Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zottegem: Nieuw cultuurhuis Zottegem

Nieuw cultuurhuis Zottegem
Stad Zottegem informeert over de plannen voor de bouw van een nieuw cultuurhuis op de Sanitarysite. Het gebouw biedt een nieuw onderkomen aan cultuurcentrum Zoetegem (CC) en de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD). Het definitief voorontwerp is klaar en na de vele voorbereidingen gaat het project de uitvoeringsfase in.
Lees verder

Zottegem activeert schadecommissie voor landbouwers
De regenbuien van de voorbije dagen bieden helaas geen soelaas voor de beschadigde gewassen van landbouwers. Velen zijn volop bezig met het telen van hun gewassen en meten de droogteschade op. Om die schade vast te stellen werd de gemeentelijke schattingscommissie samengeroepen om schadeaanvragen te behandelen. Alle info via Zottegem.be/landbouwschade.
Lees verder

Broodzakken in de strijd tegen dementie
Naar aanleiding van de Wereld Alzheimerdag op 21 september, deelt de werkgroep Dementievriendelijk Zottegem gratis broodzakken uit aan Zottegemse bakkers. Doel van de actie is om handelaars en inwoners van Zottegem te informeren en te sensibiliseren over dementie.
Lees verder

Stadsbestuur Zottegem geeft opnieuw negatief advies over vergunningsaanvraag slibverwerkingsbedrijf
Het stadsbestuur van Zottegem laat weten opnieuw een negatief advies te hebben gegeven voor de vergunningsaanvraag van Regomef, een slibverwerkingsbedrijf dat zich wil vestigen op het industrieterrein in Grotenberge. Verschillende argumenten in het kader van mobiliteit en milieu liggen aan de basis van het advies.
Lees verder