Doorgaan naar hoofdcontent

Antwerp op recordkoers dankzij Oranje invloed: “Dit moeten we koesteren”

Antwerp op recordkoers dankzij Oranje invloed: "Dit moeten we koesteren"

Waar eindigt dit? Zeven op een rij voor Antwerp, een evenaring van de beste seizoensstart ooit. Een succes(je) met een oranje gloed.

Lees verder

KV-coach Danny Buijs zit ook zaterdag in Kortrijk op de bank

Danny Buijs (40) neemt zaterdag in Kortrijk op de bezoekersbank plaats als T1 van KV Mechelen, daar bestaat geen twijfel over valt intern te horen. Ondanks de zwakke start met 7 op 21 en de pijnlijke nederlaag tegen Seraing krijgt de Nederlander nog wat tijd om de chemie in de spelersgroep te krijgen.

Lees verder

Een diplomatische Mas en het raadsel Roglic: waarom uitdagers van Remco Evenepoel verre van euforisch zijn ondanks tijdswinst

Remco Evenepoels belangrijkste rivalen Primoz Roglic (tweede) en Enric Mas (derde) knabbelden afgelopen weekend beiden één minuut van hun achterstand. Roglic voerde zaterdag een imponerend nummertje op, Mas demonstreerde zondag. Maar als Evenepoel een beetje tussen de lijnen leest, kan hij moed putten uit de korte interviews die zijn concurrenten zondagavond gaven.

Lees verder

Exit en nummer één af: titelverdediger Daniil Medvedev door woelwater Nick Kyrgios uit de US Open gekegeld

De achtste finales op de US Open zijn het eindstation geworden voor titelverdediger en 's werelds nummer 1 Daniil Medvedev.

Lees verder

VRT komt met speciale 'Vive le vélo' door succes Remco Evenepoel in Vuelta, maar niet vanuit Spanje

Er staat een Belg in het rood in de Vuelta en het ziet naar uit dat de kans op een mogelijke eindzege stilaan reëel is. Daarop heeft de VRT besloten om meteen een week 'Vive le vélo' in te lassen, om het succes van Remco Evenepoel (22) van naderbij te bekijken. En vanzelfsprekend gebeurt dat onder auspiciën van Karl Vannieuwkerke.

Lees verder

Sep Vanmarcke wint voor het eerst in drie jaar nog eens een koers: "Ik ben zo opgelucht"

Sep Vanmarcke kan het nog. De 34-jarige West-Vlaming schreef zondagnacht Belgische tijd de Maryland Cycling Classic op zijn naam.

Lees verder

Tijd verloren, maar ?vertrouwen getankt: hoe Remco Evenepoel en zijn ploeg cruciaal weekend overleefd hebben

Remco Evenepoel overleefde dit weekend zijn voorspelde 'mindere dag' en is nog altijd favoriet om de Vuelta te winnen. Hoe renner en ploeg ervoor zorgden dat de barstjes nooit tot een dijkbreuk leidden. "Ik heb het mentale spelletje gewonnen."

Lees verder

Max Verstappen lacht in zijn vuistje: Ferrari blundert bij pitstop, Lewis Hamilton kaffert team uit (en botst bijna tegen ploegmaat)

Max Verstappen heeft dankzij een vlekkeloze overwinning in de GP van Nederland een nieuwe stap richting tweede wereldtitel F1 gezet. Intussen ging het (alweer) serieus mis bij de concurrentie.

Lees verder

Nog zes keer overleven, Remco: zo ziet de slotweek van de Vuelta eruit

Precies 959,7 km verspreid over zes ritten is Remco Evenepoel (22) nog verwijderd van zijn allereerste eindzege in een grote ronde. Zelfs na de Koninginnenrit van gisteren naar de Sierra Nevada is deze Vuelta alles behalve gereden. De voorsprong van 1:34 op Roglic en 2:01 op Mas dreigt vooral donderdag en zaterdag op de helling te komen staan. We zetten even op een rijtje wat deze Ronde van Spanje na de rustdag van vandaag nog brengt in de slotweek.

