Doorgaan naar hoofdcontent

“Spektakel op het hoogste niveau, dat krijgen fans altijd van mij”: Sensationele Jamal Ben Saddik maakt al in eer...

HLN
"Spektakel op het hoogste niveau, dat krijgen fans altijd van mij": Sensationele Jamal Ben Saddik maakt al in eerste ronde komaf met Roemeen Adegbuyi
Jamal Ben Saddik heeft zijn favorietenrol meer dan waargemaakt. Al in de eerste ronde na iets meer dan twee minuten sloeg hij zijn Roemeense opponent Benjamin Adegbuyi tegen het canvas op het Glory 81-event in Düsseldorf.
Lees verder

"Het brutaal afmaken, dat is wat ik heb gedaan": sensationele Jamal Ben Saddik maakt al in eerste ronde komaf met Roemeen Adegbuyi
Jamal Ben Saddik heeft zijn favorietenrol meer dan waargemaakt. Al in de eerste ronde na iets meer dan twee minuten sloeg hij zijn Roemeense opponent Benjamin Adegbuyi tegen het canvas op het Glory 81-event in Düsseldorf.
Lees verder

"Goud, zilver en brons in één jaar tijd, dan is er geen reden tot klagen": Belgian Tornados troosten zich met zestiende medaille in dertigste finale
En daar is medaille nummer 16, in hun dertigste finale. Het was weliswaar geen gouden, zoals in 2018, maar de Belgian Tornados sleepten, in het besef dat kapitein Kevin Borlée geen honderd procent was, er met zilver het maximale uit. "Goud op het WK indoor, zilver op het EK en brons op het WK: ik denk niet dat er reden tot klagen is, al had ik uiteraard liever drie keer goud gehad", zei Dylan Borlée.
Lees verder

LIVE. Dodelijk efficiënt Real Madrid neemt in tweede helft afstand van Celta
• Tweede speeldag La Liga • Aftrap: 22u • Abanca Balaidos • Komt Eden Hazard van de bank?
Lees verder

"Ik had liever op het podium gestaan dan een nationaal record te lopen": Belgian Cheetahs sneller dan ooit tevoren, maar zonder medaille
Net geen medaille voor de Belgian Cheetahs. Net als vier jaar terug in Berlijn grepen ze naast het brons in de EK-finale van de 4x400m aflossingen. Zelfs een nieuw nationaal record van 3:22.12 volstond niet. "Ontgoochelend. Frustrerend. Ook al deden we allemaal onze job," zei Cynthia Bolingo.
Lees verder

IN BEELD. Droogte legt meer dan 20 gezonken Duitse oorlogsschepen bloot in Donau
Het lage waterpeil van de Donau heeft meer dan twintig Duitse oorlogsschepen uit de Tweede Wereldoorlog blootgelegd nabij de Servische havenstad Prahovo.
Lees verder

LIVE EK. Zagré naar halve finales horde - Zilver en brons voor België in het kajakken
De 'European Championships', een vierjaarlijks multisportevenement dat de bestaande Europese kampioenschappen in verschillende sporten samenbrengt, zitten er bijna op. Dankzij Nafi Thiam (goud), Lotte Kopecky (twee keer goud), Robbe Ghys (zilver en brons), Fabio Vandenbossche (brons), Tim Merlier (brons), Jules Hesters (brons), Artuur Peters (brons), Lize Broekx en Hermien Peters (zilver) en de Belgian Tornados (zilver) telt België voorlopig tien medailles. Komen er daar nog bij? Volg alle ontwikkelingen hieronder.
Lees verder

Invaller Hazard mist strafschop in ruime zege van Real Madrid bij Celta, Modric krijgt open doekje van thuispubliek
In de schaduw van uitblinker Luka Modric is Eden Hazard bijzonder ongelukkig ingevallen bij Real Madrid. Op het veld van Celta kreeg onze landgenoot tien minuutjes, maar hij miste daarin een strafschop. Gelukkig voor Hazard stond het toen al 1-4.
Lees verder

