Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Tweede editie Jeugd-Sport-Cultuurmarkt op zondag 18 september 2022

Tweede editie Jeugd-Sport-Cultuurmarkt op zondag 18 september 2022
Het evenement is het resultaat van een samenwerking tussen Brugge Plus en de diensten Jeugd en Sport van Stad Brugge. Het evenement vindt plaats op 't Zand en vormt een combinatie met Autovrije Zondag.
Lees verder

Vogelgriep H5N1 nog niet achter de rug
Hoewel de vogelgriep slechts zeer sporadisch op mensen over gaat, roept Stad Brugge de burgers op om zelf geen zieke of dode dieren aan te raken of te vervoeren.
Lees verder

Het Pad der 7 Grenzen: educatief vormingspakket rond drugpreventie
Dit pakket focust op weerbaarheid, grenzen stellen, sociale- en samenwerkingsvaardigheden. Drugpreventie en teambuilding worden er aan elkaar gekoppeld.
Lees verder

Werktarief en cursistentarief voor parkeren: activeren kan binnenkort via sms en/of app
Het cursistentarief is geldig voor personen die les volgen in de volgende scholen in CVO VTI-Brugge, CVO Spermalie – Brugge, CVO Stedelijke Nijverheids- en Taalleergangen, CVO Miras en het Centrum voor Basiseducatie.
Lees verder

Opening minipitch Club Brugge Foundation
Kom woensdag 21 september naar de opening van de minipitch op kustpark Knapen.
Lees verder

Kookeet: een culinaire trip van 24 tot 26 september
Kookeet is dé hoogmis voor foodies. Dit jaar verhuist Kookeet naar de prachtige tuinen van het Grootseminarie, een groene oase in het hartje van de stad.
Lees verder

Project Gele dozen: lunchdoos met medische informatie in koelkast
Deze doos kan in het geval van een interventie snel geraadpleegd worden door de hulpdiensten. Zo hebben zij bij noodsituaties vlot toegang tot nuttige (basis)informatie.
Lees verder