Lees verder

Cappellen start met 3 goals en 3 punten aan de competitie

Wat kan Cappellen dit seizoen klaarmaken in Tweede afdeling? Het team van coach Tom Schipper speelde vorig seizoen een indrukwekkende terugronde, en eindigde bijzonder sterk. Als rood-geel die lijn kan doortrekken, zou de ploeg dit jaar wel eens hoge ogen kunnen gooien. In de beker moest Heist er al aan geloven, zondagmiddag was het tijd voor de eerste test in de competitie. Diegem was de tegenstander van dienst.

Lees verder

Ecolo heeft opmerkelijk voorstel om energie te besparen: "Speel 's avonds geen voetbalmatchen meer"

Om sport te kunnen blijven beoefenen in de huidige economie situatie, is het nodig dat clubs hun "werking en infrastructuur aanpassen". Die mening is de Franstalige groene partij Ecolo toegedaan. In een interview in La dernière heure pleit federaal volksvertegenwoordiger Sévérine De Laveleye voor een tijdelijk verbod op avondvoetbal, al zou dat ook op langere termijn kunnen.

Lees verder

Dragons willen vooral beter doen dan vorig jaar

Afgelopen weekend begon het nieuwe hockeyseizoen. Voor Dragons stond meteen een moeilijke verplaatsing naar vicekampioen Gantoise op het programma. Dragons heeft een moeilijk seizoen achter de rug, voor het eerst in jaren liepen ze de top 4 mis. Het eerste doel van dit seizoen is duidelijk: beter doen dan vorig jaar.

Lees verder

Christian Benteke krijgt unieke kans op eerste MLS-doelpunt, maar mist pijnlijk (en ziet zijn broer wél scoren)

Christian Benteke stond zondag voor het eerst in de basis bij het Amerikaanse DC United maar hij kon zijn coach Wayne Rooney daarvoor niet bedanken met een doelpunt.

Lees verder

Revalidatie Romelu Lukaku duurt langer dan verwacht, intussen zorgt spits voor wel heel bijzondere selfie met Inter-fan

Romelu Lukaku lijkt langer aan de kant te staan dan origineel gedacht. De Rode Duivel is zelfs naar ons land gereisd om zijn herstelproces verder te zetten.

Lees verder

ANTWERPEN LIVE. Patrick Goots over hoogdagen bij Antwerp: "De club heeft een duidelijke visie uitgestippeld"

Antwerp staat na zeven speeldag aan de leiding van de Jupiler Pro League met een perfect rapport (21 op 21). Patrick Goots, voormalig voetballer bij onder meer Royal Antwerp fc en analist voor deze krant, zag ook zondag tegen Westerlo dat het goed was. "Niets staat in de weg om die reeks nog wat langer te maken", zegt hij in Antwerpen Live. Maar de weg naar de titel is nog ver en er zijn obstakels op de weg.

Lees verder

Iljo Keisse krijgt afscheid in Gentse Kuipke

Op donderdag 24 november neemt Iljo Keisse afscheid van de wielersport tijdens een gala-avond in het Gentse Kuipke, de arena waarin hij voor eigen publiek tal van sportieve successen behaalde. 'Merci Iljooo' wordt een avond "vol topsport, muziek, entertainment en een terugblik op een schitterende carrière", stelt het organiserende Golazo.

Lees verder

Barça speelt alles of niets: het o zo risicovolle plan van Joan Laporta om FC Barcelona weer naar de top te brengen

Met tien op twaalf is FC Barcelona goed aan het seizoen begonnen. Dat moet ook: sportief succes is cruciaal voor de overlevingskansen als topclub.

