Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Wat een slot! Griezmann verzilvert assist van Witsel in slotseconden, alle goals vallen in blessuretijd

HLN
LIVE. Wat een slot! Griezmann verzilvert assist van Witsel in slotseconden, alle goals vallen in blessuretijd
• Groep B • Cívitas Metropolitano (21u) • Witsel en Carrasco in de basis • Ook Club en Leverkusen treffen elkaar (21u) in diezelfde groep
Lees verder

Therapeut Delphine Lecompte was tegen nieuwe deelname aan 'De slimste mens': "En nu zit ik naast de moordenaar van Meli"
Drie afleveringen ver in de jubileumeditie van 'De slimste mens' en Gert Verhulst - volgens Delphine Lecompte "de moordenaar van de Meli" - en Ella Leyers, topfavorieten en strafste kandidaten ooit, zijn al naar huis. Voorlopig is het Jonas Geirnaert die met rustige standvastigheid de boel beheerst in wat we een succesvolle en plezante eerste week van 'De allerslimste mens ter wereld' kunnen noemen.
Lees verder

Baas Spotify wil dat Europese Commissie haast maakt met zaak tegen Apple
De Europese Commissie moet vaart zetten achter het aanpakken van Apple dat concurrentieverstorend gedrag zou vertonen. In een interview met de Britse zakenkrant 'Financial Times' sprak Spotify-baas Daniel Ek over zijn bezoek aan Brussel. Daar heeft de Zweed de Eurocommissaris voor Mededinging Margrethe Vestager persoonlijk aangespoord om haast te maken.
Lees verder

Oekraïens leger heeft verschillende dorpen nabij Charkiv heroverd, zegt Zelensky
Het Oekraïense leger heeft in de regio van Charkiv, in het noordoosten van het land, verschillende dorpen op de Russen heroverd. Dat heeft president Volodymyr Zelensky woensdagavond gezegd in zijn dagelijkse videoboodschap, zonder echter verdere details over de gevechten te geven, zoals de namen van de dorpen.
Lees verder

Abakar Sylla bezorgt Club Brugge meteen winst nadat goal Leverkusen na nipt buitenspel afgekeurd werd
Eureka! De eerste Brugse zege is meteen binnen in de Champions League. Met wat dank aan Dame Fortuna, met veel dank aan de buitenspellijntechnologie, met nog meer dank aan Abakar Sylla (19). Uitblinker tegen Bayer Leverkusen. Maker van de enige goal van de avond. Club mee op kop in de poule na 2-1 in Atlético - Porto. Feest op Jan Breydel.
Lees verder

Abakar Sylla bezorgt Club Brugge droomstart nadat goal Leverkusen na nipt buitenspel afgekeurd werd
Oef. En hoera! De eerste Brugse zege is meteen binnen in de Champions League. Met wat dank aan Dame Fortuna, met veel dank aan de buitenspellijntechnologie, met nog meer dank aan Abakar Sylla (19). Uitblinker tegen Bayer Leverkusen. Maker van de enige goal van de avond. Club mee op kop in de poule na 2-1 in Atlético - Porto. Feest op Jan Breydel.
Lees verder

Abakar Sylla bezorgt Club Brugge meteen deugddoende zege nadat goal Leverkusen na nipt buitenspel afgekeurd werd
Eureka! De eerste Brugse zege is meteen binnen in de Champions League. Met wat dank aan Dame Fortuna, met veel dank aan de buitenspellijntechnologie, met nog meer dank aan Abakar Sylla. Uitblinker tegen Bayer Leverkusen. Maker van de enige goal van de avond. Club mee op kop in de poule. Feest op Jan Breydel.
Lees verder

OVERZICHT. Liverpool met billen bloot in Napels, hattrick voor Lewandowski en Ajax te sterk voor Rangers
De Champions League is terug. Niet alleen Club Brugge, maar ook Ajax, Liverpool, Bayern en Barcelona kwamen in actie. Hieronder zetten wij alle uitslagen op een rij
Lees verder

"We kunnen beter dan dit": ex van Leonardo DiCaprio is het niet eens met de verhalen over zijn liefdesleven
Kristen Zang (48), een ex-vriendin van Leonardo DiCaprio (47) heeft zich uitgesproken over de datinggeschiedenis van de acteur. Er was in de afgelopen dagen veel te doen over de break-up van DiCaprio. De Oscarwinnaar is namelijk niet meer samen met Camila Morrone (25), met wie hij vijf jaar lang een relatie had. Volgens bronnen zou Morrone "te oud" geworden zijn voor de acteur.
Lees verder

Wat een slot! Atlético klopt Porto na drie doelpunten in extra tijd, Witsel geeft assist bij winning goal in 101ste minuut
In de Champions League-groep van Club Brugge rekende Atlético Madrid na een onwaarschijnlijk slot af met FC Porto: 2-1. Alle doelpunten vielen in de blessuretijd, Axel Witsel gaf de assist bij de winning goal.
Lees verder

