Doorgaan naar hoofdcontent

Kunnen callcenters je horen vloeken als je in de wacht staat? “Let vooral op als er geen wachtmuziek is”

HLN
Kunnen callcenters je horen vloeken als je in de wacht staat? "Let vooral op als er geen wachtmuziek is"
Klanten die naar het toilet gaan, eten, een waterpijp roken en natuurlijk het bedrijf uitschelden, dit zijn enkele van de opmerkelijke geluiden die callcentermedewerkers horen wanneer bellers dachten dat niemand luisterde. "Ze kunnen je niet horen als je in de wacht staat, maar als de callcenteragent je op mute zet, kunnen ze je absoluut horen", vertelt Justin Tippett, een Australische callcenterexpert, aan The Guardian.
Lees verder

Haar loon, klanten en heetste moves: achter de schermen bij stripster Anastasiya. "Mijn borsten en billen mag je strelen"
"Veel burlesque danseressen en stripsters ontkennen dat hun job erotisch is en schamen zich voor de sensuele kant ervan. Zo preuts." Anastasiya (34) heeft een diploma als taalkundige, maar haar passie ligt al 3 jaar in de stripwereld. Eerlijk beantwoordt ze 20 lezersvragen. Hoeveel verdient ze, wat zijn haar meest opwindende moves en heeft ze tips voor een sexy lapdance thuis? "Kies trage muziek om op te bewegen: hoe trager, hoe beter. En dan begin je te teasen."
Lees verder

Achter de schermen bij stripster Anastasiya: "Klanten vragen me vaak 'of ik niet méér' wil doen"
"Veel burlesque danseressen en stripsters ontkennen dat hun job erotisch is en schamen zich voor de sensuele kant ervan. Zo preuts." Anastasiya (34) heeft een diploma als taalkundige, maar haar passie ligt in de stripwereld. Eerlijk beantwoordt ze 20 lezersvragen. Hoeveel verdient ze, wat zijn haar meest opwindende moves en heeft ze tips voor een sexy lapdance thuis? "Als mensen geld in mijn slipje stoppen, voel ik me een echte diva."
Lees verder

Crimineel duo opgespoord dankzij trackers die ze zelf gebruikten voor diefstal: "totale buit van 150.000 pond"
Twee mannen die hightech trackers gebruikten om hun slachtoffers op de voet te volgen, zijn veroordeeld tot 15 jaar cel nadat ze door hun eigen trackers in de val liepen.
Lees verder

INTERVIEW. Patrick Lefevere over Remco Evenepoel: "Als hij ambitie toont, is hij een 'dikkenek'. Zakt hij erdoor, wordt hij afgemaakt"
"Jah, gif mo goaze!" Boven een bord zeetong met salade en verse frietjes buigt Patrick Lefevere (67) zich samen met ons over de toekomst van zijn team. Waarin een rol weggelegd is voor Tim Merlier, maar niet voor Mark Cavendish: "Hij had er vrede mee dat Fabio de Tour zou rijden, maar ook daarin keerde hij begin dit jaar zijn kar." En een week voor de start van de Vuelta gaat het uiteraard ook uitvoerig over Remco Evenepoel. "Ik heb er soms compassie mee. Ik ken niemand van die leeftijd die zó maniakaal bezig is."
Lees verder

"Als je met vijf kinderen op het strand bent, moet je ze soms eens tellen, hé": wij gingen op bezoek bij de redders in Blankenberge, die hun handen vol hebben met verloren kinderen
"Ah, hier is hij. Allez, merci he!" En weg is de vader met het kind dat al anderhalf uur in de redderspost in Blankenberge zat te wachten. Kinderen of ouders zoeken, het is zo ondertussen de hoofdtaak van redders geworden. Onze reporter volgde het reddersteam in Blankenberge voor een dag, en ondervond dat redders bijna constant kinderen en ouders moeten herenigen. "Soms voel ik me meer babysit dan redder."
Lees verder

Burgemeester Bornem kortte dodentocht in "met spijt in het hart"
"Het is met spijt in mijn hart dat ik de beslissing tot inkorting van de Dodentocht genomen heb." Dat laat de burgemeester van Bornem, Greet De bruyn, vrijdag weten in een persbericht. "Ratio moet boven emotie staan", klinkt het. Vanavond om 21 uur start de extreem lange wandeltocht, die omwille van de hitte werd ingekort van 100 naar 65 kilometer.
Lees verder

Volgende week gaat de Ronde van Spanje van start: schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
Volgende week vrijdag gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
Lees verder

FOD Financiën haalt meer geld binnen door controles op belastingaangiftes: wat betekent dit voor jou als belastingplichtige?
De Federale Overheidsdienst Financiën realiseerde vorig jaar een inkomstenverhoging van meer dan 2,7 miljard euro dankzij de controle van meer dan 1,7 miljoen belastingaangiften. Wijst die inkomstenverhoging op verscherpte controles? En moeten we ons daar zorgen over maken? We legden het voor aan onze fiscaal expert Michel Maus.
Lees verder