Lees verder

Red Flames-coach Ives Serneels heeft nederlaag tegen Noorwegen nog niet verteerd: "Het doet nog pijn"

De Red Flames hebben maandagvoormiddag pittig getraind in aanloop naar het duel van dinsdag (18u30) tegen Armenië, ondanks de hitte in Jerevan. "Ik denk dat dat nodig was. Iedereen was nog wat vermoeid na een pittige reis", verklaarde bondscoach Ives Serneels na afloop van de training.

Lees verder

Nick Kyrgios zorgt voor bizar tafereel op US Open door gewonnen punt (tot zijn eigen verbazing) tóch nog te verliezen

Nick Kyrgios plaatste zich vannacht voor de kwartfinales van de US Open door nummer één van de wereld Daniil Medvedev in vier sets te verslaan. Maar een match van de Australiër zorgt altijd voor bijzondere momenten. Zo verloor Kyrgios in de derde set een gewonnen punt omdat hij de verloren bal van de Rus op de helft van Medvedev nog raakte. Hoewel Kyrgios de bal binnen de lijnen sloeg, overtrad hij de regels want hij mocht de bal enkel reken op zijn eigen speelhelft. Nick toch...

Lees verder

Spanningen tussen supporters rond Brugse derby, Cercle-fan (23) krijgt klappen

Cercle-supporter Stijn (23) heeft vrijdagavond na de derby tegen Club Brugge klappen gekregen in zijn gezicht. "Voorlopig is nog niet bekend wat de exacte omstandigheden waren van het incident", zegt woordvoerster van de Brugse politie Lien Depoorter.

Lees verder

Tennisfan die viraal ging met 'atje voor de sfeer' op US Open doet het opnieuw: "Het begint precies een traditie te worden"

Amerikanen hebben iets met de 'fan cam', een camera die rondgaat in de tribunes en dan halt houdt zodat toeschouwers zichzelf op het grote scherm kunnen zien. Dat levert regelmatige prachtige beelden op, zo ook tijdens de US Open. Vraag dat maar aan Megan Lucky. De Amerikaanse ging in 2021 viraal toen ze een biertje in één keer leegdronk en greep dit jaar opnieuw haar kans. Met succes. "Het begint precies een traditie te worden", aldus de US Open zelf op Twitter.

Lees verder

Hoe Royal Antwerp na zijn vorige recordreeks opstoomde naar de landstitel

Royal Antwerp evenaarde zondag het record van zijn beste seizoensstart ooit. Met zeven overwinningen op rij deed het even goed als in het seizoen 1930-1931. Dat jaar stoomde de Great Old ook door naar de landstitel. Het waren de hoogdagen van de 'Antwerpse School'. Want naast Antwerp speelden ook Beerschot, Berchem Sport en Tubantia in de toenmalige 'Eere Afdeling'. Dat jaar degradeerde… Anderlecht. Dit is het verhaal van dat seizoen.

Lees verder

Een gsm op het veld, een fan die niet kan mikken en de voordelen van een griepje: 7 dingen die u dit competitieweekend niet zag

Onze voetbalredactie selecteert na elke speeldag in 1A zeven dingen die u niet zag, maar wel moet onthouden. Vandaag speeldag zeven.

Lees verder

AA Gent wil Sebaoui voor de neus van KV Mechelen wegkapen

Naast KV Mechelen heeft ook AA Gent contact opgenomen met Beerschot om Ilias Sebaoui over te nemen.

Lees verder

Malinwa stalt zomeraanwinst Toon Raemaekers nog een jaar bij zijn jeugdclub Lierse K.

Toon Raemaekers zal komend seizoen voor Lierse K. uitkomen. De 21-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van KV Mechelen.

Lees verder

Na de historische 21 op 21 van Antwerp: enkel Standard deed het de Great Old voor (en het was geen garantie op succes)

Antwerp boekte zondag zijn zevende competitiezege van het seizoen. De Great Old kan in de Jupiler Pro League een perfect rapport voorleggen, wat de fans luidop doet dromen. "Haroun, Haroun, wij worden kampioen", galmde afgelopen weekend door de Bosuil. Zover is het echter nog lang niet.

