder

Remco Evenepoel kan in deze Vuelta zelfs Eddy Merckx overtreffen

Remco Evenepoel haalde donderdag bovenop Las Peñas Blancas zijn zevende rode trui op rij op. Daarmee staat hij zesde in de ranking van landgenoten die de meeste leiderstruien verzamelden in de Vuelta. Op de col boven Estepona kwam hij op gelijke hoogte met Ferdinand Bracke die hij vrijdagmiddag in Montilla al voorbij kan.

Lees verder

Terugkeer naar een vaderland in oorlog: waarom KV-speler Marian Shved het veilige Mechelen wilde inruilen voor… Oekraïne

Het verhaal van Marian Shved in de Belgische competitie is geschreven. De Oekraïner verlaat KV Mechelen om een nieuw hoofdstuk te beginnen bij Shakhtar Donetsk in zijn thuisland. Die terugkeer is opmerkelijk, want er woedt nog steeds oorlog waardoor vele landgenoten van Shved net op de vlucht zijn. "Oekraïners keren terug naar eigen land om te voetballen uit patriotisme."

Lees verder

Belgische juniores pakken in K4 de eerste WK-medaille ooit

Bondscoach Carlos Prendes, technische directeur Maarten De Wilde en de voltallige nationale coachstaf gaan op het internationale kajakplatform met hun kajakkers onverminderd op hun elan door. Na de WK en EK medailles, die Lize Broekx, Artuur en Hermien Peters in augustus bij elkaar peddelden, en de verrassende stuntzege van de Olympische slalomspecialist Gabriël De Coster nemen de Belgische juniores op hun WK de fakkel over. Louis Van Geel, Stanislas Bastiaens, Lars Billiet en Raphaël Akerele stootten de voorbije dagen in hun K4 500m niet alleen knap door tot de A-finale, in die medaillerace veroverden ze ook nog de bronzen plak, meteen de eerste Belgische WK-medaille in een K4 ooit!

Lees verder

Wat een soap! Privéjet staat klaar om Bamba Dieng naar Leeds te vliegen, die bedenkt zich, maar faalt uiteindelijk voor tests bij Nice

De 22-jarige Senegalese spits Bamba Dieng van Marseille leverde een van de meest bizarre verhalen van deadline day op. Hij zat klaar om naar Leeds te vliegen, moest rechtsomkeer maken na een last minute bod van Nice, maar faalde daar voor zijn medische tests.

Lees verder

Divock Origi fit voor Milanese derby

Rode Duivel Divock Origi heeft bij AC Milan met de groep getraind in de aanloop naar de derby tegen Inter, dat terwijl met Ante Rebic een aanvaller ontbrak. Hij had nog last van de rug. La Gazzetta dello Sport verwacht dat Charles De Ketelaere aan de aftrap komt bij Milan.

Lees verder

Fenerbahçe laat er geen gras over groeien en pikt Michy Batshuayi op enkele uren na gemiste transfer naar Nottingham Forest

Na zijn uitleenbeurt aan Besiktas trekt Michy Batshuayi naar een andere Turkse club. Fenerbahçe was er als de kippen bij om de Rode Duivel op te pikken enkele uren nadat zijn transfer naar Nottingham Forest administratief niet op tijd afgehandeld raakte. In Engeland verliep de transferdeadline afgelopen nacht, de Turkse markt is nog tot 8 september open. Fenerbahçe laat weten dat de spits van Chelsea naar Istanbul reist voor zijn medische tests en de afhandeling.

Lees verder

Juan Ayuso (UAE Team Emirates) ondanks positieve coronatest aan de start van rit 13

De Spanjaard Juan Ayuso heeft vrijdagochtend positief getest op het coronavirus, maar start toch in de dertiende etappe van de Vuelta, zo maakte Team Emirates vrijdagmiddag bekend.

Lees verder

Jan Vertonghen officieel verwelkomd door Anderlecht: "Met mijn ervaring kan ik deze groep iets bijbrengen"

Anderlecht heeft Belgisch recordinternational Jan Vertonghen (35) voorgesteld als nieuwe aanwinst. De Rode Duivel zat op een zijspoor bij Benfica en arriveerde gisteren in Brussel om een tweejarig contract te ondertekenen bij Anderlecht. Aangezien in België de transfermarkt nog tot 6 september open is, was er geen haast bij, maar de transfer is nu definitief afgerond. Anderlecht heette Vertonghen met een communiqué en een filmpje welkom.

