Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Film aan het Water: Vaiana

Film aan het Water: Vaiana
Kom je op zaterdag 24 september ook naar onze 'Film aan het Water'? Om 20.30 uur kan je gratis genieten van de meeslepende Disneyfilm Vaiana (6+). De mooie omgeving, aan de rand van de vijver op camping Heidestrand, geeft zeker extra sfeer aan deze avond! De toegang is gratis, schrijf je vooraf in.
Lees verder

Victor Veilig-verkeersmaatje in jouw straat?
Wil je je eigen straat ook verkeersveiliger maken? Dat kan via het Victor Veilig-verkeersmaatje, een lichtgroene plastic figuur met waarschuwingsvlag die opvalt in het straatbeeld en de automobilist oproept om te vertragen. Vraag nu je verkeersmaatje aan.
Lees verder

Infosessie klimaatrobuuste tuinen
Een klimaatrobuuste tuin is een tuin die bestand is tegen het veranderende klimaat. Het is ook een tuin waarin het aangenaam vertoeven is, met minder verharding, meer schaduw, ruimte voor water en een grotere diversiteit aan planten. Kom naar de infosessie op 29 september en ga zelf aan de slag!
Lees verder

Ontharding linkse afslagstroken in centrum
In functie van de herontwikkeling van het dorpshart wordt ook de verkeersleefbaarheid en -veiligheid in het centrum aangepakt. Daarom worden de linkse afslagstroken in de Dorpsstraat (kruispunten Genkerbaan en Kerkplein) permanent onthard. De werken lopen van 26 tot en met 30 september.
Lees verder