ONS RAPPORT. Niemand flirt met ondergrens, Mignolet alweer top maar er was nog een opvallende andere uitblinker
Opdracht volbracht voor Club Brugge! Het won met het kleinste verschil van Bayer Leverkusen na een solide ploegprestatie - ook al was er wel wat geluk mee gemoeid. Niemand flirtte met de ondergrens, terwijl Simon Mignolet er een opvallende ploegmaat bijkreeg als primus van de klas.
Lees verder

Onze chef voetbal ziet hoe Club mede dankzij de spotgoedkoopste 2,8 miljoen casht: "Daarmee kan je 14 Sylla's kopen"
Feest op Jan Breydel. Club Brugge stond er op D-day. In werkmanskleren, dat wel. Maar wat moest, werd gedaan: een 1-0-zege tegen Bayer Leverkusen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag een onverwachte held: Abakar Sylla. "Met voorsprong de spotgoedkoopste die tegen Bayer Leverkusen tussen de lijnen stond. Eén keer winnen in de Champions League levert je 2,8 miljoen euro op. Daarmee kan je veertien(!) Sylla's kopen. Say no more."
Lees verder

Onze chef voetbal ziet Club missie volbrengen: "De mentaliteit van de coach zit er nadrukkelijk in. Zonder 'sweat' no 'glory'"
Feest op Jan Breydel. Club Brugge stond er op D-day. Wat moest, werd gedaan: een 1-0-zege tegen Bayer Leverkusen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag hoe Club noodgedwongen in de loopgraven dook. "Balanta kwam mee knokken. En Sandra. En Sobol. Zij volgden het voorbeeld van hun maats. Want dat moet je dit Club wel geven: de mentaliteit van hun coach zit er nadrukkelijk in. Zonder 'sweat' geen 'glory'."
Lees verder

Onze chef voetbal ziet Club missie volbrengen: "De mentaliteit van de coach zit er nadrukkelijk in. Zonder 'sweat' geen 'glory'"
Feest op Jan Breydel. Club Brugge stond er op D-day. Wat moest, werd gedaan: een 1-0-zege tegen Bayer Leverkusen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag hoe Club noodgedwongen in de loopgraven dook. "Balanta kwam mee knokken. En Sandra. En Sobol. Zij volgden het voorbeeld van hun maats. Want dat moet je dit Club wel geven: de mentaliteit van hun coach zit er nadrukkelijk in. Zonder 'sweat' geen 'glory'."
Lees verder

VN bezorgd over deportatie Oekraïense kinderen naar Rusland
Vertegenwoordigers van de Verenigde Naties hebben kritiek op de Russische deportatiekampen in Oekraïens oorlogsgebied. Het Russische leger zou mensen uit Oekraïne daarheen brengen, om ze vervolgens tegen hun wil verder te vervoeren naar Rusland of door Rusland bezette gebieden. Het zou onder meer gaan om kinderen.
Lees verder

Politie moet tussenkomen bij huiselijke twist: één slachtoffer gewond afgevoerd
Tijdens een vermoedelijk huiselijke twist in een woning langs de Werchtersesteenweg in Haacht is woensdagavond minstens één slachtoffer gevallen. De politie kwam massaal ter plekke.
Lees verder

Tweede verdachte van fatale steekpartijen Canada gearresteerd na dagenlange klopjacht
Myles Sanderson, de 30-jarige verdachte van de fatale steekpartijen in Canada, is gearresteerd. Dat meldt de Canadese politie woensdagavond even voor middernacht Belgische tijd.
Lees verder

Federaal parket laat broers Farisi arresteren in verband met proces aanslagen Brussel
Het federaal parket heeft de aanhouding bevolen van de broers Smaïl en Ibrahim Farisi, nu de openingszitting van het proces over de aanslagen in Brussel nadert. Dat meldt het federaal parket woensdag volgens de krant Le Soir. De twee zijn de enige van de negen verdachten die op vrije voeten kwamen.
Lees verder

Vicepresident VS reist af naar Tokio voor staatsbegrafenis Abe
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris reist later deze maand af naar Tokio voor de staatsbegrafenis van Shinzo Abe, de oud-premier van Japan die begin juli werd doodgeschoten bij een campagne-evenement. Het bezoek staat verder in het teken van "een vrije Indo-Pacifische regio", meldt het Witte Huis woensdag.
Lees verder

Kirsten Flipkens speelt finale dubbel gemengd in Flushing Meadows
Kirsten Flipkens heeft zich woensdag in New York voor de finale van het gemengd dubbelspel geplaatst op het US Open. Samen met de Fransman Edouard Roger-Vasselin nam de 36-jarige Kempense in 1 uur en 26 minuten met 6-4, 5-7 en 10-6 de maat van de Chinese Zhang Shuai en de Kroaat Mate Pavic, die het tweede reekshoofd vormden op het hardcourt van Flushing Meadows.
Lees verder