Lees verder

Max Verstappen valt stil tijdens eerste oefensessie GP van Nederland, Mercedes verrast met snelste tijd

Het raceweekend van de GP van Nederland is voor Max Verstappen niet goed begonnen. Verstappen viel met zijn Red Bull F1-bolide stil op het circuit van Zandvoort. Mercedes zorgde voor een verrassing door met beide wagens bovenaan te eindigen.

Lees verder

Mark van Bommel kan met Antwerp record uit 1930 evenaren: "Net nu mogen we niet te hard van stapel lopen"

"Het is rustig, dat betekent dat het goed gaat." Mark van Bommel wandelde goedgeluimd de perszaal binnen vrijdagmiddag. Na zes opeenvolgende competitiezeges kan hij met Antwerp zondag geschiedenis schrijven door de 21 op 21 uit 1930 te evenaren. "Het geloof stijgt en mensen praten erover, maar net nu moeten we rustig blijven."

Lees verder

Antwerp-spits Vincent Janssen in voorlopige Oranje-selectie voor matchen tegen Polen en België

De Nederlandse voetbalbond heeft een lijst van 32 namen bekend gemaakt die in aanmerking komen voor een selectie in de Nations League-duels tegen Polen (op 22/9) en België (op 25/9). Daarop fungeert één speler uit de Jupiler Pro League: Antwerp-spits Vincent Janssen. Op vrijdag 16 september wordt de definitieve selectie gecommuniceerd.

Lees verder

Buijs kan tegen Seraing weer rekenen op Storm: "Ik begrijp dat er verwachtingen zijn op aanvallend vlak"

KV Mechelen ontvangt zaterdag hekkensluiter Seraing in het AFAS Stadion. Malinwa wil de rug rechten na de 3-1-nederlaag in Sint-Truiden. In die optiek is de terugkeer van Nikola Storm goed nieuws.

Lees verder

LIVE VUELTA. Peloton houdt vluchterstrio binnen schot, Merlier hoopt op massasprint

Vandaag zijn de sprinters opnieuw aan zet. Dé voorwaarde is dat hun ploegen onderweg het nodige werk doen zodat we de vierde massaspurt van deze Vuelta krijgen. Op papier lijkt de finish iets meer geknipt voor Pedersen dan voor Tim Merlier, maar de Belgische kampioen is erop gebrand om in deze Vuelta te scoren. Leider Remco Evenepoel en de andere klassementsrenners zullen vandaag al koersen met het loodzware klimweekend in Andalusië in het achterhoofd.

Lees verder

Pech voor Roméo Lavia (en de Rode Duivels): Southampton-revelatie minstens zes weken out

Southampton-revelatie Roméo Lavia heeft dinsdag in het met 2-1 gewonnen competitieduel tegen Chelsea, op de vijfde speeldag in de Premier League, een hamstringblessure opgelopen waardoor hij minstens zes weken out is. Dat zei Southampton-coach Ralph Hasenhüttl vrijdag tijdens het persmoment.

Lees verder

Beerschot treft zaterdag Club NXT: "Maakt niet uit welke beloften in actie komen, wij gaan uit van onze eigen sterkte"

Andreas Wieland begon als hoofdtrainer van Beerschot met een 4 op 9 aan de competitie. De Oostenrijker wil door de resultaten van de voorbije weken heen kijken en ook tegen de beloften van Club Brugge uitgaan van de kracht van zijn eigen team.

Lees verder

Jan Vertonghen wil zijn carrière afsluiten bij Anderlecht: "Het was een moeilijke keuze omdat het mijn laatste is"

Jan Vertonghen werd om 14u30 voorgesteld bij Anderlecht. Herbekijk onderaan de persconferentie (vanaf minuut 37 in het filmpje) van de 35-jarige Rode Duivel. "Het WK speelde in mijn achterhoofd wel een rol. Ik wil spelen en belangrijk zijn voor de ploeg. Al ben ik hier niet naartoe gekomen voor de nationale ploeg, wel voor Anderlecht", aldus Vertonghen.

Lees verder

Westerlo droomt van Rode Duivel Nacer Chadli

Het door blessures geteisterde Westerlo wil zich nog versterken en mikt hoog. Het zag linkermiddenvelder Jan Bernat uitvallen en denkt onder anderen aan Nacer Chadli (33) als vervanger.