Lees verder

Voetbalicoon Ronaldinho komt naar België als blikvanger tijdens duel tussen AA Gent en Standard: "Ik kijk ernaar uit"

Niemand minder dan de Braziliaan Ronaldinho speelt op 21 september mee tijdens een unieke galamatch tussen KAA Gent en Standard. Hij zal in iedere helft meespelen, zowel in het truitje van de Buffalo's als in dat van de Rouches.

Lees verder

Heeft iemand Samuel Mugisha gezien? Rwandese profrenner vermist in de Verenigde Staten

Samuel Mugisha is zoek. De Rwandese profrenner van ProTouch Pro Racing zou de Maryland Cycling Classic rijden in Baltimore, maar daar daagde hij niet op.

Lees verder

Na twee weken gas geven, kan er al eens een "cheat meal" vanaf: dit kregen Remco Evenepoel en co voorgeschoteld

Maandag geniet het Vueltapeloton van een derde rustdag. Welverdiend na een zwaar weekend, zeker voor leider Remco Evenepoel. Zondagavond kon er dan ook een "cheat meal" vanaf, zoals chef-kok van dienst Mitch Coldenhoff het zelf noemde. Op het menu stond onder andere een hamburger.

Lees verder

Enric Mas (3e) wil Remco Evenepoel nog het vuur aan de schenen leggen in de slotweek: "Ik blijf knokken tot in Madrid"

Enric Mas gaat de derde week van de Vuelta in als derde in het klassement. De Spanjaard volgt op 2'01" van Remco Evenepoel. Mas tankte afgelopen weekend wel vertrouwen nadat hij tijd terugnam op onze landgenoot en op Primoz Roglic.

Lees verder

Antwerpcoach Van Bommel begon ook bij PSV en Wolfsburg perfect aan de competitie: "Het lijkt wel of hij er een patent op heeft"

Na de 39 op 39 bij PSV en de 12 op 12 bij Wolfsburg is er nu de (voorlopige) 21 op 21 met Antwerp. Op de vlekkeloze competitiestarts van Mark van Bommel (45) met zijn clubs valt een opmerkelijke parallel te trekken. Een goed begin is het halve werk. Levert die perfecte intrede de Limburgse Nederlander ook een eerste trofee als hoofdcoach op?

Lees verder

RWDM denkt aan Alexis De Sart, die bij Antwerp op een zijspoor is beland

Bij Antwerp zit Alexis De Sart (25) op een zijspoor en mogelijk komt de oplossing uit de Challenger Pro League. RWDM zou de middenvelder graag aanwerven.

Lees verder

Mathieu van der Poel leidt Nederlandse selectie op WK en rijdt ook de mixed relay: "Mooie laatste prikkel voor wegrit"

Mathieu van der Poel is eind deze maand kopman van de Nederlandse selectie op het WK wielrennen in het Australische Wollongong. Bondscoach Koos Moerenhout gaf maandag zijn achtkoppige selectie vrij. Met Dylan van Baarle beschikt Nederland ook over de nummer twee van het vorige WK.

Lees verder

Coronabesmetting dwingt Maxim Van Gils uit Wuustwezel tot opgave in de Vuelta: "Ik ben erg teleurgesteld"

Maxim Van Gils komt morgen niet aan de start van de slotweek in de Vuelta. De 22-jarige Van Gils testte vanochtend positief op corona. Een stevige opdoffer voor onze landgenoot.

Lees verder

Cees Bol klopt Jake Stewart na millimetersprint, Corbin Strong blijft leider in de Tour of Britain

Cees Boll (Team DSM) heeft maandag de tweede etappe van de Ronde van Groot-Brittannië, met start in Hawick en aankomst na 175,2 kilometer in Duns, gewonnen. De 27-jarige Nederlander haalde het nipt van de Brit Jake Stewart na een massasprint. De man in de rode leiderstrui, de 22-jarige Nieuw-Zeelander Corbin Strong (Israel-Premier Tech), werd derde en verstevigt zijn leiderspositie dankzij de bonificatieseconden. Kenneth Van Rooy werd 7e en beste Belg.

