Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Meulebeke: Vacature administratief medewerker lokaal dienstencentrum Ter Deeve

Gemeente Meulebeke
Vacature administratief medewerker lokaal dienstencentrum Ter Deeve
Lokaal bestuur Meulebeke gaat over tot de tijdelijke aanwerving van een halftijds administratief medewerker dienstencentrum. Het gaat over een vervangingscontract voor een afwezige medewerker. Indiensttreding op zeer korte termijn is vereist.
Lees verder

Maak je werk van Meulebeke: 3 openstaande vacatures
We zijn op zoek naar 3 nieuwe collega's, die van Meulebeke een gemeente willen maken waar elk van onze bijna 11.000 inwoners, onze ondernemers en iedereen die komt beleven of ontdekken, preus op is.
Lees verder

Wordt jouw zaak Leiespot in 2023-2024?
Is jouw zaak the place to be in Meulebeke en bij uitbreiding de Leiestreek, heb je een vernieuwend concept of ben je net iets anders dan de rest? Stel je kandidaat en misschien word je wel één van de Leiespots voor de periode 2023-2024.
Lees verder

Herfstvakantie: ga mee naar Prison Island en Kinepolis!
Ook in de herfstvakantie kunnen tieners van het zesde leerjaar tot en met het vierde middelbaar mee op avontuur. Dit keer ontsnappen we op 4 november uit Prison Island in Gullegem, komen we terug bij onze positieven in McDonald's om daarna te chillen bij een film naar keuze in Kinepolis Kortrijk!
Lees verder

Week van de geestelijke gezondheid in dienstencentrum Ter Deeve
Samen met het LOGO, het Vlaams Instituut Gezond Leven en Te Gek!?, richten we 10 dagen lang de schijnwerpers op geestelijke gezondheid.
Lees verder