Redders waarschuwen voor springtij aan kust: "Zee is nu echt verraderlijk"
De kustredders staan op scherp voor het komende topweekend aan zee. Dat zegt An Beun, de secretaris van de Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen. Er wordt springtij verwacht, gecombineerd met een sterke wind. "Een combinatie van factoren die samen met de drukte gevaarlijk is", klinkt het.
Lees verder

36-jarige man dood aangetroffen in jacuzzi: parket start onderzoek
In Herselt is donderdagavond een 36-jarige man dood aangetroffen in zijn jacuzzi. Het parket is een onderzoek gestart en heeft een autopsie gevorderd.
Lees verder

"Het leek voor ons allemaal wel een soap": Vincent Mannaert spreekt voor het eerst over transfer van Charles De Ketelaere
Voor het eerst heeft Vincent Mannaert gereageerd op de transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan. Dat deed de CEO van Club Brugge bij 'La Gazzetta dello Sport'. "We zijn blij, ook met het transferbedrag. Nu is het aan Charles."
Lees verder

Gehavende en aangeslagen Tiesj Benoot toont zijn verwondingen na zware val: "Ik had niet veel vertrouwen in Italiaans ziekenhuis"
Tiesj Benoot (28) heeft vandaag voor het eerst in beeld gesproken. De Gentenaar van Jumbo-Visma moet de komende zes weken dag en nacht met een nekbrace door het leven na zijn ongeval op hoogtestage in Livigno. "De eerste dagen in het ziekenhuis daar waren niet zo leuk: een oud ziekenhuis, een klein kamertje waar het 32 graden was... Ik mocht ook niet bewegen, want er was geen goede brace voorzien. Dat was afzien. Na overleg met de ploegarts heb ik me laten ontslaan en zijn we naar huis gereden."
Lees verder

Rusland bereid militairen rond kerncentrale Zaporizja terug te trekken
Rusland denkt eraan zijn militairen rond de kerncentrale van Zaporizja, in het zuiden van Oekraïne, terug te trekken. Het zou daarmee in gaan op een eis van Oekraïne. De Russen willen echter de controle over de kerncentrale behouden. Dat heeft het plaatsvervangend hoofd van de commissie buitenlandse zaken in het Russische parlement, Vladimir Dzhabarov gezegd, zo meldt het agentschap Interfax vrijdag.
Lees verder

Barcelona kan Lewandowski en co inschrijven na verkoop van 24,5% van de aandelen van Barça Studios
• Eerste speeldag La Liga • Aftrap: 21u • Camp Nou • Krijgt Barça Lewandowski en de andere nieuwkomers ingeschreven?
Lees verder

OPROEP. Gebruik jij een afbetalingsplan om je energiefactuur te betalen?
Dubbel zoveel Belgen hebben problemen om hun energiefactuur te betalen tegenover een jaar geleden. Energieleveranciers zagen de vraag naar afbetalingsplannen meer dan verdubbelen. Ben jij ook in die situatie verzeild?
Lees verder

Vermoedelijke bankovervaller na acht uur uit zelf gegraven tunnel in Rome gered
Een vermoedelijke dief is donderdag in de Italiaanse hoofdstad Rome gered uit een eigenhandig gegraven tunnel. Wellicht was die bedoeld om samen met handlangers een bank mee te overvallen. De tunnel stortte op hem in. De man zat acht uur vast, waarna hij werd bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Dat heeft de Italiaanse militaire politie of 'carabinieri' bevestigd.
Lees verder

Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: "Ik wil niet huilen"
Angelina Jolie (47) werd emotioneel toen ze haar dochter Zahara (17) afzette bij haar school. Zahara zal in de herfst starten met haar studies aan de Spelman College in Atlanta. Toen mama en dochter al naar de campus gingen om in te trekken, kreeg de actrice het duidelijk moeilijk, uit trots voor haar dochter. Eerder was Angelina Jolie ook te zien op de uitzwaaidag van de hogeschool. Daar haalde ze haar beste dansmoves boven.
Lees verder

Amerikaanse vrouw (63) overleeft dagje aan het strand niet nadat ze gespiest wordt door weggevlogen parasol
Een 63-jarige strandganger is afgelopen woensdag om het leven gekomen in de Amerikaanse staat South Carolina nadat ze doorboord werd door een parasol die was losgekomen tijdens een plotse windvlaag. De vrouw liep zware verwondingen op aan de borstkas en overleed kort na het incident in het ziekenhuis.
Lees verder

Tommy Lee post video's waarin hij stoned is én heeft creatieve oplossing voor zijn 'dickpic'
Mötley Crüe-oprichter Tommy Lee (59) deelt opnieuw een expliciete 'dickpic' op Instagram. Deze keer in de vorm van een schilderij. De zanger postte het kunstwerk een uur nadat hij video's deelde waarin hij stoned was. Afgelopen donderdag deelde de muzikant al een foto van zijn getatoeëerde lichaam, in volle glorie. Vijf uur later werd het kiekje alweer verwijderd. Naaktfoto's gaan namelijk tegen de regels van het platform in. Maar daar had Lee een creatieve oplossing voor.
Lees verder