Lees verder

Oscar Piastri krijgt gelijk: F1-talent rijdt komende twee seizoenen voor McLaren (en niet Alpine)

Oscar Piastri (21) mag volgend seizoen in de F1 voor McLaren uitkomen. Het was onduidelijk of de talentvolle Australiër een contract had bij Alpine maar de FIA heeft nu beslist dat het contract niet bindend is. Waarna McLaren zijn komst voor twee seizoenen bevestigde.

Lees verder

Max Verstappen slechts achtste, Ferrari bovenaan tijdens tweede oefensessie GP van Nederland

Charles Leclerc heeft tijdens de tweede oefensessie voor de GP van Nederland de snelste tijd gereden. Leclerc was amper 0,004 seconde sneller dan teamgenoot Carlos Sainz. Max Verstappen moest tevreden zijn met de achtste tijd.

Lees verder

Tim Merlier kraakt in zware slotkilometer: "Hopelijk wordt het dan maar de slotrit in Madrid"

Mads Pedersen won na de dertiende rit in de Tour nu ook de dertiende rit in de Vuelta. In een sprint bergop was de groenetruidrager oppermachtig. Tim Merlier moest passen in de slotkilometer. "Het kraakte in het hoofd."

Lees verder

Jonas De Roeck en Westerlo trekken niet met een bang hartje naar de Bosuil: "Antwerp geeft ruimte weg"

Antwerp versus Westerlo, dat is ook een denderende machine tegen een ploeg die nog op zoek is naar de juiste balans. Jonas De Roeck trekt echter met de borst vooruit naar de Bosuil. Een opsteker: zijn track record als trainer tegen zijn ex-club oogt fraai met 10 op 15.

Lees verder

"Ik wil hier topschutter worden": voorlopig enige spits Thibo Baeten opende vorige week zijn rekening voor Beerschot

De 20-jarige Thibo Baeten was tot donderdag de enige meerderjarige spits in de A-kern van Beerschot. Met de komst van de Litouwer Nauris Petkevicius heeft Beerschot eindelijk een aanvalspartner/concurrent voor Baeten aangetrokken, wellicht volgt er voor de deadline op 6 september nog eentje. Petkevicius is dit weekend nog niet speelgerechtigd, maar de speelse Baeten laat het allemaal niet aan zijn hart komen. "Ik ken geen druk."

Lees verder

Beerschot wimpelt eerste bod van KV Mechelen op Sebaoui af: "Zwaar ontoereikend"

KV Mechelen heeft vrijdag een eerste officiële bod uitgebracht voor Ilias Sebaoui. Bij Beerschot verslikten ze zich net niet in hun koffie, ze hebben het "zwaar ontoereikende bod" dan ook meteen geweigerd.

Lees verder

UEFA herinnert Antwerp aan Financial Fair Play-regels en zal de Great Old in de gaten houden

Antwerp zal de komende tijd in de gaten worden gehouden door de Europese Voetbalbond UEFA. Vanaf 2023 treden de oorspronkelijke Financial Fair Play-principes weer in werking -die waren even wat versoepeld door de covidcrisis- en dus moet Antwerp opletten.

Lees verder

Remco Evenepoel is de jongste leider in de Vuelta die acht dagen rood draagt: "Geen idee wat Roglic deed, ik heb het niet gezien"

Geen enkele leider die acht dagen in het rood stond, was jonger dan Remco Evenepoel. Een recordje dat de Vlaams-Brabander behaalde na een gemakkelijke rit waarin hij kon recupereren. "Het kon beter", zei hij eerst vanachter zijn masker gevolgd door… "geen enkel probleem."

Lees verder

Welkom Astrid Elisabeth! Mark Cavendish voor de vierde keer papa

Mark Cavendish (37) is voor de vierde keer papa geworden. Zijn vrouw Peta Todd beviel van een dochter: Astrid Elisabeth.

Lees verder

DE BLIK VAN BISTIAUX. "Vroeger was het bij een coureur 'hopen dat hij niet valt', nu is het 'hopen dat hij geen corona krijgt'"

De volle 23 jaar lang was Paul Bistiaux bij Royal Antwerp FC de bekendste en kleurrijkste clubsecretaris van het land. Vandaag is hij elk weekend de vaste columnist voor Gazet van Antwerpen en vraagt hij zich af hoelang de Pappaert-reeks van de Great Old nog blijft voortduren.

