Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Oktober is feestmaand bij de Stuifzand-bibliotheken

Oktober is feestmaand bij de Stuifzand-bibliotheken
Lees verder

Brandweeroefening bij Nyrstar op maandagavond 3 oktober
Op maandagavond 3 oktober houdt de brandweer zone Kempen, post Balen, een brandweeroefening samen met het interne brandweerkorps van Nyrstar (Zinkstraat, Wezel). Tussen 19u en 22u kan je hulpdiensten voor deze oefening zien aan- en afrijden: ongerustheid is niet nodig.
Lees verder

Maak nog snel een afspraak voor fietslabelen (5 oktober)
Op woensdag 5 oktober kan je tussen 13u en 15u30 op afspraak gratis je fiets laten labelen in de garage van het gemeentehuis (hoek Molenstraat-Vredelaan). Er zijn momenteel nog enkele plaatsen vrij. Reserveer je tijdslot aan de balie van het gemeentehuis of via 014/74 40 40.
Lees verder

KennisMaker Luc Willems: Kruispunten op mijn Camino
Tijdens de gratis lezing op donderdag 6 oktober (20u) in VC De Kruierie vertelt KennisMaker Luc Willems alles over zijn trektocht zijn Santiago De Compostella. De nieuwe inzichten die hij kreeg tijdens zijn tocht bundelde hij in het boek 'Kruispunten op mijn Camino'. Vooraf inschrijven.
Lees verder

Vacatures BalDeMoRe: projectcoƶrdinator e-inclusie & deskundige sociale economie en activering
De gemeente Mol is voor de interlokale vereniging BalDeMoRe (Balen, Dessel, Mol en Retie) op zoek naar een projectcoƶrdinator e-inclusie en een deskundige sociale economie en activering. Solliciteren kan tot en met 9 oktober.
Lees verder