Lees verder

Verbod op avondvoetbal? Niet als het aan deze Antwerpse clubs ligt: "Moeten we dan in het donker gaan trainen tijdens de week?"

Maandagvoormiddag lanceerde Ecolo-volksvertegenwoordiger Sévérine De Laveleye een energiebesparend voorstel voor voetbalploegen tijdens de wintermaanden: een tijdelijk verbod op avondvoetbal. Concreet betekent dit dat wedstrijden op zondagnamiddag in plaats van zaterdagavond afgewerkt worden. Haar idee kan niet meteen op veel bijval rekenen van de clubs uit de lagere reeksen. "Als we op zondag zouden spelen, hebben we geen publiek. En geen publiek, dat betekent ook geen inkomsten."

Lees verder

Remco Evenepoel vol vertrouwen op laatste rustdag: "Ik ben blij dat het land zo meeleeft, maar laat ons kalm blijven"

Zelfverzekerd, rustig en hoopvol dat deze missie een happy end kent: zo sprak een ontspannen Remco Evenepoel op de laatste rustdag in Sevilla. Tussen de lijnen door voel je de hoop en het geloof dat hij deze Vuelta kan winnen, maar zelf hield hij het bij "een plaats bij de eerste vijf". Om eraan toe te voegen dat hij zondagmorgen een beetje schrik had voor die hoge aankomst op de Sierra Nevada. "Ik was bang dat ik misschien zou ontploffen. Dat is niet gebeurd. Dat is goed nieuws. En dat ziet er ook goed uit voor de toekomst."

Lees verder

Sven Jaecques (RAFC): "We moeten er ook nu al volop van genieten"

Antwerp schreef gisteren clubgeschiedenis. Het won sinds het begin van de competitie voor de zevende keer op een rij. Antwerp evenaart daarmee het record van 1930. 92 jaar geleden dus. Een reeks overwinningen die vooral te danken is aan de Nederlandse inbreng van trainer Mark van Bommel en sportief directeur Marc Overmars.

Lees verder

Golfer Thomas Detry heeft prestigieuze PGA Tour-kaart beet

Golfer Thomas Detry zal ook komend seizoen aan PGA Tour-toernooien deelnemen. Detry vergaarde genoeg punten om een PGA Tour-kaart in ontvangst te mogen nemen.

Lees verder

Topschutter van IJslandse eerste klasse op weg naar Beerschot

De 23-jarige IJslander Nökkvi Thórisson wordt de nieuwe spits van Beerschot. Thórisson is op dit moment de topschutter in de IJslandse eerste klasse.

Lees verder

Juventus mist geblesseerde Angel Di Maria tegen PSG, Paul Pogba kiest toch voor operatie

Juventus kan dinsdagavond (21.00u) op bezoek bij Paris Saint-Germain op de openingsspeeldag in groep H van de Champions League geen beroep doen op Angel di Maria, die in het tussenseizoen werd overgenomen van de Parijzenaars. Hij werd niet opgenomen in de selectie.

Lees verder

Gemeente neemt extra maatregelen voor risicomatch tussen KVC Lille United en Racing Mechelen

Het lokaal bestuur van Lille neemt op zaterdag 10 september samen met de politie voor de wedstrijd van KVC Lille United tegen Racing Mechelen enkele maatregelen om de veiligheid te garanderen. De aanrijroutes voor de supporters naar het terrein aan Poeyelheide in Gierle lopen gescheiden.