Lees verder

VOORBESCHOUWING VUELTA 2022. RIT 14: Eerste van twee zware eindexamens voor Evenepoel in het Andalusisch bergweekend

Remco Evenepoel staat voor het weekend van de waarheid. Zit hij zondagavond nog in het donkerrood, dan kan hij echt wel van veel meer beginnen dromen. Benieuwd of Primoz Roglic al zijn betere benen terug heeft gevonden. Wil de Sloveen van Jumbo-Visma voor de vierde opeenvolgende keer de Ronde van Spanje winnen, dan moet hij zo stilaan een raid van middellange afstand bedenken. Op zaterdag, of zondag op de Sierra Nevada.

Lees verder

Goed nieuws voor Julian Alaphilippe: wereldkampioen mag al trainen op de rollen

Bijkomend onderzoek in het ziekenhuis van Ronse heeft geen extra letsels aangetoond bij Julian Alaphilippe. De wereldkampioen moest deze week opgeven in de Vuelta na een val waarbij hij zijn schouder ontwrichtte.

Lees verder

Ponette beste Cheetah en Kevin Borlée snelste Tornado, maar Watrin steelt show met record

De Belgian Tornados en de Belgian Cheetahs streden op de 400 meter tegen elkaar, maar het was Julien Watrin die op de 400 meter horden de show stal met een nieuw Belgisch record.

Lees verder

LIVE MEMORIAL. Geen wereldrecord voor Duplantis, wel Belgische records voor Bolingo en Watrin

Het Belgische atletiekhoogtepunt van het jaar staat weer voor de deur: de Memorial Van Damme. Duplantis, Knighton, Fraser-Pryce en uiteraard Thiam: allen tekenen ze present in het Koning Boudewijnstadion. Volg het hele event hier LIVE!

Lees verder

Cynthia Bolingo is helemaal terug met Belgisch record op 400m op Memorial: "Ik kan huilen van blijdschap"

Cynthia Bolingo (29) werd op de Memorial derde op de 400 meter en deed dat in een Belgisch record: 50.19. Ze deed beter dan de 50.29 die ze liep vorig jaar in Nancy. Bolingo kan nu een zware periode definitief afsluiten.

Lees verder

Red Flames krijgen in kolkend stadion les in efficiëntie tegen topland Noorwegen, WK-ticket blijft wel mogelijk

De Red Flames (FIFA 19) hebben tegen topland Noorwegen (FIFA 13) een lesje in efficiëntie gekregen. In een kolkend stadion met een recordaantal bezoekers gingen ze nipt met 0-1 onderuit in de voorlaatste WK-kwalificatiewedstrijd. Al blijft een eerst WK-ticket in hun geschiedenis mogelijk.

Lees verder

Club Brugge klopt Cercle met 4-0, recordaankoop Yaremchuk treft al meteen raak

Met een 12 op 12 heeft Club Brugge zijn gemiste start intussen uitgewist. En met vier goals tegen stadsgenoot Cercle, waaronder eentje van debutant Yaremchuk, kan het vol vertrouwen de Champions League-tegemoet. Straks ook Leverkusen voor de bijl?

Lees verder

Loïck Luypaert hoopt met Braxgata te bevestigen na sterk jaar: "In principe zijn we versterkt"

De nieuwe hockeycompetitie gaat dit weekend van start. Bij de mannen wil Braxgata zijn knappe laatste campagne bevestigen. Bij Dragons willen ze de kater van afgelopen seizoen wegspoelen, terwijl Antwerp en Beerschot zo vlug mogelijk opnieuw naar de hoogste klasse willen promoveren.

Lees verder

Jeugdproduct Pieter De Schrijver houdt zich ook bij versterkt Lierse staande: "Mijn koppigheid heeft me profvoetballer gemaakt"

Deugddoende zeges tegen Club NXT en Beerschot doen Lierse vanavond op het eigen Lisp met vertrouwen titelkandidaat Deinze in de ogen kijken. Het 21-jarige jeugdproduct Pieter De Schrijver gaat straks opnieuw mee de loopgraven in. Want ondanks de upgrade van de spelerskern houdt de youngster zich ook dit seizoen opnieuw perfect staande. Een verhaal van doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijk geloof in eigen kunnen.

