Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Pionier zoekt dringend vrijwillige lesgever Frans conversatie op dinsdagnamiddag

Pionier zoekt dringend vrijwillige lesgever Frans conversatie op dinsdagnamiddag

Pionier is dringend op zoek naar een vrijwillige lesgever Frans conversatie. De lessen gaan door op dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur. Heb jij de Franse taal goed onder de knie en wil je je kennis graag doorgeven aan anderen? Kan je bovendien zo snel mogelijk starten? Neem dan contact op met Pionier via 014 32 27 87 of pionier@gemeentemol.be.

Lees verder

Openbaar onderzoek naar eerste stap deeltjesversneller van MYRRHA

Van 29 september tot en met 28 oktober loopt een openbaar onderzoek naar het project MINERVA van SCK CEN. Deze onderzoeksinstallatie vormt het eerste deel van de deeltjesversneller voor het MYRRHA-project. MYRRHA wordt 's wereld eerste multifunctionele onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een lineaire deeltjesversneller van 300 meter lang.

Lees verder

Proefopstelling met maximum 30 minuten parkeren in Ezaart vanaf 3 oktober

Vanaf maandag 3 oktober geldt op het pleintje in de Sint-Willebrordusstraat, vlakbij bakkerij Melis, een maximum parkeertijd van 30 minuten.  De parkeerplaatsen worden nu gebruikt voor 'langparkeren', waardoor bezoekers van lokale handelszaken, de school of bewoners moeilijk parkeergelegenheid vinden en foutief parkeren op het voetpad en voor opritten. De proefopstelling met een beperkte parkeertijd moet duidelijk maken of dit een geschikte oplossing is. Na drie maanden bevragen we de betrokken partijen.

Lees verder

Gemeentebestuur organiseert testdag BE-Alert op 6 oktober

Op donderdag 6 oktober organiseert het gemeentebestuur een test van het alarmeringssysteem BE-Alert. In de voormiddag vertrekt een sms naar actieve mobiele toestellen (gsm, smartphone) van alle BE-Alert-abonnees binnen onze gemeente. Momenteel zijn dat er 5.677. Uit de tekst van het sms-bericht zal blijken dat het om een test gaat en niet om een echte noodsituatie. Wil je ook verwittigd worden bij een noodsituatie? Surf dan naar www.be-alert.be en schrijf je in!

Lees verder