Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 15 september 2022

Gemeente Kaprijke: Schrijf je in voor de Kunstendag voor Kinderen in Kaprijke

Gemeente Kaprijke
Schrijf je in voor de Kunstendag voor Kinderen in Kaprijke
Op 20 november 2022 vindt de jaarlijkse Kunstendag voor Kinderen plaats. Gemeente Kaprijke heeft de handen ineengeslagen met lokale kunstenares Karolien Boucquaert om twee workshops te organiseren die in teken staan van Henri Matisse.
Lees verder

Paal volgt Wagen: vraag nu zelf je publieke laadpaal aan!
Als burger, onderneming of taxi-/deelwagenbedrijf kan je vanaf nu bij het Departement Mobiliteit en Openbare Werken een publieke laadpaal aanvragen op het openbaar domein via een digitaal loket (Paal volgt Wagen).
Lees verder

Werken in de Koeistraat op 15 en 16 september 2022
Op donderdag 15 en vrijdag 16 september 2022 worden voorbereidende werken uitgevoerd in de Koeistraat voor de aanleg van de fietstunnel.
Lees verder

Nieuwe buurtbabbels in het najaar!
Na de buurtbabbels van afgelopen voorjaar organiseert het lokaal bestuur van Kaprijke in oktober en november opnieuw twee samenkomsten. Wederom kunnen uitgenodigde buurtbewoners luisteren naar en vragen stellen over opkomende en lopende projecten in hun buurt.
Lees verder

Werken in meerdere straten in Lembeke
Tussen maandag 19 september en maandag 31 oktober zullen er werken uitgevoerd worden in de Gentstraat, Oosteeklostraat, Gentweg, Ledestraat, Antwerpse Heirweg, Oosteeklowegel en Heidestraat in Lembeke.
Lees verder