Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 september 2022

Gemeente Bekkevoort: Infosessie autodelen

Gemeente Bekkevoort
Infosessie autodelen
Ons lokaal bestuur organiseert een gratis infosessie over autodelen op dinsdag 20 september 2022 (19.30u) in PC Trefpunt. Je krijgt er alle praktische informatie om te starten met autodelen, er zal een autodeler getuigen met zijn verhaal en je kan natuurlijk al je vragen stellen.
Lees verder

Infogids 2023-2024: oproep vrije beroepen
In 2023 verschijnt er opnieuw een infogids. Personen met een vrij beroep (dokters, tandartsen, dierenartsen, architecten, advocaten …) die niet vermeld staan in de vorige editie of verhuisd zijn, kunnen dit melden voor 30 september 2022: 013/46 05 60 of communicatie@bekkevoort.be.
Lees verder

Lokaal bestuur Bekkevoort schakelt zwerfvuilhandhavers in
Om extra inspanningen te leveren in de strijd tegen zwerfvuil, starten het lokaal bestuur Bekkevoort en OVAM met de inzet van zwerfvuilhandhavers die intensieve controles uitvoeren. Wie zijn afval zomaar weggooit op straat en betrapt wordt, krijgt een GAS-boete.
Lees verder

Week van de Mobiliteit: vanaf P+R gratis met openbaar vervoer
Tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22 september 2022) kan je je auto laten staan op één van de park-and-rides en daarna gratis van en naar je bestemming met de bus of de tram. In Bekkevoort kan je gratis reizen vanaf de halte Assent Oprit A2 aan de carpoolparking.
Lees verder