Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 september 2022

Gemeente Mol: Infokantoor dienst toerisme gesloten van 26 september tot en met 9 oktober

Infokantoor dienst toerisme gesloten van 26 september tot en met 9 oktober

Van maandag 26 september tot en met zondag 9 oktober is het infokantoor van onze dienst toerisme gesloten. De dienst blijft tijdens deze periode bereikbaar via telefoon of mail. De collega's sluiten twee weken de deuren om te verhuizen naar hun tijdelijk nieuw adres: het hoekhuis van site De Zwaan op Markt 24. Vanaf maandag 10 oktober staan ze daar met open armen klaar om al je toeristische vragen te beantwoorden.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt projectcoƶrdinator e-inclusie regio Baldemore

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse projectcoƶrdinator e-inclusie regio Balen, Dessel, Mol en Retie (Baldemore). Het gaat over een contractueel dienstverband, niveau A in salarisschaal  A1-A3 met een contract van bepaalde duur tot 31 december 2024. Solliciteren kan tot en met 9 oktober 2022. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige sociale economie en activering

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (80%) deskundige sociale economie en activering. Het gaat over een contractueel dienstverband van onbepaalde duur niveau B, salarisschaal B1-B3. Solliciteren kan tot en met 9 oktober. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier.  

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt teamcoach lokale economie/ondernemerschap

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse teamcoach lokale economie/ondernemerschap, in statutair dienstverband, niveau A. Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder