Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 augustus 2022

Kamping Kitsch Club uitverkocht met 25.000 bezoekers, door ‘penisverlenging’ kunnen er nóg eens 500 bij: “Ook ...

HLN
Kamping Kitsch Club uitverkocht met 25.000 bezoekers, door 'penisverlenging' kunnen er nóg eens 500 bij: "Ook schaars geklede OnlyFans-modellen Nanoe Vaesen en Roxy Rox komen"
Tijd om de gouden kettingen en zweetbandjes weer uit de kast te halen. Kamping Kitsch Club is uitverkocht met 25.000 bezoekers, maar het grootste verkleedfestival van de Benelux brengt nu voor late beslissers nog 500 extra tickets in omloop. Het zal aan hete aanwezigen trouwens weer niet ontbreken op zaterdag 20 augustus, zoals OnlyFans-modellen Nanoe Vaesen en Roxy Rox.
Lees verder

Welk seksueel geheim koestert de Vlaming? 40 reacties: "Hij weet niet dat ik elke dag mijn vibrator gebruik"
Van welk seksueel geheim is zelfs je (ex-)partner niet op de hoogte? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 24.100 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: we verzamelden de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. "Ik heb seks gehad met meerdere collega's, en ze weten het niet van elkaar."
Lees verder

Kat-en-muisspel voor gevorderden: BV's op de vlucht voor Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop in 'Het jachtseizoen'
Vier uur lang uit de klauwen blijven van vier jagers. Dat is de opzet van het nieuwe tv-programma 'Het jachtseizoen', dat te zien zal zijn op VTM. Onder meer Sam Gooris, Sven De Ridder en Guga Baúl zullen op de vlucht slaan.
Lees verder

Nu al klik met Esposito en Silva en voor altijd een 'mauve': waarom eventuele terugkeer van Zirkzee naar Anderlecht logischer is dan het lijkt
Joshua Zirkzee (21) is op weg naar Anderlecht. Maandenlang leek die terugkeer 'mission impossible', nu wordt ze steeds concreter. Vier redenen waarom het niet onlogisch is dat Zirkzee straks mogelijk weer in een paars-wit shirt speelt.
Lees verder

Steeds meer aanwijzingen dat Russische legerleiding gevlucht is uit Cherson en "mogelijk 20.000" soldaten heeft achtergelaten
Er duiken steeds meer aanwijzingen op dat de Russische legerleiding de zuidelijke stad Cherson in Oekraïne ontvlucht is zonder haar manschappen. De Britse nieuwszender Sky News spreekt over zo'n 20.000 achtergelaten soldaten. Zij komen mogelijk vast te zitten nu alle belangrijke bruggen over de Dnjepr door Oekraïense troepen onklaar zijn gemaakt. Volgens getuigenissen van bewoners zouden de soldaten zich zonder enige discipline gedragen.
Lees verder

Onbekende vertaling van werk van Descartes ontdekt in Nederland
In het Nederlandse Leiden is een tot nu toe onbekende vertaling van een werk van de Franse filosoof en wiskundige René Descartes ontdekt. Het manuscript is een Latijnse vertaling van het onvoltooide boek 'L'Homme' ('De mens') uit de jaren 30 van de 17de eeuw, dat pas na Descartes' dood werd gepubliceerd.
Lees verder

VS en Taiwan plannen nieuwe handelgesprekken
De Verenigde Staten en Taiwan gaan nieuwe handelsgesprekken opstarten. De eerste onderhandelingsronde zal dit najaar nog moeten plaatsvinden, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Handel woensdagavond. De aankondiging komt er net op een moment dat de spanningen in de regio opnieuw oplopen.
Lees verder

"Dit geeft vertrouwen, ik ben duidelijk in topvorm": Julien Watrin met derde tijd en Belgisch record naar EK-finale 400m horden
Eindelijk, op z'n dertigste, heeft Julien Watrin zijn eerste individuele EK-finale beet. In München moest hij even in de hot seat bibberen maar zijn nationale record van 48.81 volstond dan toch voor een verlossend ticket. "Of er een medaille in zit? Misschien, maar dan mag ik me niet gek laten maken door snelle mannen als Karsten Warholm."
Lees verder

Finse premier onder vuur vanwege gelekt feestfilmpje
Een gelekt filmpje waarop een feestende premier te zien is, leidt in Finland tot de nodige commotie. Vooral de timing valt slecht: Sanna Marin (36) had recent ook al kritiek gekregen omdat ze te veel tijd zou doorbrengen op festivals en in discotheken. Een zwaard dat aan twee kanten snijdt, want haar aanhangers vinden haar net daarom de coolste regeringsleider ter wereld.
Lees verder

Belgische piloot over zwaar artillerievuur in Congolees park Virunga: "Gorilla's en lokale bevolking grootste slachtoffers"
Eerst was er ebola, vervolgens corona en nu is er het oplaaiende conflict tussen de Congolese veiligheidsdiensten en de gewapende rebellen van M23. Het Virungapark in het oosten van Congo, bekend omwille van zijn populatie berggorilla's, blijft gesloten voor toeristen - nochtans een belangrijke bron van inkomsten. "We liggen zwaar onder vuur, maar we houden de moed erin", zegt Anthony Caere, de Belgische piloot van Virunga.
Lees verder