Lees verder

De Rode Duivels, De Roeck en de Turkse connectie: waarom Nacer Chadli voor twee jaar bij Westerlo komt tekenen

Na Antwerp (Toby Alderweireld), Anderlecht (Jan Vertonghen) en Club Brugge (Dedryck Boyata) heeft nu ook Westerlo een (ex-)Rode Duivel kunnen strikken op de transfermarkt. Nacer Chadli reist morgen naar België af, in het Kuipje ligt er een contract voor twee seizoenen klaar.

Lees verder

Mathieu van der Poel blikt vooruit op WK en wil na rugproblemen "tien à vijftien crossen rijden"

Mathieu van der Poel is in de Formule 1-podcast The Paddock nog eens teruggekomen op zijn veldritseizoen, dat door aanhoudende rugklachten bijna volledig in het water viel. Ook stond de Nederlandse alleskunner stil bij het WK in Australië. "Ik heb er alles aan gedaan om in orde te zijn", vertelt de Nederlander.

Lees verder

Officieel: Olympiakos stunt met komst van Real-icoon Marcelo, Grieks publiek trakteert linksachter op vurig onthaal

De Braziliaan Marcelo vervolgt zijn carrière in Griekenland. De 34-jarige Braziliaan werd zopas voorgesteld bij Olympiakos. Dat zorgde vooral bij de Griekse fans voor dolle taferelen.

Lees verder

Geen Marta Cavalli op WK in Australië! Val in Tour des Femmes houdt Italiaanse aan de kant

De 24-jarige Italiaanse Marta Cavalli, dit voorjaar nog winnares van de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl, heeft nog altijd last van haar valpartij in de Tour de France Femmes. "Helaas moet ik afzeggen voor Australië, ik doe niet mee aan het WK in Wollongong", schreef Cavalli maandag op Instagram.

Lees verder

US OPEN. Iga Swiatek kent weinig problemen met Duitse Niemeyer en plaatst zich voor de kwartfinales

Iga Swiatek heeft voor het eerst dit seizoen setverlies moeten toestaan. Tegen de Duitse Niemeyer verloor ze set 1, maar herpakte ze zich daarna. Na twee uur en 23 minuten plaatste de nummer 1 van de wereld zich voor de kwartfinales op de US Open. Daarin wacht de Amerikaanse Pegula.

Lees verder

Ooit waren ze rivalen, nu is Ilan Van Wilder dé cruciale pion voor Remco Evenepoel: "Hij heeft me veel zeges gekost"

Bij de jeugd beet Ilan Van Wilder elke keer zijn tanden stuk op Remco Evenepoel, vandaag is hij dé cruciale pion die zijn voormalige rivaal aan de eindzege van de Vuelta moet helpen. Hetzelfde bouwjaar (2000), dezelfde lengte (1m71), dezelfde geboortegrond (Vlaams-Brabant), dezelfde stijl en gelukkig ook dezelfde mondigheid.

Lees verder

Tegenvaller voor Rode Duivels: Romelu Lukaku is out voor Nations League

Romelu Lukaku is in Antwerpen gearriveerd om te revalideren bij topkinesist Lieven Maesschalck. De spits van Inter is out met een verrekking aan de dij en zal langer inactief zijn dan verwacht.

Lees verder

Van 'de volgende Haaland' tot de beenhouwers van Maccabi Haifa: 'Tien om te Zien' in de Champions League

De oude Cristiano Ronaldo zal u dit seizoen niet zien in de Champions League, de nieuwe misschien wel. Tien spelers die je straks kan ontdekken in de 's werelds beste voetbalcompetitie. Of toch minstens zal opmerken, zij het misschien niet altijd wegens hun voetbaltalent.

Lees verder

De Brugse make-over: van de stunt tegen PSG schiet haast niemand over bij Club

Een jaar geleden opende Club Brugge de Champions League met een 1-1-gelijkspel tegen PSG. Straf! En al even straf is de metamorfose die de ploeg intussen (door transfers en blessures) onderging. Tegen Leverkusen krijgen we een volledig ander elftal te zien.

