Doorgaan naar hoofdcontent

PODCAST. Loïc beleeft een intens orgasme door prostaatmassage: “Haar handen gingen verder dan iemand ooit ging”

HLN
PODCAST. Loïc beleeft een intens orgasme door prostaatmassage: "Haar handen gingen verder dan iemand ooit ging"
De gescheiden Loïc* (51) leert Deborah* (53) op een nocturne kennen. Een week later spreken ze af, maar niets had Loïc op die avond kunnen voorbereiden.
Lees verder

Evy Gruyaert heeft Autisme Spectrum Stoornis: "Dankzij mijn zoontje ontdekt"
'Start to Feel Great'. Zo heet het nieuwe boek van presentatrice en Start to Run-coach Evy Gruyaert. Daarvoor putte ze uit haar eigen ervaringen. Bij Showbits praat ze openhartig over de angstaanvallen waar ze in drukke tijden mee af te rekenen krijgt. Heel heftige aanvallen soms. "Soms voelt dat echt als een tsunami die mij overspoelt en meesleurt", vertelt ze aan Jarne. Tip en tricks om die aanvallen over controle te krijgen, heeft ze nu gebundeld in haar nieuwe boek. Evy vertelt ook over hoe ze ontdekte dat ze lijdt aan Autisme Spectrum Stoornis. "Eigenlijk door mijn zoontje", bekent ze. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
Lees verder

"Met een blok tofoe ga je een vleeseter niet overtuigen, wél met gehakt": Paul Florizoone legt uit hoe je makkelijk meer veggie kookt
Overal wordt opgeroepen om minder vlees te eten, maar wie zijn stuk vlees gewend is op zijn bord weet niet altijd hoe dat precies aan te pakken. "Gewoon doen", is het simpele advies van Paul Florizoone die in 1996 als één van de voorlopers al Greenway oprichtte. "Om vleeseters mee te krijgen, moet je er in de eerste plaats voor zorgen dat het gerecht echt lekker is." Hoe pak je dat simpel aan? Hij deelt gouden tips en vier exclusieve recepten om makkelijk meer veggie te koken.
Lees verder

Umicore opent Poolse fabriek voor autobatterijmaterialen
Materiaaltechnologiegroep Umicore huldigt woensdag in het zuiden van Polen een nieuwe fabriek voor kathodematerialen in, een onderdeel van de batterij van elektrische voertuigen. Met de fabriek in Nysa wil Umicore het voortouw nemen qua batterijmaterialen in Europa nu het wagenpark moet evolueren van voertuigen op brandstof naar elektrische wagens.
Lees verder

"Geen seks? Dan ook geen hamburger van de Quick": veertiger riskeert zeven jaar cel voor seksueel misbruik van dochtertje (6)
'Als je me niet oraal bevredigt, ga ik niet meer met je naar de Quick.' Dat zou een papa uit Brecht jaren geleden tegen zijn zesjarige dochtertje met een mentale beperking hebben gezegd. Achttien jaar later riskeert hij nu een gevangenisstraf van zeven jaar. De man ontkent in alle toonaarden.
Lees verder

Na "vernedering" van kroonprinses Mary: Brits ministerie biedt Deense royals "diepste excuses" aan
Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken biedt zijn "diepste excuses" aan de Deense koninklijke familie aan. De verontschuldigingen komen er nadat kroonprinses Mary "per ongeluk" een uitnodiging ontving voor de begrafenis van Queen Elizabeth, waarna de invitatie plots weer werd ingetrokken. De Deense pers noemt de fout "onhandig en beschamend" en spreekt van "een vernedering".
Lees verder

Na "vernedering" van prinses Mary: Brits ministerie biedt Deense royals "diepste excuses" aan
Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken biedt zijn "diepste excuses" aan de Deense koninklijke familie aan. De verontschuldigingen komen er nadat kroonprinses Mary (50) "per ongeluk" een uitnodiging ontving voor de begrafenis van Queen Elizabeth, waarna de invitatie plots weer werd ingetrokken. De Deense pers noemt de fout "onhandig en beschamend" en spreekt van "een vernedering".
Lees verder

Belgische knechten stellen dat het goed gaat met kopmannen Van Aert en Evenepoel: "We hebben lessen getrokken op tactisch vlak"
Jasper Stuyven, Stan Dewulf, Pieter Serry, Yves Lampaert, Quinten Hermans en Nathan Van Hooydonck maakten hun opwachting op een persmoment van de Belgische selectie enkele dagen voor het WK wielrennen. "Het is niet alleen aan ons om de koers te dragen."
Lees verder

"Risico op inzet van kernwapens blijft klein", volgens kolonel Housen: "Het Kremlin kan nog een aantal sporten van de escalatieladder beklimmen"
De Russische president Vladimir Poetin kiest met zijn recente aankondigingen- een "gedeeltelijke militaire mobilisatie", een referendum over de toetreding van Loehansk, Donetsk en Cherson tot Rusland en "de inzet van alle beschikbare middelen" in de oorlog met Oekraïne - voor verdere escalatie. Zal die escalatie ook leiden tot de inzet van kernwapens? We stelden de vraag aan oud-kolonel Roger Housen.
Lees verder

Duitse autoriteiten doorzoeken eigendommen van oligarch die dicht bij Poetin staat
In Duitsland zijn woensdag een reeks eigendommen onderzocht van een Russische oligarch tegen wie Europese sancties zijn uitgevaardigd, zo heeft het parket van München bekendgemaakt. Door het weekblad Der Spiegel geïdentificeerde Alisher Oesmanov, een naaste van de Russische president Vladimir Poetin, zou de strafmaatregelen met voeten hebben getreden.
Lees verder