"Ik heb spektakel op het hoogste niveau geboden": sensationele Jamal Ben Saddik maakt al in eerste ronde komaf met Roemeen Adegbuyi
Jamal Ben Saddik heeft indruk gemaakt in zijn Glory 81-kamp tegen Benjamin Adegbuyi: KO na een salvo punches in de eerste ronde. De kamp geeft Ben Saddik vertrouwen voor zijn ultieme doel om de wereldtitel af te nemen van de Nederlander Rico Verhoeven: "Hij zal niet blij zijn met wat hij nu van mij gezien heeft."
Lees verder

LIVE (19u30). Tonen Atlético-Belgen zich tegen Villarreal?
• Tweede speeldag La Liga • Aftrap: 19u30 • Civitas Metropolitano • Wat doen Witsel en Carrasco?
Lees verder

LIVE (21u). Kan Westerlo eerste uitzege pakken op bezoek bij KV Mechelen?
• Jupiler Pro League • Speeldag 5 • Aftrap: 21 uur • AFAS-stadion
Lees verder

LIVE (18u30). Kan OHL zich na twee nederlagen op rij herpakken bij Standard?
• Jupiler Pro League • Speeldag 5 • Aftrap: 18u30 • Sclessin
Lees verder

LIVE (17u30). Pakt Kevin De Bruyne ook in Newcastle uit met knalprestatie?
• Derde speeldag Premier League • Aftrap: 17u30 • St James' Park • Schittert De Bruyne weer?
Lees verder

LIVE (16u). Rekent Zulte Waregem in eigen huis af met Charleroi?
• Jupiler Pro League • Speeldag 5 • Aftrap: 16 uur • Elindus Arena
Lees verder

Amerikaanse fastfoodketen Wendy's gelinkt aan E.coli-uitbraak
De Amerikaanse hamburgerketen Wendy's wordt gelinkt aan een uitbraak van E.coli in vier staten van de VS. Daarbij raakten zo'n 37 mensen besmet, tien van hen liggen in het ziekenhuis. Dat melden Amerikaanse media op basis van het Amerikaanse centrum voor ziektecontrole en -preventie (CDC). Er zijn geen overlijdens gerapporteerd.
Lees verder

Zelensky roept Oekraïners op tot samenhorigheid
De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn landgenoten na bijna zes maanden oorlog opgeroepen tot saamhorigheid. "Voor de overwinning van Oekraïne moeten we blijven strijden. Er is nog veel te doen. We moeten standhouden en nog veel verdragen, helaas ook veel leed", aldus de regeringsleider in een zaterdagavond verspreide videoboodschap. Oekraïne viert op 24 augustus, precies een half jaar na het begin van de Russische invasie, zijn onafhankelijkheidsdag.
Lees verder

Ook in Nederland moeten asielzoekers buiten slapen
Net als in België heerst er ook in Nederland een asielcrisis. De afgelopen dagen moesten door de grote drukte vaak honderden mensen buiten slapen aan het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel, in de provincie Groningen.
Lees verder

"Dochter huisideoloog Poetin omgekomen bij aanslag"
In Rusland is de dochter van Poetins huisideoloog Aleksandr Doegin in de regio Moskou om het leven gekomen bij een vermoedelijke bomaanslag op haar auto. Dat melden meerdere lokale media, maar het nieuws is voorlopig nog niet bevestigd.
Lees verder

Colombiaanse president heft aanhoudingsbevel tegen ELN-onderhandelaars op om vredesgesprekken te hervatten
Gustavo Petro, de nieuwe president van Columbia, heeft zaterdag de aanhoudingsbevelen tegen de onderhandelaars van guerillabeweging ELN opgeheven. Die onderhandelaars bevinden zich momenteel in Cuba, om de vredesgesprekken die zo'n vier jaar geleden werden stopgezet, nieuw leven in te blazen.
Lees verder

Albanië arresteert twee Russen en Oekraïner die militaire fabriek proberen binnen te gaan
Het Albanese ministerie van Defensie meldt in een verklaring dat twee Albanese soldaten zaterdag gewond zijn geraakt toen zij twee Russen en een Oekraïner ervan probeerden te weerhouden een militaire fabriek in het midden van het land binnen te gaan. De drie worden verdacht van spionage. Albanië is een NAVO-lidstaat.
Lees verder