Lees verder

Eén punt volstaat voor Red Flames tegen Armenië

De laatste WK-kwalificatiewedstrijd van de Red Flames (FIFA 19) vanavond tegen Armenië (FIFA 139) is eigenlijk een maat voor niets. België heeft aan een punt genoeg om zeker te zijn van de tweede plaats in groep F.

Lees verder

Radic, Vanhamel, Sebaoui en een nieuwe spits: het wordt een drukke deadline day op het Kiel

Vandaag is het transfer deadline day in België. Bij Beerschot liggen er nog vier dossiers op tafel. De IJslander Nökkvi Thórisson wordt in principe de laatste zomeraanwinst, Mike Vanhamel en Ilias Seboaui staan nog op vertrekken. En wat met Stipe Radic?

Lees verder

Toon Raemaekers keert jaartje terug naar het Lisp: "Hier voetballen is een droom voor elke Lierse jeugdspeler"

Lierse haalt in de laatste rechte lijn van de zomermercato nog extra personeel binnen, nadat de Pallieters een overeenkomst hadden bereikt met de 21-jarige Toon Raemaekers. De centrale verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van KV Mechelen.

Lees verder

Mart van de Gevel meteen vier keer aan het kanon voor Wezel: "Eigenlijk ben ik niet zo'n goeie voetballer, ik sta gewoon vaak op de juiste plaats"

Wat een entree van Wezel Sport in 3B. Mart van de Gevel (32) werd vorig jaar topscorer in 1e provinciale met 31 doelpunten en leverde dit weekend meteen zijn visitekaartje af tegen Betekom met vier treffers. "Tja, ik doe gewoon mijn taak. Wie de goals maakt, kan me eigenlijk niet schelen. Volgende week maakt Jelle (Van Kruijssen, red.) er misschien vier. Zolang we maar winnen", aldus de nuchtere spits.

Lees verder

De werkwijze van Mark van Bommel doorgelicht: "Als hij nu ook bij tegenslag de koelte bewaart…"

Ondanks de Europese exit heeft Mark van Bommel zijn start bij Antwerp niet gemist. Hoe heeft hij dat geflikt? Duidelijkheid is het codewoord.

Lees verder

Kuipje zondag voor het eerst in ruim vijf jaar uitverkocht?

Westerlo zal zondag tegen Anderlecht kunnen rekenen op de steun van de twaalfde man. Vijf dagen voor de komst van de Brusselaars zijn er op enkele losse plaatsen in de familietribune en staanplaatsen in vakken O en J1 na geen tickets meer beschikbaar.

Lees verder

Nacer Chadli vandaag in Westerlo om testen af te leggen

Westerlo heeft een akkoord met Basaksehir over de overgang van Nacer Chadli (33). De 66-voudige Rode Duivel landt vandaag in ­België en legt dan zijn medische en ­fysieke tests af. De laatste stap, want hij ging al ­mondeling ­akkoord om voor twee jaar te ­tekenen.

Lees verder

Op bezoek in de koffiebar van ex-wielrenner Kris Boeckmans: "Het was een godsgeschenk dat ik opnieuw kon koersen"

Koers en koffie. ?Kris Boeckmans is niet de enige gezant van het peloton die het donkere drankje omarmt, maar de 35-jarige Antwerpenaar heeft van een hobby wel een beroep kunnen maken. Sinds vorig jaar baat hij Café Fringale uit, pleisterplaats voor fietsers uit de Kempen en ver daarbuiten.

Lees verder

De scalp van Spanje was geen toevalstreffer: het succes van de Belgian Lions uitgelegd

De scalp van Spanje, de wereldkampioen met zijn NBA-spelers, hingen de Belgian Lions zondag aan hun riem (73-83). Is België dan wereldtop? En mogen we, net als bij de Cats, beginnen dromen van de Olympische Spelen? Het succes van onze Belgische basketbalmannen uitgelegd.

Lees verder