De Croo tikt Verlinden op de vingers na uitlating over Doel 3: "Dit is niet hoe we dossier moeten aanpakken"
Eind volgende week wordt definitief de stekker uit kernreactor Doel 3 getrokken. Zo staat het toch in de huidige sluitingskalender van de zeven Belgische kerncentrales. In de politiek lijken echter niet alle neuzen in dezelfde richting te staan. Zo vroeg binnenlandminister Annelies Verlinden (CD&V) vorige week aan het FANC of de ontmanteling van kernreactor Doel 3 op een veilige manier kan uitgesteld worden. "Dit is een discussie die je niet in de pers moet voeren", reageert premier Alexander De Croo (Open Vld) voor het eerst bij VTM NIEUWS.
Lees verder

Reacties op speech Poetin: van "Rusland is in paniek" over "dreigementen kernwapens serieus nemen" tot "rustig blijven"
Het Westen reageert verscheiden op de speech van Vladimir Poetin, waarin de Russische president een gedeeltelijke militaire mobilisatie afkondigde en suggereerde dat hij mogelijk kernwapens zou inzetten. De Nederlandse premier Mark Rutte is niet onder de indruk. Bij Poetin heerst "volgens mij paniek", zei Rutte. De Britse onderminister Gillian Keegan vindt dan weer dat de dreigementen over kernwapens wel degelijk serieus moeten worden genomen. Onze eigen premier Alexander De Croo (Open VLD) zegt dat "we daar vooral rustig op moeten reageren".
Lees verder

Deze toppers tekenen present voor Belgian Darts Open in Wieze, liefst zes Belgen van de partij
Komend weekend is het Oost-Vlaamse Wieze het walhalla van de dartswereld voor de Belgian Darts Open. Volksfeest in de Oktoberhallen van 23 tot 25 september. De wereldtop tekent quasi volledig present, met daarbij liefst zes Belgen.
Lees verder

IN KAART. Al 500 miljard euro toegewezen door Europese overheden om burgers en bedrijven te beschermen van torenhoge energieprijzen
Om de schok van de torenhoge gas- en elektriciteitsfacturen op te vangen openen Europese overheden de portefeuille. In totaal is er op die manier al 500 miljard euro toegewezen. Dat berekende de in Brussel gevestigde denktank Bruegel. In vergelijking met de rest van Europa steekt Groot-Brittannië er met kop en schouders boven uit.
Lees verder

Etalageverlichting één uur na sluiting al doven? Niet bij Brooklyn: "Anders krijg je te donkere winkelstraten, ook veiligheid blijft belangrijk"
Niet iedereen neemt de voorstellen van handelsfederatie Comeos over. Zo vinden ze het bij kledingketen Brooklyn geen goed idee om de temperatuur in handelszaken tot 19 graden Celsius te beperken. "We moeten nog omzet blijven draaien ook. Hoe kouder het is om een kleedje te passen, hoe minder zin je hebt om het te kopen", vindt zaakvoerder Ubbe Descamps.
Lees verder

17 en 18-jarige doen zich voor als potentiële kopers om Audi RS 6 te stelen: "Slachtoffer werd geslagen, gestampt en bedreigd met vuurwapen"
De gewapende overvallers die er dinsdagavond vandoor gingen met een Audi RS 6 zijn twee jongemannen van 17 en 18 jaar uit Duitsland. Ze deden zich voor als potentiële kopers en stampten, sloegen en bedreigden het slachtoffer uit Rotselaar met een vuurwapen. Na een massale klopjacht van verschillende politiezones konden de jonge daders gevat worden.
Lees verder

"Waar moeten 40 kinderen met beperking naartoe?": internaat van MPI Eine sluit deuren omdat overheid nieuwe, onbetaalbare normen oplegt
Het internaat van het GO! MPI 't Craeneveld sluit de deuren. "Wij kunnen niet meer voldoen aan de nieuwe normen die de overheid ons oplegt", motiveert het schoolbestuur. De ouders van de betrokken leerlingen zijn radeloos. "Wij kunnen met onze kinderen niet zomaar ergens anders terecht. Hier moet de politiek verantwoordelijkheid nemen", reageert Kristophe Thijs.
Lees verder

Ontdek acht unieke tuinen in nieuwe VTM-reeks 'Goed geplant'
Vanaf 1 oktober verklaart VTM in samenwerking met het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing de strijd om de uniekste tuin voor geopend. Ervaren tuinontwerpers Eef Coolen en Niel Sannen nemen het in het nieuwe programma 'Goed geplant' tegen elkaar op. Beiden kruipen in de hoofden en tuinen van acht verschillende eigenaars met elk hun eigen dromen.
Lees verder

Ontdek acht unieke tuinen in nieuwe VTM-programma 'Goed geplant'
Vanaf 1 oktober verklaart VTM in samenwerking met het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing de strijd om de uniekste tuin voor geopend. Ervaren tuinontwerpers Eef Coolen en Niel Sannen nemen het in het nieuwe programma 'Goed geplant' tegen elkaar op. Beiden kruipen in de hoofden en tuinen van acht verschillende eigenaars met elk hun eigen dromen.
Lees verder

"Pionier van de hybride auto, flop van de elektrische": wat is er aan de hand met de eerste EV van Toyota?
Begin zomer lanceerde Toyota de bZ4X, eerste elektrische auto van het merk. Een model waar al lang en met hoge verwachtingen naar werd uitgekeken. Ondertussen zijn we bijna oktober en rijdt de bZ4X nog altijd niet rond. De levering van bestelde exemplaren is voor onbepaalde tijd uitgesteld. "Klanten die een bZ4X besteld hebben, kunnen aanspraak maken op een vervangwagen", laat Toyota weten. Maar wat is er precies aan de hand met de eerste EV van Toyota? Onze autospecialisten trokken op onderzoek.
Lees verder