Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Vacature: directeur gemeentelijk basisonderwijs

Vacature: directeur gemeentelijk basisonderwijs
Gemeente Balen is op zoek naar een directeur gemeentelijk basisonderwijs. Interesse? Stuur dan je kandidatuur per aangetekende brief ten laatste op 7 oktober 2022 (poststempel als bewijs) aan het College van Burgemeester en Schepenen, Vredelaan 1, 2490 Balen.
Lees verder

Raad voor Gehandicapten blaast 30 kaarsjes uit in Pakawi Park (foto & video)
Corona had het feestje al twee keer uitgesteld, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: de Balense Raad voor Gehandicapten vierde met zo'n 135 leden haar dertigjarig bestaan in Pakawi Park in Olmen. Bekijk de foto's en video.
Lees verder

Jaarboek Erfgoed Balen 2022 nu beschikbaar
Het Jaarboek 2022 van Erfgoed Balen is klaar. Leden kunnen het afhalen in het Oud Gemeentehuis (na afspraak via info@erfgoedbalen.be of 014/74 41 74) of aan de balie van VC De Kruierie (zonder afspraak tijdens openingsuren). Ook andere geïnteresseerden kunnen op die plaatsen een boek aanschaffen.
Lees verder

Kunstgrasveld Zwaluwen Olmen verzekert voetbalplezier het hele jaar door
Lees verder

Concessiehouder gezocht voor uitbating cafetaria sporthal Olmen
Het gemeentebestuur van Balen stelt de cafetaria van sporthal Olmen open voor verhuring onder de vorm van een concessieovereenkomst. Je kan je kandidatuur indienen tot maandag 17 oktober 2022 om 10u. Download het lastenboek via 'downloads' hieronder.
Lees verder