Marijn Devalck niet blij dat afleveringen met BTW weer worden uitgezonden: "Het lijkt of ze manieren zoéken om 'De Kampioenen' te doen kelderen"
Ze werden jarenlang overgeslagen bij de heruitzendingen, maar vanaf volgende week zendt VRT de afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' met kok BTW opnieuw uit. Een onbegrijpelijke zet, vindt acteur Marijn Devalck (71). Hij reageert op het nieuws en vertelt of VRT intussen al reageerde op de open brief die hij en z'n mede-acteurs stuurden naar aanleiding van de negentien geschrapte afleveringen. Bovendien verklapt hij wat ze nu eigenlijk verdienen aan al die heruitzendingen. "Jammer dat er geen gesprek wordt aangegaan."
Lees verder

Was er nog een tweede asteroïde die dinosauriërs op dezelfde dag uitroeide?
66 miljoen jaar geleden sloeg een asteroïde in op de aarde, op de plaats die we nu kennen als de Golf van Mexico. De impact was zo enorm dat de dinosaurussen werden uitgeroeid. Maar mogelijk was er die dag nog een tweede inslag, aan de overkant van de Atlantische Oceaan.
Lees verder

LIVE. Standard verbreekt contract Avenatti, die naar KV Kortrijk trekt - Officieel: Lucumi trekt naar Bologna
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Ook bij Club Brugge zijn het drukke tijden. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

LIVE. Thiam schittert niet in het speerwerpen maar kan het goud al ruiken, Vidts moet nog vechten voor medaille
Dag twee voor Nafi Thiam en Noor Vidts in de zevenkamp op het EK atletiek. Goud lonkt voor Thiam, verbetert ze ook haar persoonlijk record? En behoudt Vidts haar tweede plek met enkele hijgende concurrenten in de nek? Volg het verspringen, speerwerpen en de 800 meter op de voet in onderstaande liveblog! Ook heel wat andere Belgen komen vandaag in het Olympiastadion in actie.
Lees verder

National Geographic biedt unieke kijk op België vanuit de lucht: "een adembenemende reis door België"
België wordt binnenkort op een bijzondere manier in de kijker gezet: National Geographic heeft beelden gemaakt van ons land vanuit de lucht, die op 12 september worden uitgezonden in het nieuwe seizoen van de reeks 'Europe from Above', zo kondigt de zender aan.
Lees verder

Schoolgerief tot 10 procent duurder: hierop moet je letten als je spullen tweedehands koopt (en hier scoor je goede deals)
Het leven wordt steeds duurder, en naar school gaan helaas ook. Voor boekentassen en papierwaren betaal je maar liefst 5 tot 10 procent meer dan vorig jaar. Spullen tweedehands kopen drukt de prijs en is bovendien een stuk duurzamer. "Maar verlies de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog", waarschuwt ergonoom Kristien Selis.
Lees verder

Onzichtbaar Russisch huurlingenleger Wagner knapt nu ook openlijk het vuile werk op voor Poetin
Het beruchte Russische huurlingenleger Wagner stapt in Oekraïne steeds meer uit de schaduw. Aanvankelijk werd het door het Kremlin ingeschakeld voor geheime militaire operaties. Nu het Russische leger met grote verliezen kampt en de strijd niet weet te beslissen, biedt Wagner openlijk de helpende hand.
Lees verder

Bosbranden hebben al meer dan 700.000 hectare bos verwoest in Europa
Al meer dan 700.000 hectare bos zijn in vlammen opgegaan in Europa dit jaar. Nog nooit verdween er tot en met augustus zo veel hectare bos, dat meldde de Europese Commissie donderdag. De gegevensverzameling van bosbranden gebeurt sinds 2006.
Lees verder

LIVE. "Nafi heeft zich herpakt": Thiam heeft EK-goud zo goed als binnen, Vidts moet nog vechten voor medaille
Dag twee voor Nafi Thiam en Noor Vidts in de zevenkamp op het EK atletiek. Goud lonkt voor Thiam, ze begint vanavond met een geruststellende voorsprong aan de afsluitende 800 meter. Noor Vidts (vierde) zal nog moeten strijden om de medailles. Volg het in onderstaande liveblog op de voet.
Lees verder

Twee jaar na haar vertrek als K3-choreografe bekent Axana Ceulemans de échte reden: "Ik sprak nooit het woord 'burn-out' uit"
Het is Axana Ceulemans die verantwoordelijk is voor de vele iconische K3-dansjes. Twintig jaar lang fungeerde ze als choreografe, vriendin en tweede moeder voor de zeven K3'tjes die de revue passeerden. Maar in 2020 hield ze het voor bekeken. In alle stilte, zonder toeters en bellen. "Ik deed het enkel nog voor het geld", klonk het. Twee jaar later bekent ze de échte reden achter haar vertrek. "Ik leefde door mijn burn-out onder een steen."
Lees verder