Lees verder

Ruben Corstjens debuteert als coach met Houtvenne tegen ex-club Geel: "Dat stond in de sterren geschreven"

In de hoogste amateurreeks ­zitten ze inmiddels al aan speeldag drie, maar dit weekend ­beginnen ze er ook in alle andere lagere ­afdelingen weer aan. In de B-reeks van de derde amateur­afdeling staat zaterdag (20.00u) een Kempense derby op het programma. ASV Geel, de ex-club van Ruben Corstjens, neemt het op tegen Houtvenne, de ploeg die de 35-jarige Corstjens een eerste kans geeft als coach.

Lees verder

Clubs uit tweede amateur-afdeling schuiven Lyra-Lierse naar voor als titelfavoriet

Als we de trainers van de tegenstanders mogen geloven, is Lyra-Lierse dit seizoen de te kloppen ploeg in de B-reeks van de tweede amateurafdeling. "Dat is heel leuk om te horen maar we moeten ook realistisch blijven" waarschuwt Gianni Vets, middenvelder bij Lyra-Lierse.

Lees verder

Paars-wit stelt trots international Jan Vertonghen voor: "Ik heb ?hier ooit 11-0 verloren van Vanden ?Borre"

Anderlecht stelde vrijdag trots Jan Vertonghen (35) voor en daarbij bleek dat voorzitter Wouter Vandenhaute een cruciale rol heeft gespeeld. In tegenstelling tot Belgische concurrenten als Club sloeg hij op het juiste moment toe. "Ik heb altijd gedacht dat ik bij Benfica zou eindigen."

Lees verder

Alessio Da Cruz moet voor aanvallend geweld zorgen bij Malinwa: "KV toonde enkele jaren geleden al interesse"

Alessio Da Cruz (25) voetbalde een half jaar in Mexico en deelde de kleedkamer met voormalige sterren Robben en Gervinho. Toch is de Nederlandse Kaapverdiër gewoon blij dat hij in Mechelen weer dichter bij huis voetbalt. "Zo kan ik mijn dochtertje weer vaker zien." Bij Malinwa kijken ze reikhalzend uit naar het moois dat Da Cruz kan brengen.

Lees verder

Ex-ploegmaats getuigen over De Roeck, die met Westerlo terugkeert naar de Bosuil: "Jonas is een geboren leider"

Jonas De Roeck (42) keert zondagnamiddag met Westerlo terug naar de club die zoveel voor hem heeft betekend. De voormalige verdediger/middenvelder uit Sint-Job brak in 1998 door bij Antwerp en keerde nadien ook terug naar de Bosuil om er in 2015 zijn carrière als speler af te sluiten, alles samen goed voor 120 officiële duels. Patrick Goots, Stefan Leleu, Gunter Ribus, Joren Dom en Frank Boeckx getuigen over hun band met De Roeck als speler - en over de coach die ze al vroeg in hem zagen.

Lees verder

Spannen de Spanjaarden straks samen? Waarom Evenepoel geen 'Spaanse combine' hoeft te vrezen

Samen met Remco Evenepoel in de top vijf: Spanjaarden Enric Mas (3de), Carlos Rodriguez (4de) en Juan Ayuso (5de). Komt er naar grote Vuelta-traditie een Spaanse combine in de derde week? Bij Quick-Step liggen ze er niet wakker van. "Movistar zal Ayuso vooral als een tegenstander zien."

Lees verder

Remco Evenepoel voor loodzwaar bergweekend: "Mijn plan voor dit weekend? Defensie"

Met een bonus van 2'41'' op Primoz Roglic en 3'03'' op Enric Mas is de missie van Remco Evenepoel duidelijk. Heeft hij zondagavond op Sierra Nevada, het dak van deze Vuelta, nog een gelijkaardige voorsprong op zijn twee naaste belagers, dan wordt de eindzege in Madrid wel heel erg tastbaar. Het vertrouwen is groot.

Lees verder

Cynthia Bolingo van zware blessure naar sterk nationaal record: "Ongelooflijk, echt de perfecte race"

Wat een onwaarschijnlijke terugkeer van Cynthia Bolingo. Anderhalve maand geleden nog geblesseerd afwezig op het WK in Eugene, op het EK in München net hersteld zevende in de finale van de 400 meter en gisteren zowaar een nieuw Belgisch record in 50"19.

Lees verder